Състезатели по ММА нахлуха в Министерството на спорта

На място има полиция и жандармерия
Обновена: 18 юни 2021 12:09 | 18 юни 2021 11:52, Петя Славова
581

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съзтезатели по ММА са нахлули в Министерството на спорта днес. Те са предвождани от Станислав Недков-стъки, а неговите приятели носят плакати в негова защита.

Състезателите носеха надписи: "Долу ръцете от Стъки", "Върни 200 000 на държавата", "Долу ръце от ММА - федерацията".

На място има полиция и жандармерия.

Те вече са извън сградата и напрежението видимо е спаднало.

Стъки е искал среща с министъра на спорта, по повод изненсените данни от говорителя на служебния кабинет Антон Кутев, според когото Стъки е получил над милион финансиране.

"Кутев излъга нагло, всички документи сочат, че ние сме една от най-малко финансираните федерации, а сме донесли над 330 медала за България", заяви Недков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


581
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
381
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изчегъртай ГЕРБ и Мишо Константинов!
380
7
 
28
 
! Отговори
милионер преди 2 години
Обграден с хора като този Бойко се е засилил с 200 към историята, и то в срамната и част! Стъки 2013 така нахлуваше на митинги на ГЕРБ. сега взе едни милиони и рязко е пръв защитник на ГЕРБ. Който веднъж е плюл на думите и достойнството си, пак ще го направи!
379
6
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 429 преди 2 години
Ти като си пиеш гонкобилобата редовно защо си толкова късопаметен? Мутрите се появиха от самото начало на прехода - края на 80те началото на 90те, когато първи на власт с избори дойдоха БСП! Това бяха момчета, взети от спортни училища, които хабер си нямаха какво става и много от тях бяха превърнати буквално в престъпници! Тогава по улиците се стреляше. Тогава нямаше и помен от Герб или Бойко. Нямаше и ММА тогава, поне не в България.
378
25
 
5
 
! Отговори
Браво,Стъки преди 2 години
Трябва да се възползваш от ноу-хауто на мутрите:затваряха кръстовища,пречеха на хората да се прибират в къщи и да си почиват,нарушаваха обществения ред,цапаха, хвърляха яйца и домати по герба на РБ и МС,хулиганстваха и за награда станаха министри.Ти трябва не само да влизаш в обществени сгради,но и да прилагаш гореописаните методи за въздействие-отвратителни за гражданите,но прилагани с удоволствие от политиците и предизвикали срив в държавността.Давай,Стъки и ще станеш президент.
377
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***,какви други да са ММА.Остава и интелектуалеца Петното да се включи,Венци Чикагото и МитЮ Пищова
376
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дончев(стъки) ни е най-малкият проблем. По всички федерации се краде. По другите даже повече.Ако си траеше нямаше да е толкова дразнещо. Но той се държи точно като мутра, за да запази позициите си. И само заради това си заслужава да го опраскат.
375
4
 
27
 
! Отговори
Мартин Ангелов преди 2 години
Стъки некромана и ММА биячи нахлуват в министерство? А тулупа казва ,че това бил начина!Колко елементарни мутри сте ,направо жалки.
374
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Току що казаха по новините че прокуратуата започва проверна на Стъки, жена му и вси1ките им фирми. Ураааааа, има справедливост на този свят.Сега дано да му лъснат мръсните чорапи пред всички.
373
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стъки трябва да го подслушват. Неуправляемо луд е и може да причини щети на имущество, домашни животни, хора.
372
5
 
25
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Стъки се явява организатор на масови безредици, взломаджия, главатар на ОПГ и заплаха за националната сигурност. Ако има забележки, миже да се отнесе към уважаемият Съд. При второ такова изригване трябва да го закарат в Следствения изолатор да напише 1000 пъти "Повече така няма да правя".
371
1
 
0
 
! Отговори
BATMAN преди 2 години
Taman bqh se zaradval kato kazaha nahluha v ministerstvoto ama za sporta... trqbva da nahluem vsichki hora koito tarsim pravda kat zapochnem ot gerberite chak do nai malkite sela v kmetstvata deto karat koli za stotici hilidi i imoti za milioni ot nai malkote sela deto sigorno 20 choveka naselenie ima...
370
3
 
14
 
! Отговори
До 340 преди 2 години
Както ти казах, тренирал съм. И съм си плащал.Всеки, който тренира плаща. И си покрива и разходите за екипировка.Какви помощи, какви глупости.И пак ще кажа, това е спорт, който не носи нищо на обществото.Отделно че това да тренираш ММА като първи и основен спорт е глупост в чисто практически план.Затова и успешните в този вид състезания са тренирали първоначално или граплинг(борба бжж самбоджудо)или страйкинг(Кик бокс, май тай...)и след това започват да добавя това което му липсва като умения
369
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво са донесли тия ве ? Донесли били медали... Смяхххххх. Тоя *** никой не го знае, какво да говорим за останалите "бойци"
368
3
 
22
 
! Отговори
... преди 2 години
Това е толкова спорт,колкото и боя с петли...Че чак медали и финансиране
367
5
 
28
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Обучението на кучета-бойци не е от полза за обществото - както виждаме, готови са да нахлуват с взлом и трябва да ги спират с полиция. Това е някаква преторианска гвардия на ГЕРБ, ако така продължава, ще трябва да ги разстрелваме по улиците. Стъки е един *** и из вратен ***, мазохист. Обича да го бият.
366
2
 
12
 
! Отговори
До 428 преди 2 години
Да, има. За които шампионати колко хора са чували? Те затова и все се провеждат на места като Бахрейн и Казахстан. Та и ние даже трябва да сме домакин на детски такъв. Познай ако имаше голям интерес от медии и рекламодатели къде щяха да се провеждат И я се опитай да изредиш колко медалисти и шампиони имаме за всичките шест години откакто ги има. Пък добави и европейските. Много далеч не от 300, а дори 50. Ако щеш да добавиш и децата.
365
9
 
12
 
! Отговори
До До 340 медала преди 2 години
Стъки обясни много добре как се разпределят тези 180000 (а не милиони) по ПИК тв. Багата няма нужда от държавно финансиране. Но едно малко дете, което не може да направи колело в началото и после се превръща в боец, в шампион - има! Те обучават деца по клубовете тренират ги екипират ги пътуват... по думите му, само наемът на залата е 20000. Федерацията е една от най-ниско платените! Какъв ви е проблемът с тях, питам?
364
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До стар човекПри Костов са изчезнали? Я пак? При Костов мутренските босове официално ходеха на оперативка при вътрешния министър! Явно много си много стар и ......? Доктора, Пилето, Косьо Самоковеца, Мето Илиянски и т.н. кога се пръкнаха? При Царя се позагубиха и в края на Тройната се върнаха със страшна сила. Кой пред медиите се хвалеше с "наши момчета"?
363
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ММА не е спорт, а уличен бой.Не трябва да им се дават никакви пари - могат да тренират и на улицата. А медали не съм им поръчвал.
362
5
 
17
 
! Отговори
До 340 медала преди 2 години
Освен това,както се вижда това е криминогенен спорт. Който е обвързан с мафия и престъпност. И не виждам защо има нужда от помощ, как точно трябва да му се помага и каква е ползата от това за обществото.Аз като тренирах бжж си плащах за всяка тренировка. Треньорът си наемаше зала и така. И не е като да имаше нужда от финансова помощ.Щото бързо се напълни с гологлави бичмета, щото стана модерно.А петобоят е супер развиващ спорт. Създаващ личности не биячи