Състезатели по ММА нахлуха в Министерството на спорта

На място има полиция и жандармерия
Обновена: 18 юни 2021 12:09 | 18 юни 2021 11:52, Петя Славова
581

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съзтезатели по ММА са нахлули в Министерството на спорта днес. Те са предвождани от Станислав Недков-стъки, а неговите приятели носят плакати в негова защита.

Състезателите носеха надписи: "Долу ръцете от Стъки", "Върни 200 000 на държавата", "Долу ръце от ММА - федерацията".

На място има полиция и жандармерия.

Те вече са извън сградата и напрежението видимо е спаднало.

Стъки е искал среща с министъра на спорта, по повод изненсените данни от говорителя на служебния кабинет Антон Кутев, според когото Стъки е получил над милион финансиране.

"Кутев излъга нагло, всички документи сочат, че ние сме една от най-малко финансираните федерации, а сме донесли над 330 медала за България", заяви Недков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


581
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
361
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 423 До Анонимен 2Пий си гинкобилобата редовно. Май забрави Бисер Петното. Бях свидетел, когато на протестите срещу Орешарски изкара под строй ММ момчетата и се опита да ги вкара в протеста. Борисов 1 го свалиха с футболни агитки, ако не помниш? Футболни агитки от погрома в Катуница бяха"предоставили"документи на младежкото БСП за "далавери" на Цар Киро с ББ. Модела"Кой"е от 2008-***. ББ му се опъна при първото си правителство и бе пометен. И видя, че не става ако е против.
360
5
 
4
 
! Отговори
414 преди 2 години
Айде недей приказва глупости.Има европейско и световно.Предстои и участие на олимпиада.Правилата са променени и по щадящи състезателите.Вече имаме ведалисти от световно при юношите.Мълчи като не знаеш
359
3
 
10
 
! Отговори
стар човек преди 2 години
До номер 423 Ни младите, ни старите можеш да излъжеш пич! Не се напъвай, Бойко ще загуби още повече заради "Магнитски"! Не само помня, а съм участвал в изготвянето на инвестиционни проекти на заведения и магазини. Мутренските времена имаха няколко фази. Първата беше при управлението на БСП. Много от кръчмите бяха собственост на мyтpи. При правителството на Иван Костов поизчезнаха. Дойде Бойко Борисов и се появиха мафиоти от ново поколение! Такава е истината.
358
2
 
6
 
! Отговори
До 340 медала преди 2 години
ММА е популярен в цял свят. Но са популярни УФЦ, Белатор,още една две. Ние в тях колко представители имаме-един, Багата.Който гарантирам може и да е чувал че имаме федерация по ММА, но пари от нея не е видял.Валентинов-общински съветник от ГЕРБ щеше да е в Белатор но заради присъствието му сред нацистчетата на ония мъч-нъц.А локални вериги като максфайт където основно трупат успехи нашите дори местните не са ги чували.Изреди големите ни имена в ММА и къде са шампиони.
357
4
 
9
 
! Отговори
Не е лъжа. преди 2 години
Има спортове като футбола дето взимат от държавата и няма резултати.Докато други буквално съществуват на инат!Без финансиране,с минимални средства и има медали!
356
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мачкай Стъки!!!!!
355
4
 
13
 
! Отговори
До Анонимен 2 преди 2 години
Когато изникнаха мутрите и правеха това което описваш - нямаше и следа от Борисов, никой не го беше чувал а ГЕРБ беше далеч в бъдещето. Тогава знаехме от кого се движат нещата и кои им бяха адвокати на главните мутри. Днес ги гледаме отново в ролята на "нови лица". Някои от нас помнят. Можеш да лъжеш само младите.
354
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До КойчоМай си сексуално неудовлетворен и имаш желание към собствения си пол:)))))))))) - лошо няма профил на *** на Радев:))))))
353
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Та те си ходят там всеки ден и от преди това. Явно вече са казали на охраната, да не ги пуска, заради последните събития .Те обаче са влезли и тогава са повикали полицията.
352
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичкитеим фенове на ГЕРБ са такива - футболни хулигани, ММА бойци и миски българии!
351
10
 
7
 
! Отговори
180000лв 340медала преди 2 години
ММА са много популярни по цял свят. Хората ги гледата масово по разни канали а шоутата са с пълни зали. Петобоя не чак толкова. Само с един бронзов медал федерацията им е със 140000 по-платена от тази на ММА - това по документа показан от Стъки на ПИК тв. Много хубаво, че са платени, но защо тогава обвиняват ММА, които са на ДЪНОТО на списъка по взети пари?Българите редовно печелят Балканските ММА и винаги имат медали по световни и европейски - какво са се хванали с тях? Само наемът на залата им е 20000 а имат 27 клуба и пътуват непрекъснато и го движат доброволци.
350
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
сега защо не ги осъдят дет насила влизат де не са канени ???
349
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 2 години
Точно по-този начин най голямата мутра за всички времена в България и извън пределите на страната е Боко и хунтата му, отвличаха бизнесмени с различни групировки и изнудваха хората и така наплаши обществото и за това държавата ни е в това положение. Срам и позор на България, да толерират такива престъпници.
348
5
 
20
 
! Отговори
До 1800/340 преди 2 години
Първо, де си чувал в ММА да има медали?Там има победител-шампион в отделните категории. Освен това в нормалните олимпийски спортове има европейски, световни, световни купи и олимпийски игри.В ММА всеки може да си организира верига или направо гала вечер. За България знам за поне две такива. Та е от там са и "медалите" врачанската ММА верига. Или гала вечер в спортната зала Брашов.Постижения, които дори във местните новини не се отрязяват
347
6
 
15
 
! Отговори
1212 преди 2 години
БОЙ за СТЪКИ президентчето. Уруфляк.
346
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мутрите на Бойко...вижте го биячът.Сега вече съм сигурна за заплахата към онзи бизнесмен дето щели да го изядат роднините му на кайма без да разберат!
345
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия ММА-ци май са поръчкови на Тиквундреника, а?
344
3
 
7
 
! Отговори
До оф преди 2 години
Истинските тигри или са в гроба или си гледат кефа като бизнесмени.На другите прости бичмета-понастоящем чичета с шкембета ви трябва някой господар, който да ви държи каишките и да ви пази от лошата полиция.Щото тигърчета без протекция и команда не виреят. Но вече има млада смяна за биячи от тия на стъки или София-запад. Ненужни сте.От вас, който успял да направи автокъща или някое кафе това ще му е.
343
22
 
8
 
! Отговори
180000лв 340медала преди 2 години
Стъки, на Телевизия ПИК, показа документа с парите които са получили всички федерации тази година. ММА са с 180000лв тази година и към 340 медала златни и сребърни. Това е 0.65% от всички пари. Федерацията по Петобой, само с 1 медал за цялото си съществуване, са получили 320000лв. Председателят и е и министър на културата в Момента. Стъки го обвини в сблъсък на интереси.
342
6
 
25
 
! Отговори
DDD преди 2 години
Абе, хора,защо на от.репките с прякори, им се позволява толкова много? "ММА бойци"!?! На приказки звучи страшно!... Някой ще ми обясни ли какви точно "бойци" са? Защото, за да си боец, най-малкото трябва да си служил в казармата... Аз лично съм служил. Като кашик. И мога да стрелям. И притежавам законно оръжие. Та, ако тоя мишок с голата тиква от снимката е въпросния "Стъки", нищо чудно да го срещна и да го попитам!... Нещо ГЕРБ-ерастите почнаха много да шават! Ще стане играчка-плачка!