Състезатели по ММА нахлуха в Министерството на спорта

На място има полиция и жандармерия
Обновена: 18 юни 2021 12:09 | 18 юни 2021 11:52, Петя Славова
581

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съзтезатели по ММА са нахлули в Министерството на спорта днес. Те са предвождани от Станислав Недков-стъки, а неговите приятели носят плакати в негова защита.

Състезателите носеха надписи: "Долу ръцете от Стъки", "Върни 200 000 на държавата", "Долу ръце от ММА - федерацията".

На място има полиция и жандармерия.

Те вече са извън сградата и напрежението видимо е спаднало.

Стъки е искал среща с министъра на спорта, по повод изненсените данни от говорителя на служебния кабинет Антон Кутев, според когото Стъки е получил над милион финансиране.

"Кутев излъга нагло, всички документи сочат, че ние сме една от най-малко финансираните федерации, а сме донесли над 330 медала за България", заяви Недков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


581
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
341
5
 
23
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Стъки го виждам в скоро време изнасилен от бай Ставри в килията като кандидат президент
340
6
 
30
 
! Отговори
До Бойко Рашков преди 2 години
Вкарай тези мутри в полицията и след това по бързата процедура до понеделник по 3 годиники в панделата. Ей сега разбрахте ли, че България се води гражданска война между партията на Мафията/мутрита и българския народ? Няма ли закони да се унищожи този Стъки? Доколкото знам правилата на ММА са за доживотна забрана на престъпници като тоя Стъки.
339
12
 
2
 
! Отговори
Стъкито преди 2 години
Не е закопчан,щото другарят лаже и си го знае. Не им се бъркайте в отношенията.
338
2
 
5
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Хихихихи
337
3
 
23
 
! Отговори
sante_dog преди 2 години
Стъки да не го разходят зад колоните на Министерски Съвет...
336
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Долу ръцете от Стъки" - pовярвай ми момче - никой не иска да доксва стъкито.
335
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стъки майка му ли го заведе?
334
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Годината е 1991-а. Разни спортисти, с коефицент на интелигентост под средното за хората с умствено изоставяне бият журналисти, протестиращи и вадят милиони от нищото, а полицията стои и ги слука, докато служибте не правят нищо.МИНАЛИ СМЕ ГО ВЕЧЕ ТОВА! Няма да се повтори! НЯМА!
333
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Огромната част от тия т.нар мма-ци са си мутри под прикритие. Защото средата е такава. А единици като багата(който също не е особено читав, но след побоя си седи в Лас Вегас и си гледа спорта)реално изкарват пари от спорта.Другите са биячи или по-умните като Стъки въртят далавери с мафията и политическа протекция.Борисов много си ги обича.А тия медали дето ги разправя Стъки са за някоя от хилядите селски вериги за които 99.9%от населението не е и чувало.Успели в големите, само Багата
332
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един ден стъкито, с цялата си мъдрост, знание и интелект. ще си изтърве нервите и ще пребие някого, ей така за кеф. Дано и тогава не седите да гледате.
331
4
 
29
 
! Отговори
в районното преди 2 години
Като е "нахлул" защо не е закопчан в някое районно? На протестите биха хора, тия ги галят с перце! Докога ще си прави всеки каквото иска - и жена му на тоя организира протескти, че не може да паркира в центъра на София, на пешеходна зона! Тя че е бабичка и и е трудно да ходи пеш ясно, но ние не можем да сме в услуга на "леипсващи звена по Дарвин" и дъртите им другарки! Нито да им плащаме лукса, дето се правят всякакви прошляци на ВИП и "секс символи" задължително...
330
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 378Искрено вярвам в здравия разум на българина!
329
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До оф - Ще се върнат времената! Тигрите ще полазиме пак по улиците! Борците ще биеме и гърмиме от мерцедесите! АААА! Кой туй! Отпусналите ми са тука!
328
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ама тези точно ли са спортисти, ми то на мутри приличат с тези татуировки на вратовете и лоши погледи. За интелигентноста на Стъки-то мъки-то даже няма да коментирам, то си му личи. Стъки, кой взе парите?
327
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това стъки, няма нли някой ИСТИНСКИ българин да го гръмне най-накрая!!!
326
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
абе тези не получавали млн лв, ама после да не се окаже че всъщност са ги получили ама са стигнали само за заплата на шефа а тези отдолу даже не са разбрали.Монетата има винаги две страни, така казват живилизованите хора на запад.
325
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стъки с двете мозъчни клетки и едиповия комплекс беше върл защитник на Боеко при време на протестите. Сега вече знаем защо. Ясно е като бял ден.
324
2
 
12
 
! Отговори
А бе, преди 2 години
Това някаква хумореска ли е?!
323
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В " Здравей България " на Стъки му зададоха ясен въпрос:" Какво промени мнението му за управлението на Борисов, когато стачкуваше срещу Герб и смени плакатите в полза на Борисов? Отговор нямаше. Или бавно мисли и не успя да се защити или всичко казано е вярно. Един милион си е един милион......всичко е ясно. Обградили се с некадърни, но послушни медии, съмнителни бизнесмени и лакеи. Вярвам, че все още има достойни българи и виждат истината.
322
3
 
11
 
! Отговори
До оф преди 2 години
Ами бягай в Сирия, Сомалия, Афганистан, може и в Южна Америка, че и в Косово, Молдова или Чечня. Там продължава да е интересно и за големи мъжкари. В нормалния свят такива са охрана на дискотеки или в затвора. Но незнайно защо всеки иска в джендърския запад