Състезатели по ММА нахлуха в Министерството на спорта

На място има полиция и жандармерия
Обновена: 18 юни 2021 12:09 | 18 юни 2021 11:52, Петя Славова
581

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съзтезатели по ММА са нахлули в Министерството на спорта днес. Те са предвождани от Станислав Недков-стъки, а неговите приятели носят плакати в негова защита.

Състезателите носеха надписи: "Долу ръцете от Стъки", "Върни 200 000 на държавата", "Долу ръце от ММА - федерацията".

На място има полиция и жандармерия.

Те вече са извън сградата и напрежението видимо е спаднало.

Стъки е искал среща с министъра на спорта, по повод изненсените данни от говорителя на служебния кабинет Антон Кутев, според когото Стъки е получил над милион финансиране.

"Кутев излъга нагло, всички документи сочат, че ние сме една от най-малко финансираните федерации, а сме донесли над 330 медала за България", заяви Недков.


581
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
484
0
 
7
 
! Отговори
Джеки Чан преди 5 месеца
Стъки ще го избавя от неговите мъки!!!Ще го пратя да бачка в Лъки с неговите две леви ръки !!!
483
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Всеки си прави кквото иска в тази държава. На президента съветниците спират метрото и няма последствие. Някакъв си Стъки нахлува в министерство и няма последствие. Протестери влизат в БНТ и няма последствие. В друга държава всички тези хора вече да лежат по 10 г затвор,но тук все сме толерантни.
482
0
 
4
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 5 месеца
Попитайте данъкоплтците дали искат да го финасират
481
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Започна се с платени поръчкови разследвания, защо точно него бе, защо не разследвате далаверите на фигуранта и жена му както и какво и изнесъл точно към Русия? И фигуранте, ако си толкова смел защо не вземеш да посегнеш на сделката за Ф16, щото ще те изчегъркат отгоре ли, много си плашлив.
480
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Смръки с бабата ли е бил?
479
3
 
14
 
! Отговори
Сат Н преди 5 месеца
Стъки е човек на Толупа.Толупа му набута много пари.Сега Стъки от благодарност се натягаи се прави на интересен. ----////----- Не мисля, че се прави, човекът е искрен. Вярва и обича Бойко Борисов от сърце.
478
0
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 месеца
Той Стъки всъщност не звучи като мутра, аз се извинявам, че съм писал лошо за него. Изглежда кротко момче.
477
2
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 месеца
Не се правете на три и половина - ковчезите и бесилките бяха символ на убитата демокрация, а не заплаха. Трактовките на уплашения Тиквен гьс си ги дръжте за вътрешна употреба.
476
9
 
7
 
! Отговори
OK преди 5 месеца
Все пак, наскоро представители от властта разнасяха ковчези и техни съпортери мятаха риби и яйца по министерства и се опитваха да палят полицаи и вдигаха "бесилки", хора висяха на первазите на прозорците на държавни сгради...и това беше ОКНе, че намирам този протест за най-уместния, но как да се привлече вниманието към явлението "сблъсък на интереси" - министър сам да си отпуска парите на друга организация която ПАК ръководи ТОЙ самия? Правят каквото могат, не се бият и не виждам даже да крещят. Много по-обезумели сме ги виждали и това беше ОК за сега възмутените.
475
10
 
8
 
! Отговори
OK преди 5 месеца
Ако се абстрахираш от глагола "нахлуха", остава ясно, че момчета от ММА са влезли да протестират срещу нещо което те приемат за клевета, затова искат една федерация която се оглавява от министър и е получила много повече пари от тях - да ги върнат на държавата. Това след като техните 180 000 се обявяват за "милиони". Също заради сблъсъка на интереси. Малко журнализъм би обяснил по-добре ситуацията.Не се бият, изглеждат спокойни на снимките и държат плакати. Нормално за демокрация. Все пак, наскоро представители от властта разнасяха ковчези и техни съпортери мятаха риби и яйца по министерства
474
3
 
24
 
! Отговори
No Coment преди 5 месеца
,, Избраха Стъки за шеф на Балканската ММА федерация......''. Сега е момента да се натисне,когато водата в държавата е мътна.Тези бъхтачи на заплащане-ишлеме,нахлуват незаконно и заплашват със саморазправа и побой с чукове,всеки който откаже да се отпусне от държавния бюджет пари за заплата на Стъкито,а ако може и малко премии.Стъки иска ,,държавна заплата'' за частна дейност.В целия свят ММА-ците се издържат от реклама и частни спонсори.Тея вземете и ги изринете с голямата лопата като гюбре!
473
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Срам и позор сме ние.Ако това беше в Германия,щеше да има жертви.Да ги вкарат в затвора.
472
5
 
17
 
! Отговори
BGN преди 5 месеца
Ами това е същността на Герб .....
471
4
 
21
 
! Отговори
SS преди 5 месеца
Сега беше моментът полицаите да хвърлят на тоа Стъки един як тупаник...! За да му идат напусто милионите, които е "усвоил". И да не се бара мутра!Много жалко, че не се случи! МУТРИ ВЪН ! ГЕРБ е ПОЗОР за България !!
470
4
 
20
 
! Отговори
69 преди 5 месеца
всички в ареста за 72 часа!
469
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До МатематикВСИЧКО ТОВА СЕ НАРИЧА ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРОСТАЦИ (DARK BALKAN SIMPLETONS VALLEY) СЪКРАТЕНО - ДТБС (DBSV).
468
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
АЛЧНИ БАНДЮГИ, ПОДСТРЕКАВАНИ ОТ СТЪКИ ИЗЪЛЗЯХА НА ПРИПЕК!
467
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Стъки е човек на Толупа.Толупа му набута много пари.Сега Стъки от благодарност се натягаи се прави на интересен.
466
1
 
7
 
! Отговори
Я па ти.. преди 5 месеца
До DDD 469 И после при бай Ставри.Така де !
465
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
глуп;аци;те искат винаги да подражават на някоя по-голяма държава, това че са големи като територия не ги прави за пример от-до, охлюви