Закриват последното COVID-19 отделение в "Пирогов"

Новината обявиха от лечебното заведение
18 юни 2021 12:40, Ния Христова
20
Закриват последното COVID-19 отделение в "Пирогов"
Снимка: БГНЕС
"Закрихме последното COVID-19 отделение и се молим да не се налага да го откриваме отново", пишат във фуйсбук страницата на лечебното заведение. 
 
В разгара на втората вълна през ноември миналата година болницата преструктурира Втора клиника по ортопедия и травматология в поредното отделение за болни от коронавирус. Начело застана доктор Снежа Бахарова, съобщиха от лечебното заведение.
 
”Лице в лице с тази зараза спасихме много хора. Някой не успяхме, но дадохме всичко, на което сме способни. Бяхме екип за пример", каза Бахарова. 

20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
до славянин преди 1 месец
Не си славянин 100 процента, не си светъл, а си по към тъмната гама, не си измисляй и не подвеждай обществото как ваксинитани "разнасят заразата". Ти не се интересувай от ваксинираните като не си от този контингент, интересувай се за неща които те вълнуват
18
2
 
1
 
! Отговори
до 7 от славянин преди 1 месец
Ваксинираните не само продължавате да разнасяте заразата, не само продължавате да боледувате, но продължавате и да умирате, и ви питам в такъв случай - защо се бодете с отровите!? Вероятно защото сте с психиатрични проблеми!
17
2
 
4
 
! Отговори
Адмирации преди 1 месец
Доктор Бахарова е уникален професионалист, които дава всичко от себе си, забравя свободното си време, семейството си за да помага. Пирогов е болница за пример повреме на тази пандемия, къде другаде се правиха безплатни изследвания. След регистрация PCR, скенер, всички кръвни изследвания. Никоя друга болница в страната няма тази политика. Време е и лекарите, и сестрите от Пирогов да отпочинат поне за малко.
16
0
 
1
 
! Отговори
Муахаха преди 1 месец
Ама как може така?!
15
4
 
6
 
! Отговори
Браво преди 1 месец
Глътка въздух за медиците, поне за сега, да затворят, че после като гледам с какви темпове се ваксинираме пак ще бъдат на пангара денонощно.
14
1
 
3
 
! Отговори
до 4 преди 1 месец
Е само Пирогов ли същестува за като болница за теб. Пирогов износи всички вълни на плещите си, време и другите болници да поработят малко
13
2
 
0
 
! Отговори
до 11 преди 1 месец
чакам го приятелю, ако е у тебе ела ми го донеси....иска ми се и аз да се докосна до него......
12
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Наесен пак ще го отворят. С тоя манталитет аборигенски към ваксините е ясно бъдещето.
11
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Потрива ръчички вируса Ковид. Чака го много работа в България. Има 4 милиона гостоприемника да обиколи от есента. Все Бай Ганювци безсмъртни по форумите и на масите с ракия хахахаха
10
0
 
2
 
! Отговори
айдееее преди 1 месец
Събирай шатрата....
9
1
 
2
 
! Отговори
Сина преди 1 месец
Буци, много си проз
8
5
 
16
 
! Отговори
Тато из Правец преди 1 месец
Странно как заразата изчезна заедно с ГЕРБ??????
7
5
 
6
 
! Отговори
Ваксиниран Ковидиот преди 1 месец
До 2Абсолютно правилно си го намерил проблема и ваксинираните разпространяват, но не боледуват.И затова трябва всички да се ваксинират, а НВ народа да мре въпреки милионите налични дози ваксини.
6
4
 
11
 
! Отговори
док преди 1 месец
Спря келепира за балтов.Ще се пренасочи към друга далаверка...Как се изкарват 50000 с честен труд
5
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хе,свърши след пачките на професорчета ,ковида падна заедно с герба ,колко невероятно а как се надпреварваха в платените тв да плашат хората
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е нали в момента над 1500 човека са в болници заради Ковид? По официални статистики...
3
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя Балтов къде се е покрил...до преди 2 месеца беше журналист в всички телевизии )
2
10
 
11
 
! Отговори
до 1 от славянин преди 1 месец
А прави ли си тест след като се ваксинира дали не си позитивен, защото набодените пак продължават да са носители и да сеят вируса около себе си!
1
18
 
15
 
! Отговори
Ваксиниран Ковидиот преди 1 месец
Ваксинирах се, и? Когато хората около мен не са, вируса ще продължи да циркулира и ще има вълна след вълна. Минимум есен и пролет, а може да се окаже и някоя лятна сега заради индийския щам.И накрая?Толкова ли сме глупави българите, за да сме на първо място по смъртност?Толкова ли нямаме здравеопазване?За образование не говорим? Като чуя чипиране