Спират водата в част от софийския кв. "Лозенец" в петък

Причината са строително-монтажни работи
24 юни 2021 10:45, Елка Василева
1
Спират водата в част от софийския кв. "Лозенец" в петък
Снимка: "Софийска вода"

На 25 юни 2021 г. (петък) във връзка със строително-монтажни работи на бул. „Никола Йонков Вапцаров“, ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 02:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Черни връх“, бул. „Никола Й Вапцаров“, ул. „Стоян Михайловски“, ул. „Арх. Йордан Миланов“, ул. „Вишнева“, бул. „Свети Наум“, ул. „Бряст“
ул. „Кръстю Сарафов“ от ул. „Милин камък“ до ул. „Св. Теодосий Търновски“ и ул. „Лале“ № 5 и № 5А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Джеймс Баучер“ на кръстовището с ул. „Милин камък“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
XXX преди 4 седмици
Софийска лайййняна вода надписва сметките с вода общо потребление и краде като за световно! Скоро ще увисне с другите крадци на бесилото! Шефчетата и клиенти на аптека Магарешки да и станат егааа!