Пациенти и медици излизат на протест пред "Пирогов"

Демонстрацията ще се проведе под наслов "Фантомите на Пирогов"
25 юни 2021 07:23, Ния Христова
30
Пациенти и медици излизат на протест пред "Пирогов"
Снимка: БГНЕС

Пациенти и медици излизат на протест в подкрепа на доц. Петър Атанасов, както и целия персонал от COVID отделенията в "Пирогов". 

Демонстрацията ще се проведе под надслов "Фантомите на Пирогов".
 
До недоволството се стигна, след като от Министерството на здравеопазването съобщиха за съмнения, че лечебното заведение е усвоявало неправомерно пари от Здравната каса за 900 пациенти фантоми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
1
 
! Отговори
БАНко преди 2 години
ПРОТЕСТ ОРГАНИЗИРАН ОТ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ И ПЪТНИЦИ В ЖИПКАТА МУУУУ !!!АНГЕЛОВ И БАЛТОВ ЩЕ ОТИДАТ ПРИ СПАСОВ , А СЛЕД ТЯХ Е ТИКВАТА !!!
25
3
 
1
 
! Отговори
Чудомир преди 2 години
Това е толкова елементарно обяснение. Проверката касае измислени пациенти вписани в документацията и така се теглят пари от Здравната каса. Това е кражба от всички нас защото се изразходват пари за реално лечение. Това явление е силно разпространено и трябва да се ограничи. Иначе няма да има средства и за най-належащите услуги. Проверката на Здравно министерство няма нищо общо с болните получили адекватно лечение. Протеста е инспириран от крадливи администратори присвояващи пари от нашите данъци
24
1
 
0
 
! Отговори
АПРОПО преди 2 години
Кога най-сетне ще сменят името на болницата. Ние нямаме ли изтъкнати лекари ? Срамота ))))))))))))))))
23
0
 
5
 
! Отговори
Мария Йосифова преди 2 години
Долу ръцете от доц. Петър Атанасов и поклон пред него и работата му за всички хиляди пациенти, които е спасил! Той е героят от попреминалата (засега) пандемия, която за моето поколение (което не е преживявало война) е като война. Усещането е като на война. Всяко време си има своите герои. Доц. Петър Атанасов е героят на нашето време и на сегашните ни дни!!!
22
2
 
4
 
! Отговори
Неделчо Антонов преди 2 години
Хора, засрамете се ,институт Пирогов не е болница той е институция!Как може в това болно и лудо политически време да коментираме нещо толкова разпространено във всичките болници особенно в частните. Когато ви опре ножа в кокала сте съгласни да се подпишете под всякаква и диагноза макар ,че не е истинска. Аз съм го правил три пъти досега с пълното съзнание че върша престъпление, но вината е в системата ,в политиците които до сега избираме.Всички ли карате само с разрешената скорост?
21
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На бездарницитеза справка Ст.Кацаров-кадърните им пречат.
20
5
 
12
 
! Отговори
Надблюдател преди 2 години
Много интересно, като започнат атаки да свалят някой неудобен , започват атаки отвсякъде! Пратят глутница "протестъри" да лаят пред дома му, всички *** започват да заливат с помия, и накрая в нарушение на всякакви закони, превратаджиите сменят някого, за да удовлетворят "народното" недоволство! Скалъпени нагли ченгеджийски сценарии...
19
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом са в Пирогов тези пациенти не са ли спешни и критични случаи??? Как така излизат на протест и извинявам се, но какви са тези лекари които го допускат? Всичко е голям цирк дирижирам от шефчето на болницата, натегача Балтов, явно му е пламнага чергата!
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те пациентите няма нужда да излизат, те така си ги лекуват - на стълбите пред вратата
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До къде стигна прокуратурата с ВИПгербера прередил всички за трансплантация?
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А пациентите имат ли избор? Да му мисли този който не излезе.
15
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 15Абе кой ти говори за лекарите със скафандрите и тн. и кво пищиш разбрал недоразбрал. Кой е срещу тях и те ли са източили касата. Тва реално няма как да се случи. Касата се източва от шефчетата им на високите позиции. Лекарите вероятно са писали някакви нереални бройки, но това се случва под нечие давление и идва от директорите на болницата. Те са за съд и е тъпо да правят протести в тяхна защита.
14
9
 
12
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Реваншизъм ги тресе превратаджиите! Надяваха се още миналото лято, когато инспирираха "протестите", в най-голямата пандемия , да успеят с преврата! Оказа се ,че докторите не се интересуват от "революционна" ситуация, и понесоха най-голямата тежест на пандемията! Комунистите, заедно с "невнятния" Фигурант, такива неща не прощават!
13
11
 
14
 
! Отговори
Българска работа преди 2 години
Лекарите източвали касата , те ходят да ги защитават.
12
12
 
12
 
! Отговори
До anonimen преди 2 години
Ех ако всички ,,разбирачи" анонимнико като теб ги вкарат само за ден в ковид отделението с маска,скафандър,памперс ръкавици и други предпазни средства,без да работите само да гледате и да се съблечете чак вечерта ,чак тогава ще разберете какво им е на тези хора ,за което това е ежедневие. Имам съседка която работи там и лицето и е в белези ,а слабините възпалени от това ежедневие fМислещите като теб са срам за човешкият род !
11
5
 
20
 
! Отговори
До Анонимен преди 2 години
Какви лекари специалисти те гонят бе - махат шефове, които са източвали касата, не обикновените лекари. А НЗОК можеше да си върши работата по-добре.
10
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баща ми влезе в болница, на документа пише че са му правили операция на окото и е лежал 5 дена. Никой от над не разбра. Мафията е стигнала и до болниците. За преглед по така и да ти обърнат внимание ни искат по 50лв
9
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фигуранта става все по жaлък!!!
8
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу ръцете от лекарите специалисти!С какво право Хора,които не са направили нищо съзидателно в своя живот,хора , които не са спасили,а са затрили и продължават да затриват живота и съдбите на другите,прослети да сте,вие и вашите деца и внуци!
7
3
 
18
 
! Отговори
нещастна държавица преди 2 години
доц. Петър Атанасов ако не е , тоя COVID щеше да ви се види пионерска организация, нещастни политически ***. Имаш бактерия в кръвта (сепсис) и само докато ти почнат лечението и клиничната пътека свършила. Логигаката на управляващите държавицата е: пациента да си ходи да си мре в къщи, клиничната пътека му изтече. Слава богу доцент Атанасов не мисли като ***в политиката, а като лекар. Благодаря Ви доц. Атанасов!