Мобилният пункт за ваксинация в Борисовата градина няма да работи

Причината е увреждане на палатките от бурята снощи
27 юни 2021 08:16, Красимир Ангелов
83
Мобилният пункт за ваксинация в Борисовата градина няма да работи
Снимка: БГНЕС

В неделния ден мобилният пункт за ваксинация в Борисовата градина няма да работи поради увреждане на палатките от бурята снощи.

Останалите три пункта в столицата за имунизация в парковете Южен, Северен и парк Дружба ще бъдат отворени.

Ще работят и "зелените коридори" в три мола в София - "Парадайс", "Сердика център" и "Ринг мол", както и в кв. "Христо Ботев", район „Слатина“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
2
 
! Отговори
bar преди 2 години
Такаааа, а къде ще се премести пункта за преброяване на балъци?
75
1
 
1
 
! Отговори
До германеца преди 2 години
Да, точно така ще да е. И ще бъдат безсмъртни, защото доктори нема да им требват. Щото и те не искат да се ваксинират. Необразовани са , друга причина няма.
74
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГерманецМи то на ваксинираните им дават 2 години. Земята е пренаселена добре е че има ***.
73
1
 
4
 
! Отговори
БРЦК преди 2 години
До 73 браво на заблудените. Да слагат и в главата.
72
1
 
4
 
! Отговори
Darth shadow преди 2 години
до 73 анонимееее да си ваксинирана овца измежду 2-та милиарда други вакснирани овцещом си толкова горд. накрая ще си нещо безполово джендърно..
71
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 73 АнонименЕ , ние ще гледаме твоято и на другите "умни" ваксари генетична трансформация. не се знае пък може слбед ваксинация някойГендари да станат мъже
70
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще са разплача бе
69
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Близо два милиарда са вече ваксинираните на земята. Антиваксъри, вече не сте интересни. Нищо ново нямате за казване и сплашване. Скрийте се и покрийте се!
68
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аман от психично болните агитатори за отровните ваксини, платени хейтъри
67
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Генералската хунта провали имунизирането на населението, а есента пак ще обвинява ГЕРБ, че смъртността е висока !
66
0
 
10
 
! Отговори
Тиливизуръ преди 2 години
Каква поредна ковидална драма уважаеми зрители!!!!Господ отново е Българин!!!!!
65
3
 
10
 
! Отговори
Брейй преди 2 години
Хайде по-сериозно,я не се излагайте вече с тези ваксини,че станахте не само досадни,а ѝ смешни ! Личи им от самолет колко кухи,празни и продадени са душиците на някоѝ хора,нямащи страх от Бога! Това е много жалко, много! Дано се вразумят но....едва ли!
64
8
 
3
 
! Отговори
Бау преди 2 години
Дънинг-Крюгер тресе народа. Той/тя знае по-добре от професори и лекари :D Все пак е гледал клипче и чел в Интернет!
63
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мантрата на про-ваксиналните аборигени, без каквото и да е логично или аналитично мислене е една и съща - вълни, смърт, трупове, ще видите какво ще стане есента и все от същото. Въпреки, че вече видяхме, тази мантра, мистериозно защо не се променя. Медицински факт - всеки вирус отслабва с времето. Дори и човек да е неграмотен, пак е редно поне да вижда какво става. Те и това не правят, ами продължават да бълват апокалиптични фантасмагории, нямащи нищо общо с фактите. Безмозъчна работа...
62
2
 
18
 
! Отговори
до 62 от славянин преди 2 години
Ами докога ще я чакам тази поредна ''страшна'' вълна, която да ме прати на оня свят бе, вече година и половина все я чакам, а тя все не идва! Колко пъти трябва да пиша, че зомбиваксърите сте психически опасно увредени хора - и наяве, и насън постоянно сте в тревожно-трепетно очакване на ''фаталната'' вълна! На вас ви трябва сериозно психиатрично лечение, не противогрипни ваксини!
61
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уважавам избора на всеки, но ми е странно и не мога да разбера тази потребност на ваксинираните да агитират агресивно всички да го направят. След като вие сте се ваксинирали и сте защитени, какъв ви е зорът и аз да го правя? Това в някаква лудост се превръща. Психическа травма, която сериозно поставя под съмнение способността на тези хора да бъдат нормални членове на обществото.
60
2
 
18
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Очевадно е, че дозите не пазят зомбиваксърите нито физически, нито психически от вируса! Затова всеки набоден зомбиваксър наистина трябва да носи отличителен знак и то на видно от всеки място, за да можем да се пазим от тях не само като от заразно опасни, но и като от опасни психически увредени екземпляри!
59
1
 
10
 
! Отговори
до 57 от славянин преди 2 години
Около мен никой не лежи в болница, още по-малко умира от грипа! Има хора, които умират от ухапване от комар, има хора които не умират и от ухапване на кобра, ако ти си от първите слагай редовно дозите, за да умреш не от комар, а от бълха!
58
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички ще умрем, това е факт. Аз не искам да е сега и по тоя гаден начин. Ваксинирах се. Оживях. Като почне следващата вълна, пак ще си говорим . За тези които могат да четат и мислят с главата си има статистика на сайта на НСИ. Казва се починали изобщо и е по години. Идете и вижте...
57
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От уважение към семействата им не мога да ги напиша имената. Аз имам съвест, за разлика от вас! А вие да не сте били на Марс случайно през това време? Не ми казвайте, че нямате роднини или близки починали от тая гад