Проф. Минеков: Беззаконие и корупция около проектът за Ларгото

Злоупотребите са ужасяващи, смята той
5 юли 2021 09:13, Ния Христова
47
Проф. Минеков: Беззаконие и корупция около проектът за Ларгото
Снимка: БГНЕС
"Проектът за Ларгото е свързан с пълно беззаконие и корупция. Ще си отидат хора на много високи позиции. Трябваше да дойде служебното правителство, за да се задействаме". 
 
Това заяви в ефира на Нова тв министърът на културата проф. Велислав Минеков. 
 
"Министерството на културата по никакъв начин не оспорва констатациите на ОЛАФ, а само финансовите корекции. Кражби има", категоричен е министърът.
Още по темата
 
По думите му той никога не е казвал, че проекта за Ларгото е законен.
 
"Бях на протеста, когато се вършеха злоупотребите. Тогава г-жа Фандъкова ни обясни, че ще направи комисия, която да прегледа случая и ето го резултата. От доклада става ясно, че злоупотребите са ужасяващи. Констатациите на ОЛАФ вече са в прокуратурата и чакаме тя да действа", поясни Минеков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бойко не е комунист, той е демократ, предател, мутра, това предполага че е и крадец, лъжец, престъпник за когото няма съд и затвор в демократична, разбирай неоробовладелска България.
40
0
 
6
 
! Отговори
Бокуратурата мълчи преди 2 години
Бокуратурата мълчи, така и е наредено. Нали трябва да обвини поръчителите си, че и половината бокурори също трябва да са от другата страна, ама гарван гарвану око не вади. Ибре курорте, и охладителя за вино за 4000лв.
39
1
 
4
 
! Отговори
Мая преди 2 години
Потвърждение че комунистите,срам нямат!
38
1
 
4
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Виж кой говори!
37
3
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Тези от служебното не разбраха ли, че теренът е толкова разкален и хората толкова са отвратени от помията, че вече не вярват и не се вързват на нищо.
36
3
 
8
 
! Отговори
гражданин преди 2 години
Давай , че няма време до изборите, трябва да участваш и ти в социалистическото съревнование между министрите кой повече "разкрития" да направи.
35
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудо? телевизията на ту лупите Гела и Шиши е допуснала до ефир Мионеков??? какава поредна футболна драма... Ама нали трябва да се правим на обективни пред *** тряла...
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
... около проектА!!!А вземете, че го научете тоя правопис най-сетне! Около кого, какво - следва непълен член. Най-ростичко казано: след предлог (за вашата редакция поясняваме: от, за, под, в/във, около и пр. са предлози!)
33
4
 
12
 
! Отговори
Доцента преди 2 години
Тези радевски червени превратаджии, които се водят министри в момента, трябва час по-скоро да изчезнат! Това са вредители, само бълват гнилоч и нищо друго. Като казваш, че има ужасяваша корупция и кражба, ами айде покажи я бе, ***! Разкрий я, осветли я с цифри и примери. Ама не нали, по-лесно е да се играе само театър и да се приказва. Имате късмет, че съдебната система в бг не е като в сащ, че щяхте да плащате милиони за клевети.
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Експертът, организирал обществената поръчка за Ларгото, е син на шефа на комисията по досиетата и началник в ДФЗ. Някой трябва да провери, какви ги върши още там, след като миналата година беше арестуван и е с повдигнато обвинение.
31
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Беззаконие и корупция е името на тази държава. Така е, защото хората ходят на избори, да гласували за "по малкото зло"? Луд народ!
30
1
 
4
 
! Отговори
Истината преди 2 години
А има си хас нищо ново.
29
7
 
5
 
! Отговори
бай ганю преди 2 години
на теория имаме прокуратура но на практика нямаме.прокуратурата реагира на открадната кокошка но на големи нарушения бие отбой.не е ясно защо се бавят санкции по магнитски за гешев и компания.но в момента в който каскета влезе в списъка играта на прокуратурата приключва а от там и боко изчезва в небитието
28
0
 
8
 
! Отговори
Служебните преди 2 години
Всеки гледа да изпъкне с най много сигнали до органа / Прокуратурата / в която иначе никой от тях не вярва.
27
5
 
16
 
! Отговори
Пепа преди 2 години
Минеков и той...световно неизвестен, завистлив и некомпетентен. Откъде го изкопаха червените, не знам и не искам да знам. Блях
26
9
 
4
 
! Отговори
Фандъчкова преди 2 години
Няма кой ме вкара в затвора в безопастност съм спете спокойно хора и се радвайте на града държава - София
25
6
 
6
 
! Отговори
Син биг преди 2 години
Какви са тия шарени стъкълца отгоре, ептен *** работа.
24
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От герп имат пари само за 20 трола на статия, слабо, много слабо и то няколко дена преди избори
23
5
 
15
 
! Отговори
f преди 2 години
този индивид първо трябва да се изкупе обръсне и изчисти всички развалени яйца и помия които е хвърлял срещи сградата на министерството, после да отиде на църква и да запали свещ за да се отрече от сатанинските действия които е вършел с носенето на ковчези и думите за проклеяние които е изговарял
22
5
 
17
 
! Отговори
11.07 преди 2 години
ПРАВ Е ДАРВИН МИНЕКОВ Е ИЗЛЕЗАЛ ОТ МАЙ.МУН.АТА!!!!! РАДВАЙТЕ СЕ НА РАДЕВОТО НЕЗАКОННО ПРВИТЕЛСТВО. ЧЕСТИТО НА ВСИКИ ПЕНСИОНЕРИ УБИЙСТВЕНОТО УВЕЛИЧЕНИЕ НА СТОКИ И УСЛУГИ!!!!