Отварят зелени коридори в още два мола в София

Местата, на които столичани могат да се имунизират стават седем
10 юли 2021 10:35, Петя Славова
9
Отварят зелени коридори в още два мола в София
Снимка: БГНЕС

Още два от големите търговски центрове в столицата се включват в инициативата за масова ваксинация срещу COVID-19, съобщават от Столичната община. С тях местата в София, на които столичани могат да се имунизират и тази събота и неделя, стават общо 7.

Още по темата

Новите ваксинационни пунктове ще са в моловете на бул. "Цариградско шосе" и на бул. "България", а работното им време ще е същото, както и при останалите търговски центрове, които се включиха по-рано във ваксинационната кампания на СРЗИ и общината - от 13:00 до 18:00 ч.

Освен това от 9:00 до 16:00 ч. имунизация срещу коронавирус ще може да се прави и в Културния дом в квартал "Дружба", както и в читалище "Асен Златаров" в квартал "Христо Ботев".

Медицинските екипи във всички пунктове са от общинските диагностично-консултативни центрове и многопрофилните общински болници.

От 29 май т.г., когато започна инициативата за разкриване на изнесени пунктове за имунизация в София, в тях са се ваксинирали над 7000 души.

В работните дни ваксинации се извършват и в общинските ДКЦ-та, където от 17 май до момента там са поставени над 9200 дози ваксини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Начин превръщате моловете в развъдник на бацили и след това ковид имало!
4
1
 
0
 
! Отговори
М преди 2 години
Айде бе, от кога ви чакам да отворите зелени коридори в МОЛ-те!!!Бихте ли ми казали какво е работното време на гишетата, и трябва ли да си запиша предварително час?В случай на много желаещи, предлагате ли доставки по домовете? И последно - мога ли да поръчам такава като подарък за приятел? Разходите за доставка са за моя сметка, вие само гарантирайте, че ще му я поставите!
3
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Затваряйте коридорите! Който се и ваксинирал , ваксинирал. Да се плаща вече! Другият месец като дойде цунамито и хукнат за ваксини ,да си плащат. И после пак ще лаят, че ваксината му виновна, а не ковида, който хванал още преди да се ваксинира. Сега е момента за ваксина, когато има временен спад на случаите.
2
15
 
2
 
! Отговори
Идат санкции преди 2 години
режима на радев е в пълно отчаяние, отвсякъде Европа, САЩ ,валят критики за спирането на ваксинацията в България, Европа е в шок от решението на властите в София да изхвърлят на *** скъпи дефицитни ваксини. Сега го удариха на молби и заплахи, пълно фиаско за червено чалгарската банда завзела властта.
1
5
 
18
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Добра информация, така всеки нормален човек ще знае да избягва като чумата тези молове със зелени коридори, в които се разхождат зомбита, поели Отровната Инжекция и разпръскващи болестотворен спайк протеин.