Убиецът от Бояна може да е бил под въздействието на вещества

Вчера в столичния квартал посред бял ден беше убита възрастна жена
14 юли 2021 08:11, Ния Христова
89
Убиецът от Бояна може да е бил под въздействието на вещества
Снимка: БГНЕС
"Фактът, че това престъпление се е случило посред бял ден по такъв нелеп начин говори, че извършителят вероятно е бил под въздействието на някакви вещества". 
 
Това каза в ефира на bTV криминалистът Иван Спасов относно жестокото убийство на възрастна жена в градинка в кв. "Бояна".
 
Вчера посред бял ден беше убита възрастна жена. Тя е седяла на пейка в парка, когато е ударена от неизвестен извършител с каменна плоча. Жената е била открита в безпомощно състояние.
Още по темата
 
"Начинът на извършване е доста непремислен. Според мен самият извършител не е имал за цел да умъртви жената", предполага Спасов.
 
Според него вероятно става въпрос за спонтанно престъпление под въздействието на наркотици.
 
Савов допълни, че има свидетел на престъплението.
 
По случая са задържани трима мъже, единият от тях е с две присъди - за убийство и за телесна повреда. Все още няма повдигнати обвинения, тъй като полицията не е уточнила дали някой от тях е извършителя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
0
 
! Отговори
IQ 2.28 преди 2 години
Иии от кога "под влияние" е смегчаващо обстоятелство?
62
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горкият човек, какво ли е преживял, за да се стигне до тази трагедия? Той има нужда от помощ и лечение, не от затвор. Намерете истинските виновници за престъпленията и ги накажете сурово. Кой нормален човек ще извърши тази трагедия, ако не е имал причина?
61
0
 
6
 
! Отговори
pl преди 2 години
До сссТочно там етноси няма много в тоя богат квартал. Възможно е и да е бил наркоман. Охранител съм в един мол и съм виждал всякакви ненормалници. Дори един беше запалил огън вътре. Други са влизали голи и т.н. Просто няма система за прибиране на лудите и грижа за тях. Това е.
60
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-сурово наказание за подобни ментално увредени рецидивисти ***! Нямат място на тази земя. Кога най-после ще се намери политик с топки да върне смъртното наказание или трябва хората сами да вземат нещата в свои ръце?!?
59
0
 
8
 
! Отговори
ссс преди 2 години
Въпросният индивид е от етноса, но тук не го съобщават. Ума ми не го побира как може да си убил човек, да си осъден и да си на свобода да го направиш отново.
58
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МВР на Бойко Ташккв не работи. Отговорността за твоя убийство е на служебното правителство и Румен Радев.
57
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тези всички с присъди са били в градинката вчера?
56
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоа с присъдите що е вънка?
55
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом е под въздействие, присъдата му трубва да се утрои.
54
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отивам си на курилските острови. Красота и прекрас!
53
2
 
9
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 2 години
До 62 Ми то за да имаш СВОИ деца се иска първо да имаш жена, и после още някои работи, хайде да не влизам в подробности. Знам и за какво искаш да си осиновиш бежанче, ама хайде пак да не влизам в подробности! Не че ми пука от теб, ама ще има цenзура!
52
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уволненията в МВР си казват думата.
51
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отнемане на човешки живот под действието на алкохол, лекарства, наркотици е оправдание и невиновност? Насила ли е станал зависим или по желание? Права имат престъпниците, жертвите могат само да страдат и да загубят живота си. Но животът на престъпника има значение, особено това че е страдал от нещо си е оправдание за условна присъда. Вместо да бъде до живот бившия затворник излежал, после нанесъл тежка травма и доста вероятно убил пак. Благодарение на "добрите" закони и съдии
50
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как е промяната на Радев и новите партии? Всеки ден убийства, инфлация и цени в тавана по магазините?
49
4
 
18
 
! Отговори
Убре преди 2 години
Някъде има ли качена снимка на предполагаемия убиец? Ако все още няма, това не е ли сигнал, че убиецът е от родата на новата министърка на Слави?
48
1
 
17
 
! Отговори
1-н преди 2 години
Министерство На вътрешните регистрации.Ако на тоя баба му или майка Му беше седяла на тази пейка пак ли щеше да е така словоохотливНекой арестуван нема ли вече...
47
1
 
19
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
Може да е бил, ама МОЖЕ И ДА НЕ Е БИЛ! А ПРОСТО СИ Е ДОЛЕН ПРЕСТЪПНИК И ТОВА НЕ МУ Е ПЪРВОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
46
3
 
16
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Интетесно, баба Вангя казала ли е, че ще бъдеме управлявани от военен летец и шут-чалгаджия?
45
1
 
36
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
Убийството ми прилича много на онова в Горна Оряховица, където убиха младо момиче посред бял ден, връщало се от работа - за едно златно синджирче и 20 лв. В чантата. Убиецът беше открит и не беше наркоман, а ц.иг.анин!!!
44
7
 
23
 
! Отговори
До бездетния преди 2 години
Вместо да слагаш минусчета и да пишеш безпомощно лузърски коментари, намери си жена и създай деца. Да оставиш след себе си нещо, различно от купчини екскремeнти. И да, бездетни не биват да управляват държавите. Справка - Меркел, Макрон, онази тахтаба Юнкер и много, много други. Просто нямат инвестирам интерес в бъдещето и това е факт, независимо от това, колко минусчета ще ми дадеш.