Студентки обвиняват служителка на БАН в серийни нападения

Случаите са от столичния "Студентски град"
16 юли 2021 08:53, Ния Христова
31
Студентки обвиняват служителка на БАН в серийни нападения
Снимка: БГНЕС
Служителка в Българската академия на науките напада млади момичета в "Студентски град". За това сигнализираха студентки, които твърдят, че са станали нейни жертви. 
 
Две от тях разказват, че се е опитала да ги удуши, а с други се е саморазправяла на улицата и в градския транспорт. Има и подадени жалби - в полицията и прокуратурата. От Българската академия на науките съобщиха, че се разграничават от действията на тяхната служителка и че тя сама трябва да поеме отговорност за постъпките си.
 
"Нападна ме в асансьора. Както се прибирах една  вечер. И просто започна да скача върху мен и да ме души. Беше много страшно", разказа пред Нова тв една от потърпевшите - студентката Даяна Иванова.
 
Момичетата посочват като автор на нападенията Галя Господинова- архивист  в отдел „Комплектуване и научно- техническа обработка” в Българската академия на науките. Жената живее в 58-ми блок на студентския град. Пострадалите момичета разказват, че страда от параноя, че я преследват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
20
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
Не виждам драма, психично болни хора има навсякъде, жената трябва да я приберат за принудително лечение. В БАН работят 3000 човека, няма нищо странно, че 1 от 3000 е превъртял, случва се непрекъснато.
18
0
 
10
 
! Отговори
Тоя преди 2 години
20 не бих се учудил ако не е българин. Съдейки по постовете му от много време насам, стигам до извода, че майчин език не му е българския.
17
1
 
11
 
! Отговори
До 20 преди 2 години
Не би трябвало, но и мен ме е срам, че си българин.
16
1
 
16
 
! Отговори
До 20 преди 2 години
Първо да те светна като си голям европеец, обидно е да казваш на някого, че е прокажен. Прието е да са казва страдащ от болестта на Хансен! Второ, като те е срам, че си българин и друг път съм ти го писал - има високи сгради, препарати, водоеми, въжета, остриета и още каквото се сетиш. Давай! И по-добре ще е, отколкото да пишеш глупости целящи събиране на плюсове и да се правиш на интересен. Щото другаде по света няма нападения и убийства. Ама никъде. Само тук...
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Побъркала се е жената, няма ли близки да забележат и да я заведат на психиатър. То скоро и ние ще превъртим от толкоз "положителна информация за вируса".
14
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
затворете още един път заради измисления вирус, за да полудеят още хора !!?!
13
7
 
13
 
! Отговори
да преди 2 години
В БАН такива като тази са на особена почит. В БАН оцеляват само мошенници и нагаждачи, нормалните хора трудно се приспособяват. Ревалски си затваря очите - да си изкрета мандата. Пък и по-лесно.
12
6
 
3
 
! Отговори
.. преди 2 години
няма ли някой мъж черно-лилав от централна-източна африка да и го подаде и да се размножи чрез нея многократно, за да има от новите европейчета и българчета и тя да се поуспокой малко
11
13
 
16
 
! Отговори
Друга преди 2 години
Гледна Точнка. А замисляли ли сте се, че въпросните студентки може да тероризират жената 24/7 с чалга и на жената да и е омръзнало и да е взела нещата в свои ръце?
10
5
 
18
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Ами това е наследството на феотдалните старци от БАН, които навремето защтиваха дисертациите и докторантурите си, като крадяха научните постижения на други превеждайки ги от Английски и се кълняха във вярност на КПСС и БКП ... преди няколко години един млад физик от БАН стана известен не с научните си открития, а с това че запали знамето на ЕС на публично място и го качи на страницата на "Нациолният протест с/у безобразията в България", който беше един от подбудителите на февруарският метеж.....
9
1
 
8
 
! Отговори
тази там преди 2 години
Тази там сигурно е облъчвана или трожена с нещо, за да изперка и тормози хората. В БАН тези, които мразят колеги и гледат да им навредят са на особена почит.
8
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички знаем, че БАН са изкукали.
7
3
 
12
 
! Отговори
НЕ Е ЧУДНО преди 2 години
НЕ Е ЧУДНО. В БАН е пълно с ченгета на бившата ДС на високи постове, но иначе некадърници пълни и нали горките са обучавани да мразят по-по от тях, та нищо чудно в БАН някой да изперка сред такива "благородни " люде.
6
0
 
9
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Галя работи в IBAN :)))
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя извършва научно изследване. Не ги разбирате тия работи
4
0
 
11
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Ами явно е луда, да й издават жълта книжка и да я прибират.
3
0
 
11
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 2 години
Тази явно е обратна, и като никой не и връзва, гледай какви ги върши!
2
0
 
12
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
До Анонимен 1 ---Ами казва, че са виновни мъжете, дори и да няма все ще намерят някого !!! ..Според ИК само мъжете са насилници, а жените винаги са жертви !!!
1
1
 
19
 
! Отговори
а преди 2 години
Лудите в лудницата. Дали е психоза или шизофрения няма значение.