Проверки в градския транспорт за маски и билети

Съставени бяха три акта
19 юли 2021 13:52, Петя Славова
37

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Стартира проверка в градския транспорт за носене на маски и редовни пътници.

Повече от час бяха спирани автобуси от линия 56, като за това време бяха написани актове на трима пътници, от които двама без билет, а един - без маска.

Мъжът без маска отказа да даде лична карта за да му напишат акт и се наложи да се намеси полицай.

Глобата за неносене на маска е от 300 до 1000 лв., а за нередовен пътник 30 лв., ако се плати на място или 50 лв за съставяне на акт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Васил И. Кунчев преди 2 години
До LevskiМаска - знак за висока култура в обществото и знак, че си чел и разбрал какво е Ковид и зараза и се стремиш да не се заразиш и да не заразиш хората около теб.Без МАСКА - знак за ниска култура, незачитане на чуждото здраве и човек, на който не му пука за нищо - *** и социален ***.П.П. Срам ме е да се нарека човек, като ви гледам глупостите и ми е жал за човешката раса.
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Берлин, 1942 г. Проверка в градския транспорт кой е евреин, кой ариец, и дали евреите носят жълти звезди на реверите си.София, 2021 г. Проверка в градския транспорт кой е с маска, кой без маска и има ли антиваксъри. Догодина - всички антиваксъри ще бъдат... настанявани в изолационни... ааа тоест концентрационни лагери. Това с цел да не разпространяват заразата де, вие да не си помислите нещо!
33
1
 
5
 
! Отговори
Факт преди 2 години
На тези снимки почти всички са без маски, вкл. и проверяващите. Маска, която не покрива носа и устата, означава, че човека е без маска. наситина без маска някъде по лицето, са от онези привилегировани платени избиратели на ГЕРБ.
32
3
 
5
 
! Отговори
Levski преди 2 години
Маска - знак за роб
31
1
 
5
 
! Отговори
гняв преди 2 години
пак най-изстрадалите страдат, да ходиш на работа в тая жега с автобус си е изпитание, а тези им вгорчават живота още повече с тези простотии, а маските от година и половина се знае че са менте
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Влизат в един произволен рейс/трамвай правят 10 снимки и излизат....
29
7
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Петенце, билети в софийския градски транспорт няма отдавна. Как тогава контрольорите са проверявали за билети?
28
1
 
21
 
! Отговори
Kogato преди 2 години
в автобуса е 38 градуса, нема сила която да ме накара да стоя там с маска! Шофьорите, които на 33 градуса навън, не пускат климатик във возилото, при все че само натискането на 1 копче ги дели от това - са изверги! Да ги глобяват и тях!
27
0
 
33
 
! Отговори
София преди 2 години
Що не идете да проверявате линиите дето минават през ромските квартали. А, ще идете, ама ще ги отминавате като нямат билети, щото иначе ще ви изхвърлят от рейса в движение без да им мигне окото. Иначе на редовните данъкоплатци по другите линии, ако случайно сгащите некой без билет им се правите на Годпод, и разигравате секви циркове. Смешници.
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Направо ги убихте.
25
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кулвата от самоков иска ли за две спирки да и дупчим билет от 1.60 лв. Защо не направиха така че да се плаща за изминато разстояние А не за две спирки да плащаме като за 10 .Кулво отивай си на село да си пасеш овцете а не ми се прави на софиянка.
24
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кел файда! На мургавичките пак нищо няма да направите!
23
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Феновете (електората) на Слави те първа ще ви вихрят по транспорти, улици и къде ли не, защото самочувствието вече им е до небето, а пък си имат и специален министър по римските въпроси. Тоест, пак с повече права от нас.
22
2
 
7
 
! Отговори
**** преди 2 години
*** са ясни, ама какво са ги смъкнали под брадите, ще ни проглушават пак наесен ушите с "да пазим възрастните хора", ще ни отварят, затварят, а те една маска не могат да си сложат като хората.
21
0
 
18
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Билети и маски за проверкааа :)))
20
4
 
6
 
! Отговори
. преди 2 години
Ама това в гетото Шопия ли?
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Повече от час бяха спирани автобуси от линия 56, като за това време бяха написани актове на трима пътници, от които двама без билет, а един - без маска."Искам да ползвам градския, но такива спирки, лелки, които ИМАТ НАГЛОСТТА, да ми крещят с "ДАЙ СИ БИЛЕТИЯЯ УЕ!", мръстоията, нападенията из рейсовете, закъсненията и тоталния безпорядък, ме карат да съм с кола!!!
18
1
 
1
 
! Отговори
НИЕ преди 2 години
До еее да------- Много ме разсмя браво :)
17
1
 
29
 
! Отговори
- преди 2 години
Ромите не носят маски. Това е задължително за тяхната селска чест.
16
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
образованите роби на заплата трябва да се мачкат!