И в София организираха протест против задължителната ваксинация

Демонстрацията е под надслов "Дали да се ваксинираш или не"
21 юли 2021 20:44, Нели Христова
297
И в София организираха протест против задължителната ваксинация
Снимка: Bulgaria ON AIR

Протест срещу задължителната ваксинация се провежда в центъра на София. Според участниците в демонстрацията, принудителната имунизация нарушава конституционните им права, съобщават от Bulgaria ON AIR.

Хората настояват всеки да има право на личен избор дали да се ваксинира срещу Ковид-19 или не. Те развяват надписи "Унищожете ваксините!" и плакати, че ваксинацията е геноцид.

Демонстрацията е под надслов "Дали да се ваксинираш или не". Подобни демонстрации се провеждат и в други държави в Европейския съюз - в Германия, във Франция и други.

Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев посочи, че след края на юли се очаква ръст на заболелите от Ковид-19.

"Очевидно е, че медицинските работници и хората, работещи в социални грижи, е задължително да бъдат имунизирани, защото те могат да бъдат риск за своите пациенти", посочи той.

В България малко над 16% са напълно имунизираните срещу Ковид-19. Това ни поставя на последно място сред държавите от ЕС.

 


297
Още от София
Нови камери ще следят за нарушители в бус лентите в София
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Хора! Няма проблем!Всички, които са против ваксините да заявят това (не анонимно) и да се откажат от това, да ги лекуват от нещото, което не съществува! Вместо да се пенят и подпикават тук. После да се споминават с убеждението, че са послушали ИНЕТа.Тъкмо ще има малко икономии в Здравната каса.Вярвайте - никой няма да се противопостави! Както сега и никой не ви кара да се ваксинирате!Идеята е по собствено желание да се споминат всички глупаци. Нещо като самоубийство на посредствеността!
268
1
 
9
 
! Отговори
Без ваксина преди 2 дни
Страшно е когато уплашени хора изискват и дават съвети. Страшно е....
267
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Аз съм против ваксините
266
0
 
10
 
! Отговори
Без ваксина преди 3 дни
Всички июат ПРАВА, а аз имам ПРАВА лопата
265
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ще се ваксинират по скъпия за обществото начин с кислород и системи, а някои няма да оцелеят
264
0
 
49
 
! Отговори
Хипократ преди 4 дни
Задължителната ваксинация не е медицина,а ветеринария ! Само животното го ваксинират без да го питат , а ние сме хора . Има харта за правата на Човека !
263
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Комунистите искат да ви убият с тези ваксини. Кажете не. Ние не сме номера в статистиката ние сме хора. Имаме право на избор. Долу комунистическите масовки.
262
0
 
8
 
! Отговори
човек преди 4 дни
Уффф... сложна работа. Не случайно има експерти по медицинско право. Значи, и доброволните ваксини, срещу грип например, са изпитани и макар да е спорно колко са ефикасни, няма да умрете от тях. Най-много да ви хване грип. Новите ваксини срещу коронавируса обаче са в III фаза на клинични изпитания и затова подписвате информирано съгласие. Айше и Мюмюн обаче гаранция че не са си ваксинирали децата срещу морбили, ама ги пускат в градския транспорт, макар тази ваксина да е задължителна!
261
30
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
не се ваксинирайте, само да не хвърлите букетчето в накоя болница, болни от ковид.
260
0
 
21
 
! Отговори
Койчо преди 4 дни
Ваксата... НЕ била задължителна...Абре оФФце непоръбени... Макрон иска да го намакрони на франсетата/от 1ви Август/... Марио Драги /Дракулата/ се кани да го надракули на аззурите... Малаките... И там им го... Вовата....и ТАМ готвят "незабравима зима" на братушките...Само в Бантустана "нямало" задълж бодене на стадото.... според дежурните грантови тролове на смяна...Не определим ли нашата ЧЕРВЕНА линия СЕГА..., значи ДРУГИ ще го наоравят за НАС...,
259
44
 
7
 
! Отговори
?! преди 4 дни
НИКОЙ, НИКОГО не е накарал задължително да се ваксинира, ама те тръгнали да протестират, че и плакати с "Унищожете ваксините!" развяват...Много овце в тази държава! Нужно ли е този вирус да ви се случи (или на ваш близък), че да се светнете колко сериозна е ситуацията?!
258
32
 
1
 
! Отговори
Траурна Агенция преди 4 дни
Като гледам колко хора са против ваксините се радвам, че съм в бизнеса с крематориум.
257
7
 
30
 
! Отговори
6458 преди 4 дни
При очевадна липса на епидемия-ЗАЩО да се в аксинираме.
256
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
КВО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ЕДИН ПЕЙГЪЗИ МУЗОВСКИ, ЕДИН И Д И ОТ - ДА ГЛАСУВА ПОСЛЕДОВАТЕЛНО ЗА ЦАР, ПЪДАР, ЧАЛГАР, И ДА НЕ СПАЗВА МЕРКИТЕ И ДА НЕ СЕ ВАКСИНИРА И С МАРИХУАНА ДА СЕ ДРУСА, ЕЙ ТОВА МОЖЕ ДА НАПРАВИ ДА Е НОНСТОП КЪРКАН, ЗАТОВА МРЕЕЕЕЕТЕЕЕЕЕ МРЪСНННННИ УРУДИИИИИИ СЪСИПАХТЕ БЪЛГАРИЯ С МАЛОООУМИЕТО И МЪРЗЕЛА СИИИ
255
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Слагам си слънцезащитния крем, но се страхувам да не изгоря заради онези,дето отказват да го слагат...
254
5
 
27
 
! Отговори
Не на ваксините преди 4 дни
Много ковид *** коментират. А бе ваксайте се, свещи има за всички ви.
253
57
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
делтата ще избите още много антиваксъри.
252
30
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ваксинацията не е задължителна! Този протест е неадекватен. Колкото до лозунга "Унищожете ваксините!" както антиваксарите имат права така и другите. Хайде, пораснете малко!
251
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Не Ваксиниране, а Вдигане на Доходите , това е Имунитета за всички Болести - пълна потребителска кошница !
250
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
От кога пък в България ваксинацията срещу ковид е задължителна, че и протести да има?!