Медици от "Пирогов" пред президентството: Не точим касата

Ние искаме спокойствие, не тормоз от НЗОК, поискаха те
Обновена: 22 юли 2021 19:57 | 22 юли 2021 19:08, Красимир Ангелов
175
Медици от "Пирогов" пред президентството: Не точим касата
Снимка: БГНЕС

Медици от „Пирогов“ изпълниха заканата си и излязоха на протест пред президентството.

Още по темата
Протестиращите медици носиха плакати с надпис “Пирогов не точи касата!” и “Пирогов не е системен проблем!”, съобщава БГНЕС.

"Ние искаме спокойствие, искаме да спре административният тормоз от НЗОК. Това е нашето искане", каза д-р Камен Данов от Пирогов на протест пред президентството.

Д-р Данов посочи, че на протеста има както и медици, така и пациенти.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Половината медици в БГ са за пенсия останалите 45% за затвора като оня урудливия стъпунгер дето се хвалеше ,че бил писал диагнозата на министъра КАТО НА БРАТ . Публични средства за масова информация доказано престъпление Ззатвор за такива хърлюци и *** източващи държавният здравен бюджет. Този ЛЕКАР НЗКО и Прокуратурата трябва да го проверява доживот.
136
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дали тези лекари са същите които протестираха против назначаването на Балтов. Или вече са сменени с калинки с връзки?
135
1
 
8
 
! Отговори
ББ преди 2 години
хаха НЗОК и контролен оргат...шепа крадящи ни вменяват,че не подлежат на контрол...в САЩ,Великобритания,Германия и ...щяхте да сте в затвора...Народа ни строи борниците,Народа ни ни дофинансира образованието ви...Народа ни се прекланя пред почтенните лекари...наши деца...шепа използвани политически от гроб и мафията...нямате шанс...правят ви за резил...зависими!!!!лична отговорност на всеки...останалото е...мафия!!!
134
6
 
5
 
! Отговори
Мутафчиюски преди 2 години
Дами и господа, скоро ще се гласува държавния бюджет. Явно пари за здравеопазване има, но Радев няма да ги даде.Очаквам да доплащаме Яко ще доплащаме.
133
2
 
5
 
! Отговори
До 142 преди 2 години
,,точили- неточили,, Стига глуп,ости.Защо Касата не си е проверявала болниците по време на пандемията?Заплати са вземали( значи и те източват Касата си,щом не извършват дейност), ама не са посмяли да облекат по една престилка и да си поискат документацията?Параграф 22Едните ( пипоговци) са работили и сега ги изкарват виновни. Другите( кацаровистите) са се крили като миж.итурки и сега изпълзяха да злословят за хората
132
2
 
10
 
! Отговори
(-_-) преди 2 години
Абсолютно всички точат касата, но пирогов прави изключение, нали?
131
2
 
3
 
! Отговори
До 148 преди 2 години
,,синдикатите им,, са в Парламента, начело с тяхната Мама Зайкова.Тоталитаризъм без маска и без грим.
130
2
 
7
 
! Отговори
ПАРТИЗАНИТЕ СА АЛЧНИ преди 2 години
ЩО РУМЕН РАДЕВ ДА Е ИЗКЛЮЧЕНИЕ??......
129
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алчни докторчета гадчета ***
128
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А видната протестърка д-р Гълъбова от Курило що рече по темата?Тя винаги има мнение, дори без да е питана,а сега мълчи? Сигурно в повереното и заведение всичко е перфектно.Както се казва - В селото на кукувиците всеки ден е празник!
127
3
 
1
 
! Отговори
Протест в Пирогов а преди 2 години
Общинската и държавната администрация започна да се държи по комунистически. Наследство от управлението 12 г на Бай Тошо 2. Нищо ново под слънцето. Тъкмо децата ни да видят как се живееше през комунизма и защо рухна
126
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубаво е, че поне една част от лекарите не му полегнаха на министъра Кацаров с деменцията. Браво на тях, във време като днешното това е истински героизъм.
125
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повечето доктори са мошета. Що тия от Пирогов да са некво изключение? Нема логика.
124
2
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
що ми бъйтите "минуси" бе?..Касата се ИЗТОЧВА не само от "Пирогов"!!!!...Това е повсеместна практика !..Аз лично съм свидетел!
123
3
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
аз съм съгласен с тях.."Пирогов" НЕ ТОЧИ касата,само я ИЗТОЧВА!...ТОЧИ СЕ БАНИЦА,точат се процедури...и така..
122
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не зная защо БЛС се впрегна да замаже гафовете на Кацаров, играейки потушители на пожара. Осигуриха безпроблемното изнасилване от страна на Стойчо-деменцията, не помнещ над какво се е подписвал, над лекарското съсловие. Добре че все пак се намериха лекари, които да отидат на този протест и да защитят достойнството на професията си.
121
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжите на Кацаров - каца без дъно !
120
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На вчерашната среща с министъра се каза, че ние ще ви оправяме, а вие ще сте доволни и няма друг вариант. Новото ръководство на Пирогов и БЛС се съгласиха, че това е едно хубаво оправяне.
119
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поздрави за лекарите, че направиха този протест, въпреки, че ръководството им и синдикатите им си подвиха опашките пред новата власт на Кацаров-Радев. Щеше да е много унизително ако не бяха излезли, защото вчера власт, ръководство и синдикати се прегърнаха и се заобичаха, унижавайки всички протестиращи лекари.
118
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ама я точите, а под масата и джобовете ни точите! За да има истинска реформа, тя трябва да започва от самите доктори, а както се вижда те даже протестират!