Провокативна инсталация: Забиха спринцовки в дърво в столичен квартал

От него виси и кабел, използван вероятно за инжектиране на наркотици
Обновена: 22 юли 2021 16:58 | 22 юли 2021 16:00,
40
Провокативна инсталация: Забиха спринцовки в дърво в столичен квартал
Кадър: Нова тв

20-ина спринцовки са забити в дърво в столичния квартал „Люлин“ от неизвестен извършител. За това сигнализираха жители на столицата в социалните мрежи.

Освен спринцовките, от растението виси и кабел, който вероятно се използва при инжектиране на наркотици.
Секретарят на местната комисия за борба с противообществените прояви в район „Люлин“ Татяна Панева обясни пред Нова тв, че към момента не са получавали подобна информация.

Още по темата
„За въпросният сигнал ние се уведомихме от социалните мрежи. Още същият ден сезирахме органите на реда, които трябва да предприемат съответните действия по компетентност. Сезирахме и Столичен инспекторат, които да почистят терена“, обясни тя.

Местни жители твърдят, че всяка вечер под дървото се събират хора, които използват спринцовките. Според Цветанка Стойкова от Центъра за социална превенция в „Люлин“ има вероятност ситуацията да се повтори, ако жителите на квартала не продължат да проявяват активната си гражданска позиция и институциите не проверяват тези райони.

„Проблемът е сериозен, упорит. И изисква последователни и упорити мерки“, категорична е тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: спринцовки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
10
 
! Отговори
Ваксър преди 2 години
Да ваксинираме всички Папаи, за да се спасим от страшния вирус!
14
22
 
8
 
! Отговори
Радевландия преди 2 години
В държавата на Радев това е нещо нормално!
13
0
 
14
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Кой па се друса още с инжекции?
12
0
 
7
 
! Отговори
човек преди 2 години
А да бъдат така добри, като са се захванали да почистват дърветата от спринцовки, да хванат и да почистят навсякъде от безразборно изхвърлени маски!!!Наскоро в един хипермаркет в София взимам количка, а в нея - маска! Такава количка не я пипам и с ръкавици! Ми ако някой сополив си е издухал носа в нея??? До: Някой (номер 8) Честно да ти кажа, и на мен това ми дойде като първосигнална мисъл. Като прочетох за "провокативна инсталация" със забити спринцовки и се сетих за протестите в Гърция!
11
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Младите трябва да вземат наркотици. Иначе нищо няма да стане от тях и ще си останат едни прости бачкатори като родителите си затърнали в дългове цял живот.
10
3
 
8
 
! Отговори
До 10 преди 2 години
Как ше си стимулираш ума след като не разполагаш с такъв?
9
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наркотиците са чудесни. Дават сила и живот. Стимулират ума. Всички успели и богати хора вземат наркотици. Затова са успели. А масата 99% бедняци не вземат наркотици и затова цял живот си стоят на дъното. Затова наркотиците са забранени от закона защото богатите ги искат всичките само за себе си. Те да са топ а останалите да са винаги на дъното.
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Инсталаторът в забил е спринцовките в дървото, за да отмъсти на инсталациите на веганите, които се правиха на печени пилета в центъра на София.
7
3
 
21
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Не бе хора, това е антиваксинационен протест!Сериозно, в момента усилено се търсят лични лекари, съгласни да забият иглата не в ръката на пациента а в примерно кактуса до прозореца (образно казано)!Съвсем скоро очаквам да сложат камери във ваксинационните кабинети, по аналогия с тези на прегледите за автомобили!Ваксинационният фaшизъм набира сили!
6
8
 
7
 
! Отговори
дали не са преди 2 години
на групата на итн
5
1
 
28
 
! Отговори
Шприца преди 2 години
Заглавието трябва да бъде променено на "Открит е свободен ваксинационен център срещу COVID19"
4
32
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е част от Промяната на резидент Румен Радев ветото - фигурантът на подсъдимия олигарсх с 18 обвинения Васил Божков Черепа.
3
26
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Извършителите са съвременни революционери, последователи на чака -рака месията славуца трифонов и чалга партията на ИЗмяната - ИТН, която ще състави кабинет с БСП, ДБ и Изпразни се БеГе!
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано поне са си надписали сприноцвите.
1
48
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поздравления, открили сте зарядната станция на гербаджийските ***.