Около 30 деца вече са ваксинирани в УМБАЛ "Св. Анна" в София

От здравното заведение отчитат ръст на желаещите за имунизация
Обновена: 26 юли 2021 19:42 | 26 юли 2021 19:10, Веселина Йорданова
97
Около 30 деца вече са ваксинирани в УМБАЛ "Св. Анна" в София
Снимка: БГНЕС

Увеличение на желаещите да се вакснират във Ваксинационния център на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД се отбелязва в последните дни.

Днес е бил отворен допълнителен кабинет към Центъра с отделен втори вкасинационен екип, за да не се бавят хората на опашка, съобщиха от здравното заведение.

Oколо 30 са децата над 12-годишна възраст, които са се ваксинирали във Ваксинационния център oт началото на юни до днес.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: ваксиникоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
5
 
! Отговори
Боцко преди 2 години
ЕС ако наложи задължителна ваксинация или такава на деца ще се разпадне. Като всички съюзи, в които България е участвала :)
76
0
 
2
 
! Отговори
Боц преди 2 години
Боц
75
0
 
2
 
! Отговори
Тинтири-минтири преди 2 години
Големи ЯЙЦА /с ударение на Я/
74
0
 
3
 
! Отговори
копи-пасте преди 2 години
До Анонимен 86 Коментар под статия по темата в ДНЕС от лятото на 2020г. :"Те още отдавна си знаят, че ПЦР тестовете имат някаква сигурност до 70%! Остават около 30% фалшиво /+/ или /-/! Също и въпроса с бързите тестове за антитела - доколко хващат само и единствено на КОВИД-короната антителата!? Имаше и някакво изгъбаркване с папая и коза в Танзания преди време! Имаше и скандал с ПЦР тестовете в Швеция, но кой им обръща внимание!?"Нямам какво да добавя!
73
2
 
2
 
! Отговори
да,да ама не преди 2 години
"Около 30 деца вече са ваксинирани в УМБАЛ "Св. Анна" в София"Това е нонсенс/безсмислица/! Или са 29, или са 30, или са 31! Но да са живи деца "ваксинирани" около някакво нецяло число?!?! Как го постигате това?! От самолет се вижда, че в мисловното "нещо" на пернатите всичко може!
72
0
 
23
 
! Отговори
Ха!!!!! преди 2 години
Всъщност целта на тези дето искат да намалее населението на земята не е, да избият хората с ваксините си., а да намалят размножителните им способности. Затова се насочиха с такава стръв към здрави младежи и деца, които дори нямат проблеми с ковида. Дори не им пука дали са изкарали вече ковида без да усетят дори и имат вече най-добрата защита.Друго по-добро обясние - няма!
71
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 82! В голяма грешка си! Всъщност, заради ваксинираните вируса мутира!
70
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига с тези ваксини. Вирусът и пандемията са организирани за да ваксинират хората. Причината дори не е печалба, а извратеното желание на шепа по бъркани да контролират света. Хора, мислете, четете различни източници и не вярвайте на официалните медии. Дефиниция за ЕПИДЕМИЯ, ДОРИ НЕ ПАНДЕМИЯ СА 200 БОЛНИ на 10 000 души. Ако не се обединим и не противодействаме, скоро няма да има спасение за нас
69
20
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради неваксинираните вирусът мутира. Ако ваксините спрат да му действат, ще трябва да правят нови ваксини и пак всичко отначало! Освен това пак ще задръствате болниците, пак всички отделения ще са ковид отделения и човек не може да се вреди друго да си лекува .Затова сте опасни вие неваксинираните! Да не говорим за липсата на социален и културен живот, който следва, за homework, дистанционно обучение на ученици и студенти, влошено психично здраве и останалите последствия. Ясен ли съм???
68
1
 
13
 
! Отговори
КойтоРазбрал-разбрал преди 2 години
Абе пичове! Вие нали сте ваксинирани? Вече и отрочетата ваксинирахте, майки, бащи, лели, сватове...Значи с нищо не ви заплашваме, че ние не сме. Не ви щем грижата, не ви щем ваксините, не ви щем и мнението. Наврете си ги там, де слънце не огрява! После изяжте по един лимон! ... Да не ви гледам доволните физиономии!
67
1
 
20
 
! Отговори
ИНТЕРЕСНО преди 2 години
преди малко по ТВ казаха че много туристи тествани за КОРМИД, безсимптомни - давали положителен, като 80% били ваксинирани - ИНТЕРЕСНО?
66
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чичкото с очилата каза,че ще ваксинира и децата и го прави.Аз пък ще цитирам един друг велик човек - "Другарки и другари,братя и сестри по целия свят - Изправете се и Те ще паднат!" Фидел Кастро
65
2
 
14
 
! Отговори
Ха!!!!! преди 2 години
До 123-"Не пипайте децата. Гaдове сатанински" //// Не те разбирам. Тия деца поне за сега са ваксинирани благодарение на самите им родители. А на такива родители, децата им нямат право да имат размножителни способности. Този вид просто ще изчезне с времето. След като целта на филантропите е да редуцират човечеството и твърдо са решили да успеят, спирането размножителния процес на тази група хора , е по-приемливия вариянт. И понеже филантпопите са с добри сърца, им дават някои привилегии.
64
1
 
13
 
! Отговори
До 74 от BG men преди 2 години
Ами Израел? От 108 души заразени в тежко състояние около 75 от тях са с по две дози "Ваксина" ! Нима е лъжа тази новина от актуална статистика в Израел в момента,но не мисля,защото мнението ми е,че там хората имат най малко вяра в господ/какъвто и да е той/ и отчитат реално ситуацията от хуманна гледна точка- човещина!!!
63
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре че има прозорливи родители да ваксинират децата си, които не четат "мъдрите "прозрения на антиваксърите в днес.бг.
62
1
 
13
 
! Отговори
бай Шиле Милионерче преди 2 години
ОХАААА, за дечица хонорарите са по високи от колкото за обикновенни баламурници
61
2
 
22
 
! Отговори
хмм преди 2 години
Това може да е само пропаганда за да се подвеждат родителите. Сатанистите са най-добри в манипулациите над хората.
60
2
 
24
 
! Отговори
123 преди 2 години
Не пипайте децата. Гaдове сатанински.
59
1
 
4
 
! Отговори
Бис преди 2 години
Очаквайте късни неприятности сега.А не почивка в Гърция или Италия.
58
2
 
16
 
! Отговори
Мона преди 2 години
в UK не можеш да направиш застраховка живот на дете, защото родителите / настойниците могат да организират злополука, ако са на зор да вземат едни пари... колко ли са платили на тези БЕЗотговорни родители/настойници да подпишат за тези деца да поемат иглите? или подписалите са тотални откачалки хипохондрични промити мозъци. свеждат нас и децата ни до нивото на бройлери в птицеферма.