Близки на пребит до смърт: Нападателят е бивш от ДАНС

Спорът възникнал заради паркомясто
31 авг 2021 09:54, Ния Христова
73
Близки на пребит до смърт: Нападателят е бивш от ДАНС
Снимка: БГНЕС
Прокуратурата разследва смъртта на мъж, за когото се предполага, че е починал след спор и побой за паркомясто и направена забележка за одраскан автомобил. Инцидентът е станал в столичния квартал "Красна поляна", съобщи Нова тв.
 
По първоначална информация нападателят е бивш служител на ДАНС, който до вчера е бил под домашен арест. Въпросният мъж се карал редовно и заплашвал съседите си за паркирането на автомобили пред блока. 
 
Причината за спора е станала драскотина по колата на починалия мъж. Колата на 47-годишния Велимир била повредена пред блока му. 
 
Семейството му разбира от съсед, че скандалът е започнал пред жилищния блок. Той разказва, че е видял как двамата мъже се бият.
 
"Започнал е да го удря с ръце по лице, по главата. Съседът е слязъл от 8-ия етаж и опитал да ги разтърве. Мъжът ми е бил в много тежко състояние. Имаше кръв по стълбите, където се е държал за парапета", разказва съпругата му Елена.
 
"Събудих се от силен шум, станах и видях баща ми окървавен на земята. Дишаше много тежко, устата му беше пълна с кръв. Това се случи вкъщи. Звъннах на линейка, която дойде след много дълго време", разказва дъщерята на пострадалия Ана.
 
Семейството на Велимир не знае какво се случва с нападателя му. Една от версиите за смъртта на мъжа е, че е получил инфаркт, тъй като е бил в лошо здравословно състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само ***.. Още от едно време избиха маса народ и интелигенцията на страната.
49
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мафията ГДБОП
48
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Онзи ден гледах един човечец от Кърджали се оплакваше. Спира на стоп палка, полицая е без маска, а човечеца изкарал тежко Ковид в Германия, го помолил да си сложи маска. Ченгето отказало, пребили шофьора, заплашвали него и жена му, а за капак съдът го осъдил. М, чи добре е работата. Убиват, крадат, лъжат, наркотици продават, мародерстват и после те били ДОБРИТЕ. Да беее..
47
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За 30 г. - убийци, крадци, измамници, изнасилвачи, рецидивисти... за 30 г. това даде България! Жалко, много жалко!
46
0
 
7
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 2 години
В коментарите някой предлага, че комшиите щели да убият килъра. Нищо такова няма да се случи. Комшиите обичат да гледат сеир и после да клюкарят докато имат зъби в устата си.
45
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още един самозабравил се милиционер
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредният Пилат Понтийски!
43
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам защо, ама като нахлупят фуражката, повечето хора откачат психически, или пък смело си разкриват характера и психопатиите! Властта е много финна материя и не е за всеки. С психотрстовете как се справят от ДАНС и полицията, или по-добре да не питаме?
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 49:Ей ченге, на теб за какво ти плащат? Искаш да ми кажеш, че тоя Гдбоп-*** му е за сефте? Да се хванем на бас,, че така е процедирал със всички, да не говорим, че с това му поведение най-вероятно е разведен заради побой над жена си. Ккой знае колко жалби има пускани срещу тоя. Освен да се подигравате с хората, друго не правите! ГДБОП еничари.
41
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винаги се вика полиция. Не се саморазправяш, не посягаш. Не се заканваш. Вербалната закана за пребиване, убиване и прочие, е повод да ви пребият при самоотбрана. Набеждаване без доказателства е глупост. Единствено може да плашите с полиция. И не позволявате да ви влизат в личното пространство. И гледайте да има поне независими свидетели, ако не ваши симпатизанти. Двамата насаме пред блока...самоубийствена мисия.
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знаеш дали ще те пази или ще те убие като куче.
39
10
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Едва ли случаят ще има развитие в положителна посока. Не може да скочиш на някого само защото си го заподозрял, че ти е надраскал колата. После като му дадеш повод да те пребие, ходи обяснявай, че друго си имал предвид. И между другото, убитият не е бил безпомощен възрастен човек, а 47-годишен, което е средна възраст.
38
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГДБОП са комплексирани нека дърници!!! Закриване на ГДБОП и изграждане на система за сигурност на ново. Тия ДС бок луци да горят в ада. Еничари
37
0
 
25
 
! Отговори
Стели преди 2 години
Не е нормално психично болни да пребиват до смърт и държавата да не вижда, защото са бивши служетли. какво ли е правил, когато е имал правомощия.
36
1
 
7
 
! Отговори
SS преди 2 години
А върви кампания .АГРЕСИЯТА ИМА МНОГО ЛИЦА. КАЖЕТЕ НЕ НА АГРЕСИЯТА. АЙ ЧИСТИТУ !
35
0
 
24
 
! Отговори
SHEFA преди 2 години
ПОЧИНАЛ ОТ ИНФАРКТ?!?!?!?!?????-А?-С ПРИДРУЖАВАЩ ПОБОЙ.-АЕ У КАИША.
34
0
 
23
 
! Отговори
ИТН преди 2 години
Защо казвате винаги имената на жертвите а не на извършителитееееееА.Б и Р.А обраха Илия николов
33
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилно от Днеската го крият защотопичовете от днеската самички и в купом ще строшат чутората на дансуващия. Днес.бг ОЛЕ имате ли мъже?А кво каза?
32
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те ще го убият комшиите едва ли ще търпът убиец ако го пуснат.въпрос на време е да го стигне и него .започнат ли да те наобикалят повече хора бита карта си.
31
0
 
30
 
! Отговори
Коньовица преди 2 години
Дайте снимка и имена на извършителя. Също така пред кой блок е станала случката. Читателите на днес бг заслужаваме да знаем от кого да се пазим. Този утре нас ще заблъска или децата ни. Свършете някаква полезна работа, другото са само констатации.