Манолова: 1 млн. софиянци остават без парно и топла вода?

Агенцията по ОСВ не е подновила разрешителното на "Топлофикация"
31 авг 2021 15:49, Анисия Иванова
112
Манолова: 1 млн. софиянци остават без парно и топла вода?
Снимка: БГНЕС

Близо 1 млн. софиянци могат да останат без парно и топла вода от новия отоплителен сезон. Има и опасност от режим на ток. За това предупреди председателят на ПГ на "Изправи се БГ! Ние идваме!" Мая Манолова, цитирана от БНР.

От "Изправи се БГ! Ние идваме!" настояват столичният кмет Йорданка Фандъкова и председателят на ОбС - София да бъдат изслушани в пленарна зала.

Причината е, че Изпълнителната агенция по околната среда и водите не е подновила комплексното разрешително на "Топлофикация София" заради неизпълнение на изискванията за отделяните емисии на азотни оксиди:

"Без комплексно разрешително "Топлофикация София" няма право да работи, което преведено на езика на столичани означава, че близо един милион столичани ще останат без парно и без топла вода за следващия отоплителен сезон", обясни Манолова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тази и тя ли ще остане без топла вода. Като ходи на предизборни обиколки ще се мие, иначе ще ухае на тоалетна.
42
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До нас има павилион за хляб и беше 1 лева, днес отивам 1.20 вика, ами то тока поскъпна, та така.Честито. 20% увеличение за добро утро. Да благодарим на маяма, хаджигенчо , бабикян и юмручето
41
4
 
12
 
! Отговори
Анонимeн преди 2 години
Майчето все още не може да излезе от ролята си на омбудсман. Той и настоящия омбудсман нещо се загуби, просто сцените от Парламента го заглушиха.
40
7
 
23
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Така е като искахте зеления чорап да ви управлява.Първи по смъртност от вируса, последни по ваксинация.Покачване на цените на ток, парно, храни . . .всичко по няклоко пъти и за награда режим на тока и без парно, но пак ще си плащате сградна инсталация
39
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глад , мизерия и беззаконие заслужаваме ,след като допуснахме една облъчена с лъжи и зл-оба ш-айка да направи държавен прев-рат.
38
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
39 не знам какво е било 1970, не съм била родена. Но бях тинейджърка през 90те. Аз съм дате на прехода. Помня и старите комунисти, даже ме изпитваха за комсомолка същата година когато падна Тошо. Помня стачките, глада през Виденовата зима, Младенов, Стоянов, та до днес. Нагледах се на всичко. Моят живот е от политическа криза в политическа криза и ми писна. Ние децата на прехода сме като загубени в превода. Писна ни разни преводачи да говорят ту на руски, ту на английски, но не и на български
37
5
 
30
 
! Отговори
Българин преди 2 години
На Тая пък хич не и вярвам!
36
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво да затварят тя си беше пред фалит Топлофикацията, хората се отказаха от парно отдавна, само политици и олигарси или престъпници имат пари да хрантутят Топлофикация.
35
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая, не се прави на ударена с мокра кърпа! Нищо не зависи от теб. Имаш само 13 депутата. Те са една шепа хора. Може да ги натовариш в една талига и дийй конче, кой от където дошъл-там отишъл!Качвай ги на талигата и директно по родните места! Може и в белия бус на "Системана ни убива" да се съберете и ако искате пак на Ректората циркове правете! Все тая. 13 депутата не стигат и за един футболен мач.Между другото онзи червен потник с надпис ПОДКРЕПЯМ ОРЕШАРСКИ ти изяде главата.Ама си дървена глава
34
11
 
10
 
! Отговори
Ясно е преди 2 години
Мутрите заличават следите за грабежите на топлофикация София който отиваха в герб.
33
1
 
11
 
! Отговори
ОНЗИ преди 2 години
Ами тъкмо ще разберете как живее народа български - иначе вземете вашето "голямото заминаване " и "голямото завръщане " и разните други безобразия и безотговорности си ги наврете там някъде .....!?!?!?
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Зависи за коя ера на комунизма говориш - щото през 70-те и 80-те, когато имаше тежка и лека промишленост в София, парното беше толкова силно, та чак пареше - по бански ходехме в апартамента посред зима и отваряхме прозорците за през нощта; защото ТЕЦ-овете работеха на 100% и бълваха огромно количество пара и топла вода като отпадни продукти. Но сега Топлото е супер нерантабилно и ни краде
31
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте ни плашили бре, болшевики, след вашия терор и мизерия знаем две-и-двеста! Плашите ни с Боко, все едно ни плашите с кокал, който още не сте оглозгали докрай. Споко, още ни държи "мазнинката" и не сме чак толкова освирепели като вас, поизчакайте малко и от разните му там превратаджийски "дондуковци" сами ще се изнесете към "по-тучни пасбища".
30
16
 
8
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Герб унищожи и тази хранилка ами сега?!
29
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-жо Манолова, живи ли са майките от "Системата ни убива"? През ден минавам покрай военната палатка на вашите майки, където уж системата ги убиваше. Няма никой. Няма нито една от петте майки, където цяла година играеха спектакъл от Болшой театър. Къде са майките, госпожо Манолова? Да не би да се поминаха? Откакто влезнахте в НС няма помен от майките. Системата да не би вече да им даде по 5 000 лв. помощи на месец, че се отказаха от протеста? Или всичко беше театър, за да вдигате пушилката? М?
28
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виц от детството ми по времето на комунизма: Летят лошите американци над бг и ахаа да бомбардират София и тя изгасне. По радиостанцията се чува, Джон пусна ли бомбите над София? Отговор- Не сър. Тия местят цялата столица на всеки 2 часа.
27
3
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Да бе да, ще затворят Топлофикация?! Манолова има малко мозък в тая чутура?!
26
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-накрая да прекратят заробването от Топлофикация. Ура! Какво се жалват депутатите в партийниядом, министерски съвет и президентството - нали се топлят от водата на Централна баня. Вместо да вземат да газифицират София ,както се прави в цивилизования свят, те пак иска хем да ни тровят с вредни емисии, хем да им плащаме луди пари, хем българия да плаща глоби в ЕС.
25
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакай сега, народа поиска ли комунисти да дойдат? Поиска. Пожела ли си старото минало да е светлото му бъдеще? Пожела си го. Защо сега тези тежки думи. Еми режим на тока като едно време при бай Тошо и всеки с бойлер, нищо че уж има парно. Поискаме. Даде ни се. Я виж старците как се примиряват с вдигането на цените на всичко. Било естествено. Вероятно защото го правят БСП и чакат пенсии от по 1000 лв.
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ме вълнува имам климатик и бойлер, а ако спре и тока ще извадя от мазето печката на дърва и въглища или тази със нафта.