Строителни работници отново на протест за заплати

Поискаха среща в Министерския съвет, но им отказаха
57

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Работещи от "Автомагистрали - Черно море" отново излязоха на протест в центъра на София. Затворени за движение бяха булевардите "Дондуков" и "Цар Освободител".

Причина за недоволството са ​неплатените от държавата средства за ремонта на отсечка от магистрала "Тракия".

Представители на протестиращите поискаха среща в Министерския съвет, за да представят исканията си, но такава им беше отказана, предаде БНР.

Демонстрантите се заканиха да издигнат палатков лагер, докато не получат заработените средства от близо 37 млн. лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече е модерно, всичкото на протест. В 90% даже и нв знаят за какво са там. Скапан матерял
7
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще ревем за управлението на ГЕРБ и Борисов, когато имаше пари за всичко и се повишаваха пенсии и заплати и хората бяха доволни. Сега булонката на Радев, Кирил Петков предложил пенсионерите да получават 50 лв. само ако се ваксинират. Такава наглост и подигравка никой не си е позволявал. На ви сега промяна или подмяна както искате. Заслужавате го.
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами, това не е "диктатора" Борисов, който приемаше протестиращи от бранша, това са хората на Радев, тъй че работещите протестиращи могат да протестират колкото си искат. Все тая. Комитова и Ассанчо, току що направиха гимнастиката да си гласуват СЪЩИЯ бюджет, какъвто обвиняваха Борисов, че "няма", за разходите на АПИ. И въпреки, че бюджета е същия, на хората не се плаща. Интересно в какво точно се състои положителната промяна? Негативите ги виждаме.
5
6
 
18
 
! Отговори
айде мола ви са преди 2 години
е кви са сега тия протести , защо са ?! управлява фигуранта с неговия личен кабинет в който всички разбират от материята , специалисти са , единомислещи се , решиха всички проблеми, народа живее по добре , държавата просперира .
4
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди минути Комитова пристигна за разговор с представители на протеста. Г-жа Лъжа започна да овърта и да се прави на кума Лиса.Каза на микрофона, че напълно разбирала хората. Искала да получат парите си, но заварили продънен бюджет. Няма по- голяма лъжа за деня. Бюджета стои стабилно. Комитова отклони парите за Хемус и парите потънаха. Крадци! Платете на хората заплатите! Тези хора са останали в България да работят. Ще загубим още хора. Терминал 2 е алтернативата им заради вас, измамници!!!!
3
5
 
12
 
! Отговори
БТК преди 2 години
алооо , мая , кви са ся тия протести ? злепоставяш ме , избори идват . ама другарю президент , не съм аз .
2
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко само им ги праща, както те му ги пращаха миналата година.
1
6
 
18
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Промяната на Радев е факт!)