ВМРО иска повече полиция на Женския пазар заради мигрантите

Контрера зове и за актуализация на бюджета на СО
27
ВМРО иска повече полиция на Женския пазар заради мигрантите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера настоя СДВР да засили охраната на Женския пазар, на пл. "Лъвов мост" и в кварталите с центрове за настаняване на мигранти, както и да се актуализира бюджета на Столичната община.

"Предлагаме да бъде засилена патрулно-постовата дейност включително с части на Жандармерията в районите на Лъвов мост, Женския пазар, кв. Враждебна и Военна рампа. Хората се оплакват, че тези части на столицата са се наситили с мигранти, които се държат грубо, непристойно, притесняват гражданите и е въпрос на време да се стигне и до посегателства и сбивания", каза той, цитиран от пресцентъра на ВМРО.

Кантрера настоя и за промени в бюджета на София заради задаващия се ценови скок през зимата.

"Българските гражданин, домакинствата, предприемачите са подложени на ужасен ценови натиск, националните институции де факто не работят. Задълбочават се проблемите със сигурността на гражданите. Призовавам поне Столичния общински съвет да запази достойнство като институция и да се опитаме да свършим конструктивна работа за града и хората поне ние насред целия хаос, роден от алчните за власт нови или протестърски партии", обосновава се още членът на националното ръководство на ВМРО.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
свиквайте да ви бодат с ножки, да ви грабят и из.насилват. това е демократично.