Спират водата в част от с. Подгумер на 15 септември, сряда

Причината са строително-монтажни работи
14 сеп 2021 12:35, Елка Василева
0
Спират водата в част от с. Подгумер на 15 септември, сряда
Снимка: "Софийска вода"

На 15 септември 2021 г. (сряда) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи по ул. „Брезите“, с. Подгумер се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Брезите“, ул. „Крушова“ и ул. „Мургаш“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: площад „Мургаш“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от София
Ученици ще учат дистанционно заради ремонти на сградите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари