Кола блъсна пешеходка в столичния "Младост" 1

Жената е получила черепно-мозъчна травма
Обновена: 29 сеп 2021 11:38 | 29 сеп 2021 11:38, Ния Христова
17
Кола блъсна пешеходка в столичния "Младост" 1
Снимка: Pixabay
Автомобил блъсна 46-годишна пешеходка до метрото между кръстовището на бул. „Андрей Сахаров“ с ул. „Йерусалим“ в жк. „Младост“ 1.
 
Сигналът за инцидента е получен в 6:50 часа. На мястото е пристигнала линейка на "Спешна помощ", съобщиха от ЦСМП-София, предаде DarikNews.bg.
 
Жената е хоспитализирана в болница "Св. Анна" с черепно-мозъчна травма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
до 15 преди 2 години
На пешеходна пътека, пешеходците са с предимство. По закон следва ППС да изчака пешеходците.
15
1
 
1
 
! Отговори
предложение преди 2 години
Комплексирания бай *** като види пешеходна пътека не поглежда нито наляво нито надясно и върви като овен. Ако погледне и види че идват две или три коли най-добре би било ако обърне гръб за 5 секунди, колите ще преминат, въздухът около пътеката ще е малко по-чист и бай *** няма да посети спешната помощ.
14
0
 
0
 
! Отговори
М преди 2 години
Инцидентът стана на бул. Андрей Сахаров, след бул. Малинов, а не до метростанцията както е написано. Бях на мястото на инцидента. Не е редно да се съди и обвинява който и да било. Това може да се случи на всеки, не защитавам нищо шофьора нито пешеходеца.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БГ е на първо място по смърт на пътя в цяла Европа. Погледнете статистиката, много сме зле, контрол няма, полицията идва след дъжд качулка само да констатира. Купени шофьорски книжки, ***с каруци и в стари бмв-та, ето това е уж държавата блато от ЕС. Всеки ден виждам да преминават на червено, всеки ден надуват мотори като на писти, всяка вечер е пълно с шумотерористи и никой нищо. Затварят си очите и за тях пробемите спират да съществуват.
12
0
 
3
 
! Отговори
до жо преди 2 години
Бойче, провери ЗДП. Не е отпаднало. Все още си е там. При установени 2 нарушения, че не си осигурил/а предимството на пешеходци, оставаш без точки.
11
1
 
2
 
! Отговори
Жо преди 2 години
До до жо===Това, с продължението на тротоарите да се приема като пешеходна пътека вече отпадна с последните изменения на ЗДвП. Според юристи, много е спорно понятието, "продължението на тротоара", защото всеки си го тълкува, както му е изгодно.
10
0
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 2 години
няма но има светофар ! някой е минал на червено ...
9
2
 
2
 
! Отговори
до жо преди 2 години
Бойче, има нещо написано в ЗДП за кръстовищата на УЛИЦИТЕ (повтарям, УЛИЦИТЕ). Мисленото продължение на бордюрите са пешеходни пътеки, независимо дали има такива очертани или не. Единствено пешеходен светофар променя ситуацията. Но, понеже говорим за булевард, наистина е нямала работа там. Но, говорим за градски условия, т.е., шофьорът трябва да има едно наум. Специално там изскачат и деца.
8
0
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Минах оттам сутринта, когато линейката тъкмо тръгваше. Имаше полицейска кола и такси спряло почти напречно на платното метри след пешеходната пътека преди автобусната спирка. Това е първата спирка след като се отбиете от Малинов по Сахаров. Има тотопункт вдясно прети това. Най-вероятно жената е пресичала на пешеходна пътека.
7
1
 
0
 
! Отговори
младен преди 2 години
До Анонимен 1Ахде бе. 20 метра в ляво на Мр. Пиза на Йерусалим повдигнатото какво е? Бабуна?
6
1
 
7
 
! Отговори
Жо преди 2 години
В ИНФОРМАЦИЙКАТА не е посочено, къде е пресичала пострадалата. Посочено е кръстовището, но това нещо не означава. Има значение, дали е на пешеходна пътека или на друго място. Това, че са сложили снимка на пешеходна пътека не означава, че там е станало поизшествието.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пешеходната пътека е ярко изразена.Ама нали все бързат за някъде и докато шофират си гледат в телефона.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе,пишман шофьори,кьорави ли сте?Със светофар в ръце ли да ходим?
3
1
 
4
 
! Отговори
гого преди 2 години
моля, не пресичайте на пешеходни пътекистана много опасно
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Липсата на наказания води до убийства по пътищата.За Българина най-работещата система е диктатура.Но понеже живеем в демокрация,необходими са много строги мерки.Много по строги от тези в Англия,Германия и Франция.Това важи за всички.
1
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на сахаров и йерусалим НЯМА пешеходна пътека....може би за това е била блъсната.....редовно претичват там...