Спират водата в част от столичния кв. "Лозенец" утре

"Софийска вода" ще извършва ремонти дейности
Обновена: 29 сеп 2021 10:49 | 29 сеп 2021 09:58, Анисия Иванова
0
Спират водата в част от столичния кв. "Лозенец" утре
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. "Лозенец" утре, 30 септември, съобщиха от дружеството.

На 30 септември 2021 г. (четвърък) във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Йоан Екзарх“, ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

ул. „Йоан Екзарх“ от ул. „Св. Теодосий Търновски“ до ул. „Милин камък“
ул. „Св. Теодосий Търновски“ от ул. „Лозенска планина“ до ул. „Йоан Екзарх“
ул. „Милин камък“ от ул. „Св. Наум“ до ул. „Презвитер Козма“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Милин камък“ на кръстовището с ул. „Йоан Екзарх“.

На 30 септември във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Кръстю Сарафов“, ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

ул. „Кръстю Сарафов“ от бул. „Христо Смирненски“ до ул. „Арх. Йордан Миланов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кръстю Сарафов“ на кръстовището с бул. „Христо Смирненски“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари