Млада жена изчезна в София, издирват я!

Снощи излязла за фитнес и не се върнала
Обновена: 14 окт 2021 22:02 | 14 окт 2021 12:40,
150
Млада жена изчезна в София, издирват я!
Снимка: Facebook

Млада жена е изчезнала снощи в София, съобщиха нейни близки в социалните мрежи.

Евгения Владимирова е излязла около 18 часа от дома си в квартал „Лагера“ и тръгнала към фитнес клуб в жк „Иван Вазов“.

След това следите й се губят. В 20 часа снощи близките й са направили опит да се свържат с нея, но без резултат – телефонът й бил изключен.

Те не разполагат с информация как е била облечена тя. Висока е 170 см, със слабо телосложение и руса коса.

Семейството се обръща с молба към тези, които са я видяли или разполагат с информация за нея, да се обадят на телефон 112.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
0
 
! Отговори
Една преди 2 години
До"между другото", а на вас не ви ли се е случвало в реално време да ви се променят плановете? И хипотетично да предположим че е скрила къде отива, "евала" ли да кажем на убиеца сега???!!! А? Браво ли да му кажем? Ми дай за всяко съмнение, дума, не вдигане на телефона да се трепеме и да видим тогава докъде ше я докараме, а? *** неандерталците, все ще се намерят защитници на това животно, които да му се възхищават!
112
3
 
2
 
! Отговори
между другото преди 2 години
оказа се не е била изобщо на фитнес, а часа й за фитнес е бил за другата сутрин в осем часа. Този факт променя нещата, защото е скрила къде отива от мъжа си...
111
2
 
6
 
! Отговори
Помните ли убийствот преди 2 години
в Борисовата градина, онзи, дето се измъкна, макар да намериха ножа - той беше засечен по КАМЕРИТЕ , видяхме го по телевизията как тича. И се измъкна.. Но преди това си смени физиономията. От това по-виновен здраве му кажи, Нямаме нито съд, нито нищо!
110
1
 
1
 
! Отговори
ако гледате много преди 2 години
риалити с престъпления, можете да си направите няколко версии,било е тъмно и е валял дъжд, тогава дебнат извратеняци, изнасилвачи и тнима и хора, които изчезват, и се самоубиватдругите версии не са от риалитото - тоест изчезнал човек заради любовна връзка
109
4
 
4
 
! Отговори
Асен преди 2 години
Открият ли девойката мъртва или пак ще обявят битов скандал с което да подкопаят семействата с цел приемане на истанбулската конвенция или просто ще е поредната паник вълна с цел всяване страх у хората. За съжаление продажните ни управляващи разградиха Българския съверенитет поставяйки държавата ни разголена за чуждите сили. В България не е тайна за много хора че е пълно с ФБР агентури, агенти на Мусат, Турски разознавачи и такива от Москва. Много работа ни чака за да се откопчим от мизерията
108
5
 
2
 
! Отговори
Асен преди 2 години
Наводниха обществото ни с гнилоч! Стрес и паника. Хората масово са подложени на огромен стрес и паника. То не беше ковид, зелени преходи, Македонския въпрос, а сега и това. Създава се атмосфера на несигурност, паника и едно такова гнусно чувство в душата. Всичко това са психически трикове. Идват избори. Или пък се цели прикриването на нещо съществено. Дълги години живят в щатите. Нагледал съм се на такива неща. Всяване на страх у хората с цел разединяване и поетапна наркоманизация и елиминиране
107
0
 
5
 
! Отговори
Ваня преди 2 години
Подхода на семейството беше погрешен. Или не ползвайте социалните мрежи за подобни цели или отговаряйте на хората, които ви пишат. Очаквам, час по-скоро, новини да се появи, НО дори да стане така, едва ли ще ни споделят. Внесе се една нужна паника, която не помага на никого от всички странични и непознати хора, които споделиха изначалния пост, който го няма вече, както знаем. Успех!
106
7
 
11
 
! Отговори
Виктория преди 2 години
Тя има дете!!! Моля ви спрете да си измисляте истории, не разбирате ли че така не помагате на никого! Мъжът й няма стои и да пише постове в мрежи, а обикаля цяла София, за да я търси.Стига вече!
105
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чета в ЛинкЕдит за някакъв Орлин Владимиров който се занимава с технически инциденти и проблеми в IT. Защо Тирентиева пуска съобщение във фейсбук, а не IT човека, близкия дет се вика
104
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ясно, че ще посещава фитнеса, ако е харесана заради хубавото й тяло, а самото дете има баща, който е у дома. Което до някъде обяснява защо съпругът не ходи заедно с жена си на фитнес.
103
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз съм съгласна, че едва ли е майка. Коя майка на малко дете има време да посещава два фитнеса?! От друга страна, ако се е случило най-лошото, все щеше да се чуе досега.
102
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ммммм, това, че има малко дете не е потвърдено. Просто някой си го е измислил и другите повтарят. Като майка мога да кажа, че съвестните нямат много време за фитнес. Нито пък си изключват телефона, дори да мразят съпрузите си.
101
3
 
5
 
! Отговори
Виктория преди 2 години
До Анонимен (пoредния)Профилът във фейсбук може много лесно да се върне с един клик върху забравена парола. Хайде спрете да си съчинявате истории
100
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 23 Абсолютно
99
3
 
7
 
! Отговори
23 преди 2 години
Момичето е много красиво!
98
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво се случва с тази жена? Нещо е намирисва цялата тази истрория.
97
5
 
6
 
! Отговори
Дали преди 2 години
Ако мъжът и я пребива, може да е избягала
96
5
 
14
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
тук има нещо гнило. Стискам палци момичето да е здраво и добре, но хората, които я издирват не ми се виждат Окей. Авторката на поста във фейсбук уж била с хакнат профил, ама явно е доста ВИП, щото са и го върнали бързо, че да се оправдае и да свали всички публикации, уж за да помогне на полицията.Все едно за сефте се издирва човек, как пък преди никога Полицията не е казвала да се свали публикация, ама сега "да не нараним близките". За близките не е ли най-важно всъщност да се намери?
95
4
 
22
 
! Отговори
?! преди 2 години
Изтри се оригиналният пост, както и други споделени постове примерно от Мама Нинджа, за да не се пречи на полицейското разследване. Как точно молбата за информация, очевидци и тн ще пречи? За пръв път виждам такова нещо.
94
27
 
5
 
! Отговори
Ами преди 2 години
Слаба ,руса,170 см.Красиви /шавливи очи.Сигурно много мъжкари са я задиряли...Ами ако не е устояла.Човешко си е..хмРазмишлявам само...Може да е съвсем друго...