Все още издирват 33-годишната Евгения Владимирова

Младата жена потъна вдън земя на 13 октомври
Обновена: 17 окт 2021 22:47 | 17 окт 2021 22:15, Нели Христова
126
Все още издирват 33-годишната Евгения Владимирова

33-годишната Евгения Владимирова, която изчезна преди дни, все още не е открита, съобщиха от МВР в неделя в 15 часа.

Младата жена потъна вдън земя на 13 октомври, а малко по-късно беше обявена за издирване от 6-о районно управление на МВР в София, пишат от "24 часа".

Вестта за изчезването ѝ първо беше съобщена от нейни близки в социалната мрежа. Позната на Евгения коментира, че тя има прекрасно семейство и страхотно дете и за първи път се случвало подобно нещо.

Евгения напуснала дома си в столичния квартал “Лагера” около 18 часа на 13 октомври. Възнамерявала да посети фитнес в кв. “Иван Вазов”, което казала и на съпруга си, когато излязла от вкъщи. Той бил с гръб към нея, затова по-късно не успял да даде на полицията много точно описание на облеклото ѝ. Час по-късно я потърсил по телефона, но той бил изключен. Около 20 часа тя не се прибрала в дома си, което силно разтревожило близките ѝ.

Евгения Владимирова е слаба, висока около 170 см, с пъстри очи и права, дълга до раменете, кестенява с руси краища коса, припомниха от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не подценявайте полициятя.Те знаят повече от вас.А вие си се правете на врачки и Маг нам си коя"И да и не.
73
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Работя в голяма ИТ компания и имам колега със същите имена като съпруга на жената, на подобна възраст.Голям специалист. Дори си представям, как е бил със слушалките, работещ до късно от вкъщи, когато жената отиваща вероятно на редовната си тренировка, му е казала чао и той не е имал време и да се обърне. За да започне човека да я издирва 3 часа по-късно, значи много добре е знаел, колко време отнема тренировката и какви са навиците и.Ако няма какво полезно да споделите, спрете да коментирате!
72
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
около жилището им няма как да няма камери от някоя съседна сграда. " Зорър е да вземеш кадри от тези камери. Повечето не ги дават доброволно и някой серсеминдори трият, като чуят, че имя престъплемие, а отделно съм получавал оферти по телефона, да изтрия записии от моите в определен час, срещу пари. . . И трия, бате - хилядарка за два клика,как да не трия!!
71
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 92 - Дано и теб ти отмсъсти някой.. Фатаааално.
70
2
 
19
 
! Отговори
Полицията преди 2 години
Полицията вече знае дали е била на фитнес или не,щом се прават на луди ,че нищо не знаят значи дебнат някой да направи грешка няква,но сто процента знаят дали е ходила някъде или не .
69
1
 
2
 
! Отговори
До 92 преди 2 години
Ми като не знаеш ,не пиши.
68
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 91Виждал съм как бият жена, тя таз с тез обици тежките, може да е ромка или туркиня, става, не е грозна :)) Писах, че отмъщението на мъжа води до фатални последици, жените също са станали много злобни, вече не знаеш как да се държиш с тях :))) Разбира се, може просто да е избягала, ама да се изпари във въздуха, мяза ми на ревнив приятел или съпруг, не знам :)))
67
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте врачували.Оомните ли как бързо бързо сгащиха оня от шесторното убийство в Нови Искър!?.А скоро за отрицателно време заловиха и онзи заплашвал шефката на парламента.В МВР има и добри кадри.
66
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми некой ревнивец сигурно е затрил, не че некои жени не си заслужават да бъдат затрити, ама поне според мен, може да ги накажеш по-жестоко, като им обърнеш гръб :)) Снасилие се решава проблем само когато има война, плюс това, жените са много по слаби физически от мъжете, обаче са много раними в душата, сложна работа :))
65
7
 
6
 
! Отговори
Киноман преди 2 години
Имаше един филм, Една Жена На 33.
64
2
 
27
 
! Отговори
daweda преди 2 години
около жилището им няма как да няма камери от някоя съседна сграда. От тях може да видят как е била облечена и дали дейвтвително е била сама
63
4
 
7
 
! Отговори
Следовател преди 2 години
Трябва да има единна европейска система, като ФБР в САЩ. Тогава подобни престъпления рязко ще намалеят.
62
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пари си трябва, за да може ПеевскиДоганЧекмеджан да са политици. Нещата са ясни.
61
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви улики. Колко жени и ученички изчезнаха по времето, когато евреин беше шеф на Правителствена болница? Служебното правителство разкри ли престъпление с донорство на органи? Кой беше пациента? Пак евреин. Става дума за огромни пари. Знаете ли всяка седмица в Турция, колко жени са убити, за да им вземат органите? Заради ковид има голямо търсене. Защото ковид преследва определени хора, които се боят да се срещнат с Бог. Скоро цялата истина ще се разкрие. В момента Бог задържа нещата. Идва Антих
60
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всяка седмица изчезват от София млади жени. Тук не става дума за секс, а за органи. Повтарям Ви вече цяла година. Не излизайте сами. Отвличанията ще продължат. Тук става дума за МАФИЯ, която изпълнява поръчки от за израелски граждани. Лесно се проследяват. Просто следете евреите, които се нуждаят от лечение и влизат във България. Сега май операциите ги правят в Турция.
59
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полицията има заподозрян, но нямат улики. В такива случаи се правят на озадачени и чакат убиеца да се издаде по някакъв начин. Полицаите са добри, не ги подценявайте.
58
7
 
7
 
! Отговори
Q преди 2 години
Ковид 19 унищожава органите. В Израел, Турция и ОАЕ спешно и постоянно се нуждаят от органи. Във България има стройна криминална група, която след разбиването на схемата в Правителствена болница продължава да изпълнява доставки. Най-отгоре седеше бившия мениджър в Правителствена болница, който по случайност е евреин. В момента на върха е МАФИЯ, която кооперира с Турция. Доставките на органи се насочиха от Израел към Турция. Лсно може да се проследи. Просто следете пътниците от Израел към Турция
57
6
 
4
 
! Отговори
Следовател преди 2 години
Утепали на са я женицата. В БГ все още има много изверги.
56
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората със семейства в 18 часа сядат да вечерят и да се видят, а не бягат от половинките си. Освен това като я гледам, няма нужда от фитнес, а от кожена палка. Иначе добре изглежда - хубави очи и натурални устни. Отвращавам се от силиконени джуки, това ми е най-гнусното. Предпочитам дебела, но с естествени устни, отколкото някоя газела, докарана като бела не гърка.
55
4
 
57
 
! Отговори
Away преди 2 години
От едно до друго мнения, пък как някой не се застъпи за тази жена която е майка и има семейство. Абе народе, съвсем изтрещяхте бре! Това е човешка трагедия, а вие злорадствате и измисляте истории от гнусни по гнусни. Честно народ като нашият си заслужава съдбата. Ами утре ако се случи на вас, вашето семейство или вашите близки същата песен ли ще пеете? Дано всично да е наред с жената и я намерят жива и здрава, всичко друго няма никакво значение