Спад на клиентите в моловете, очакват се огромни загуби и фалити

Голяма част от служителите закъсняха за работа, защото се тестваха
22 окт 2021 16:05, Ния Христова
223

Опашки от хора, които чакат да се тестват, се извиха пред моловете. Служители и клиенти чакаха с часове, за да се тестват и да могат да влязат. 

Много служители закъсняха за работа, за да могат да си направят необходимите тестове. 
 
Пред един от моловете са направени над 120 проби на клиенти или служители.
 
"Ваксинирах се отдавна, бях една от първите ваксинирани. Около мен повечето хора са ваксинирани, за момента не съм изпитала никакви затруднения, достъпът до моловете е изключително стриктен. Не мога да задължа никого да се ваксинира, това е въпрос на личен избор, имам ваксинирани и неваксинирани служители. Целият този процес затруднява изключително много работата, отворихме по-късно, доста търговски обекти въобще не отвориха", каза пред Bulgaria ON AIR собственикът на магазин Валя Веселинова.
 
Според нея има и драстичен спад в потока на клиенти.
 
"Повечето хора не са ваксирани, останалите не желаят да чакат на опашки. Други са стресирани от самата ситуация. Загубите са страшно много и те не са само финансови. От началото на пандемията има много фалирали търговци. Предвиждаме, че сега може и да до 100% спад, тъй като много клиенти няма да дойдат. За едни бизнеси се изискват сертификати, а други - не. Държим тези "зелени сертификати" да важат за всички", категорична е Валя Веселинова.
 
Вижте повече във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зщо не излизате заедно с народа да протестирате щтом не излизате така щее заспали кратуни
127
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубави работи стават преди изборите! Едно време ремонтираха улици,боядисваха огради,гонеха криминалните от София в провинцията,а сега Радев ни дари със зелен сертификат! Вече неговите *** започнаха да говорят и пишат,колко навременно е това!
126
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами те измряха
125
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано да фалират и тогава ще разберат дето много вярваха на тия отрови всичко ще фалира заради тия ваши убийствени ваксини
124
2
 
10
 
! Отговори
чукачи преди 2 години
Моловете ги затворихте, ама бардаците си работят. И така е редно. Човек не може без да ***.
123
3
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Тези да отиват в земеделието и фабриките. Там работата е сигурна.
122
2
 
13
 
! Отговори
Somebody преди 2 години
Проблемът е че политицуте ни сляпо прилагат западни рецепти. Но Българските условия са специфични! Българинът е наплашен, консервативен и недоверчив, разочарован от здравната система. Всичко ще доведе само до загуби за бизнеса и държавата(ДДС, ДОД и осигуровки). И още-много хора могат да изкарат дори година без да работят-в банките има пари, а държането им там вече е неизгодно...Така че големият губещ не са нито работещите, нито клиентите, а бизнеса и държавата, на която и трябват доста пари...
121
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Честита промяна, българи! Все пак цяло лято се търкаляхте по кръстовищата!
120
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как пък не дадахте някакво интервю с някой който е против прок летите сертефикати, а все с някакви държащи на него, после що народа е против, ами щото все се опитвати да му промивате моз ъка
119
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да фалират вскчки! не можеш да издевателстваш над хората и да очакваш, че ще ти са клиенти и ще плащат за насилието над свободната им воля. да са благодарни, че още не са полетяли паветата и ще могат да си съберат партакешите и да ги предложат в интернет, където има от пиле мляко и не ти бъркат до мозъка с пръчки с неконтролирано съдържание. не сме пилета в птицеферма да ни бодат и бъркат по дупките. ако има спори по тези пръчки могат да заразят с всякакви *** и гъбички. отделно събират ДНК
118
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не маже ли да държите да НЯМА сертификати, продъжници мр ъс ни, фалирай
117
4
 
5
 
! Отговори
иванчо преди 2 години
Не може дя бъде!
116
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами да се преорентират онлайн. И аз няма да чакам на опашки, имам сертификат. Каквото ми е необходимо поръчвам през нета
115
9
 
28
 
! Отговори
бъдеще преди 2 години
Колко малко ни трябва за да разберем за пореден път, че мнизинството от човешката маса е долен ... Един вирус, който дори не е толкова страшен отприщи болните мозъци на сегашната висша раса, която вече не е арийска, а "ваксинирана".Нека Господ им прости на новите фашисти престъпленията и издевателствата, които тепърва предстои да извършат срещу "долната раса ***" .
114
3
 
12
 
! Отговори
Коментар преди 2 години
Кацарката със сертификатите си пак ви натресе Будата на бял кон!Дубе да ви е яко!
113
2
 
23
 
! Отговори
ПЛАНдемия преди 2 години
Станете и те ще паднат!
112
36
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо да си ваксинират служителите. Вчера един от наемателите в молове каза, че в 9 магазина имал 93 служители. Само 10 от тях били ваксинирани. Какво чакат? Няма нищо страшно с ваксинацията. Предпочитат май да им бъркат с клечките в устата и носа през два дена?!!! Това не енормално. Вече почти 7 милиарда ваксини са поставени. Заразата помита предимно неваксинираните.
111
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Космонавт, а в Англия всички пращят от здраве и там придружаващи заболявания няма. Толкова сте нелепи, че направо нямам думи. Връщай главата обратно в пясъка, няма смисъл.
110
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напиши го по-бавно... Вижда се, че мнозина не ти смогват на темпото.
109
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 140 ще се опитам да ти го напиша бавно - вчера в англия с 50 000 положителни и близо 70 млн жители (те са толкова дневно от седмица,две минимум) има 115 починали, а в България има 120 починали. Нещо друго да ти обяснявам или сектата вече ти е казала как да оборваш подобни факти ?