Срутиха останалата част от падналата козирка на жилищен вход

Живеещите в блока в "Сухата река" искали да направят ремонт
41

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Мъж пострада при срутване на козирка на жилищен вход в столичния квартал "Сухата река" вчера.

Днес бяха премахнати остатъците от нея.

Още по темата
В сградата е имало теч и живеещите сами решили да направят ремонт. По време на работата бетонната плоча се е срутила.

Пострадалият беше откаран в "Пирогов", няма опасност за живота му.

Кадри от мястото и събарянето на останалата част вижте в галерията ни!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: Струтиха козирка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
До Makedon Марш в македонските сайтове,докато албанците не са ви напънали.
34
4
 
2
 
! Отговори
Makedon преди 2 години
Abe ova e Evropska Bolgaria..... Ovie sliki da ne se od Avganistan ili Banglades.....?
33
2
 
2
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
Обявите от входа в бъдеще ще включват като екстра нова входна козирка.
32
4
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Важното е ,че хората са имали желание да направят нещо за блока,в който живеят.В крайна сметка проблемната козирка е премахната.
31
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
едно време бяхме нация от майстори, доктори и милиционери. Календарно, може и да сме към края на 2021-ва, но инерцията май още ни държи влага... По-конкретно: да су чудиш как на тия пишман-майстори хич и не им хрумнало първо да подсигурят/укрепят/подпрат козирката със скеле/подпори/даже и зид, преди да отпочнат с човъркането по фугите и разкостването на структурата...
30
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СТОЛИЧАНИ ИМАТ ВСЕ ОЩЕ ЖИВКОВИСТКИ МАНТАЛИТЕТ-ИСКАТ ДА ПЛАЩАТ ЗА ПАРНО И ТОПЛА ВОДА ПО 5-6 ЛЕВА НА МЕСЕЦ!
29
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ХОДИМ ЧАК В ПХЕНЯН,А Е ДОСТАТЪЧНО ДА ПОСЕТИМ СКОПИЕ В МАКЕДОНИЯ,ЗА ДА ОСЪЗНАЕМ,ЧЕ ЖИВЕЕМ НАИСТИНА В ГЕТО,КОЕТО Е ДНЕШНА СОФИЯ.КРАЙНИТЕ КВАРТАЛИ НА СКОПИЕ ИЗГЛЕЖДАТ КАТО ЕЛИТНИТЕ ЛОЗЕНЕЦ И ИЗТОК,САМО ЧЕ НЕ СА ТОЛКОВА ЗАСТРОЕНИ,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЦЕНТЪРА.АЗ СЪМ ЖИВЯЛ В КВАРТАЛ НА СКОПИЕ-ПРЕКРАСНО МЯСТО,ГРАДИНКИ,ЗЕЛЕНИНА,НЯМА ПРОБЛЕМ С ПАРКИРАНЕТО,ЧИСТО И ПРИЯТНО...ОБИКОЛИЛ СЪМ ЦЕЛИЯ ГРАД,НО ТАКАВА ПРОСТОТИЯ КАТО В СОФИЯ НИКЪДЕ НЕ ВИДЯХ
28
7
 
4
 
! Отговори
бобчо преди 2 години
Аз казвам държавата да подържа блоковете в София и да си събира парите от живущите в тези блокове! Не говоря за саниране, говоря за асансьор, стълбище , покрив, козирка и стълбище то под козирката! Просто държавата да следи за най - важните неща за да не започнат масово да падат блокове, като в ромско гето! Не оправдавайте държавата, защото тая държава за последните 31 години толко много пари е откраднала от народа, че трябва да се избияят до крак, знаете кои !!
27
3
 
6
 
! Отговори
. преди 2 години
До Анонимен 27 - Да, много по-зле.
26
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До .ИСКАШ ДА КАЖЕШ,ЧЕ СОФИЯ ИЗГЛЕЖДА ПО-ЗЛЕ ОТ ПХЕНЯН?
25
3
 
8
 
! Отговори
. преди 2 години
До Анонимен 26 - посети Пхенян, разгледай го, поживей в него и ще разбереш каква неземна простотия си написал защото няма нищо общо с гетото София!
24
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СОФИЯ Е ЕДИН КОМУНИСТИЧЕСКИ ГРАД ТИП ПХЕНЯН,СЕВЕРНА КОРЕЯ,КОЙТО ВСЕ ОЩЕ ЖИВЕЕ В ЕРАТА НА ЖИВКОВИЗМА!!!
23
4
 
3
 
! Отговори
. преди 2 години
Ама това в гетото ли?
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До бобчоЗАЩО ДЪРЖАВАТА?ТОВА СА ЧАСТНИ АПАРТАМЕНТИ...АЗ ЖИВЕЯ В КЪЩА В ПРОВИНЦИЯТА И АЗ АКО НЕ СИ НАПРАВЯ РЕМОНТ НЯМА КОЙ.ТОВА НЕ Е ЛИ ВИД КОМУНИЗЪМ,ЗА КОЙТО ГОВОРИШ?
21
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е следствие от незаинтересоваността на всеки един живущ за общото блоково пространство. Нежеланието да се дават пари за поддръжка и мисълта, че "някой друг" ще го оправи. Омръзнало ми е да слушам хора, които все за нещо не искат да дават пари, все едно парите от таксата за вход ще им оправят финансовото положение.
20
3
 
10
 
! Отговори
бОк преди 2 години
До бобчоА стига с тая държава, бе, хора ... все държавата е виновна. Държавата да поддържа общите части, държавата да поддържа междублоковите пространства, държавата , държавата ... и накрая плащаме данъци и такса смет по 100 - 200 лв. на година. Как мислите, че става тва ? Не става така... Хората трябва да престанат да търсят оправдание за собствената си немарливост. Тоя блок изглежда потресаващо, не знам каква "държава" ви гони и тук...
19
7
 
3
 
! Отговори
бобчо преди 2 години
Това е най - големия блок номер 18 в ж.к. Сухата река. Много здрав и масивен блок , но няма правила от държавата и общите са занемарени!! Иначе блока няма да падне сигурно още 50 години! Просто държавата трябва да подържа блоковете в София и да си събира парите от живеещите в тези блокове!
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименРУСКИТЕ ГРАДОВЕ В СИБИР ОТДАВНА ИМАТ ЕДИН ЕВРОПЕЙСКИ ВИД...САМО ЗА ДВЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ СТАРИТЕ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ ТАМ БЯХА ИЗЦЯЛО РЕНОВИРАНИ,А И ОТДЕЛНО ИМА МНОГО НОВО И КАЧЕСТВЕНО ЖИЛИЩНО СТРОИТЕЛСТВО.В ТОЗИ СМИСЪЛ СИБИРСКИЯТ КРАСНОЯРСК ИЗГЛЕЖДА В ПЪТИ ПО-ДОБРЕ ОТ АМЕРИКАНСКИЯ ДЕТРОЙТ!
17
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДОБРЕ ДОШЛИ В ПХЕНЯН СЕВЕРНА КОРЕЯ!
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПО ПРИНЦИП КАТО ЦЯЛО СГРАДНИЯТ ФОНД В СОФИЯ Е В УЖАСЯВАЩО СЪСТОЯНИЕ...НЕ САМО СТАРИТЕ СГРАДИ,НО ВЕЧЕ И МНОГО НОВИ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ ЗАПОЧВАТ ДА ДАВАТ СЕРИОЗНИ ДЕФЕКТИ,ЗАЩОТО СА СТРОЕНИ С ЕВТИНИ МАТЕРИАЛИ И ОТ НЕКВАЛИФИЦИРАНИ СТРОИТЕЛИ ПРЕДИМНО ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД И БЕЗ ВСЯКАКЪВ КОНТРОЛ.МАЗЕТАТА НА МНОГО НОВИ СГРАДИ В ЕЛИТНИ КВАРТАЛИ ВЕЧЕ СЕ ПЪЛНЯТ С ВОДА,А МУХЪЛЪТ Е ПЛЪЗНАЛ НАВСЯКЪДЕ,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТЕЧОВЕТЕ И ЕЛИНСТАЛАЦИЯТА...АД!