Нападнаха кмета на Казичене, направил забележка за паркиране

Нападателят е установен и вече му е повдигнато обвинение
19 ное 2021 19:53, Ния Христова
8
Нападнаха кмета на Казичене, направил забележка за паркиране
Снимка: БГНЕС
Кметът на село Казичене Григор Григоров е бил нападнат от човек, на който е направил забележка, че е паркирал неправилно автомобила си върху новостроящ се тротоар. За нападението съобщи кметът на Столичния район "Панчарево" Николай Гюров в профила си във "Фейсбук".
 
"Сигнализирах Осмо РУ на СДВР и своевременно бяха предприети всички необходими процесуално-следствени действия. Образувано е досъдебно производство. Извършителят е установен и има повдигнато обвинение за лека телесна повреда по хулигански подбуди", пише кметът на район "Панчарево".
 
Николай Гюров призова "към нетърпивост към подобни явления, за ангажираност към опазването на общественото имущество и проява на гражданска активност при установяване на неправномерни действия". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
10
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 2 години
Семейството на съпругата ми по майчина линия произлиза от гръцката част северна Македония.Понякога се заговарях с тъщата ми,много културна и възпитана жена ,на тема произход и тя ми казваше ,че такова нещо като етнос македонец няма,а има териториален произход,като тракиец ,родопчанин,добруджанец и т.н..Тя беше учила три години в гръцко училище имала гръцко име,а гърците ги наричали дебелоглави българи,След като идват в България тя си сменя името с българско,говорше три езика.
5
5
 
2
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
Или Тиквата,или Веждю е бил...
4
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Електората на мутрата Бойко не търпи забележки!Една година в пандиза му стига на това гооведо!нека после пак паркира и напада хората.
3
5
 
11
 
! Отговори
sofeto преди 2 години
"Кметът на Столичния район "Панчарево" Николай Гюров".... този кмет е на корумпираният кмет от софийските общини. Затова дори кметството "Панчарево" не е в "Панчарево" а в София!
2
6
 
21
 
! Отговори
sofeto преди 2 години
В БГ е така, българите разбират и уважават закона само с бой!
1
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кметът като представител на изпълнителната власт има право на оръжие. Защо не изпразнил един пълнител в наглата кратуна и до вечерта,цяло Казичене и Кривина, щяха да са варосали бордюри,фиданки и спрели по канап.