Заря, детски смях и усмивки: Коледната елха в София грейна

Златните момичета запалиха светлините
17

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Светлините на традиционната коледна елха в центъра на София грейнаха тази вечер, а запалването им бе придружено от заря, детски смях и усмивки на малки и големи, дошли да наблюдават събитието пред НДК, съобщава БГНЕС.

Коледната елха на София е висока 13 метра и е украсена с над 10 хиляди лампички, топки, снежинки и други играчки. На върха ѝ е поставена 80-сантиметрова звезда.

Светлините на коледното дърво бяха запалени в присъствието на златните момичета от отбора по художествена гимнастика Симона Дянкова, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Ерика Зафирова с треньорките Весела Димитрова и Михаела Маевска, както и боксьорката Стойка Кръстева.

Целият парк пред НДК ще бъде украсен, а от 9 до 23 декември там ще се разположи „Коледен град”, който ще предложи на столичани и гостите на града празничен базар на открито и културна програма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: елха
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Гхкккккк преди 2 години
Защо споменавате коледна украса а не ваксинаЩом ще ми говорите за Коледа махайте забраните за ковид постоянно
11
0
 
5
 
! Отговори
fact преди 2 години
сека борова игличка - на бустерна игла!
10
3
 
5
 
! Отговори
все още нормален преди 2 години
Желая на всички Българи Весла Коледа и Весела Нова Година !! Ще избегна клишетата и искам да Ви пожелая повече ВЯРА в самите нас като народ , повече старание и съвест , за да можем да си подредим държавата и бъдещето , защото това си зависи САМО от нас ! Желая Ви повече ЛЮБОВ и УВАЖЕНИЕ един към друг , разбиране , съчувствие и загриженост , защото всички страдаме по един и същ начин , и всички имаме нужда от подкрепа !! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ на ВСИЧКИ !! Радвайте се на елхата - хубава е !!
9
2
 
3
 
! Отговори
все още нормален преди 2 години
До Дядо Мраз - Хайде поне за малко да спрем с простотията и омразата - А , или поне когато има нещо , макар и малко за което децата и хората да се зарадват !! Ако случайно не си разбрал , нека ти обясня - И комунистите и капиталистите са ЕДНИ и СЪЩИ - разлика няма никаква !! Коледата не е нещо което ти го дават тези или онези - Това е ВЯРА и Усещане за нещо по-голямо и светло от дребнавите ежедневни СЕЛЕНИИ ! Все още НИКОЙ не е в състояние да ти отнеме вярата в доброто , усмивката или надеждата!
8
4
 
4
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 2 години
Комунистите мразят Коледа. За това се опитват да я отменят и забранят, както са го правили винаги, дори в НРБ и СССР, преди да дойде Кока Коледа
7
0
 
9
 
! Отговори
Дядо Ковида преди 2 години
Всички ли имаха сертификат??? Ангеле, ако си жив - пращай баретите!!! Тук намирисва на фалшиви сертификати за свободно придвижване!!!
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А пропадналия кмет разбирасе не беше там, зомбито не празнува коледа, а глобалиските празници на сатаната
5
3
 
3
 
! Отговори
коко преди 2 години
на елхата имали закачени от онези европейски ценности онезе бе нали се сещате Норвежките
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кметица е ваксинира кви мерки
3
2
 
4
 
! Отговори
Пророка мохамед преди 2 години
И му забранете на онзи нищоправец нищоможещ човек които не може да изкара два лева човек с ограничени възможности да пише тука в този саит и да насажда омраза и безсилие любомир бошев от учуша нека там да си гледа рони колман и джеи кътлър и да спре да занимава кората с неговите истории
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, че са дечицата, тяхната радост и смях, та нещо хубаво да чуем и видим.
1
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
половин софия е без ток и ората се топлят на дърва и пазаруват по кофите, а от мвр мълчат!