Столичани откраднаха кучето си от ветеринар, дължали над 4 бона

По случая е започнало е разследване
9 дек 2021 16:00, Анисия Иванова
84

Куриозен случай в София. Стопани откраднаха кучето си от ветеринарна клиника в столицата, за да не платят голяма сума за лечение на животното.

Според ветеринаря хората му дължат повече от 4200 лв. Видеозапис показва как двама души влизат в медицинското заведение, взимат кучето и излизат, без да платят.

На врата се появява и трети мъж, който е маскиран. Служителите на клиниката са опитали да спрат нарушителите, но са изблъскани на вратата. По случая е започнало е разследване.

"Те започнаха да не плащат, задлъжняха, стигна се до към 4200 лева. А при опитите да комуникираме с тях, за да си изчистят сметките, се стигна до това, че идвайки уж да го видят, те просто го откраднаха", разказа д-р Димитър Яновски пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
5
 
! Отговори
Достоверен източникъ преди 2 години
Здравейте, за кучето вече са платени 7000 лв от дарители. Хората спасили го след разстрел в Белчин имат разписки. Тези 4200 са сума, която "докторката" иска за 3 месеца след, като за операция, лечение и хотел с рехабилитация(за 6 месеца) са платени 7000лв.Кучето там общо е стоял 9 месеца. Този човек казва само, че са платени някакви пари, но не са достатъчно, а така и не спомена, че са 7000лв за 6 месца от 9.И тези 4200 лв, които той си иска са за 3 месеца хотел.
68
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кво са тия цени за животни, че сметката да е повече от операция на човек
67
6
 
3
 
! Отговори
****** преди 2 години
Те любителите на бездомни *** не са наред с главите
66
0
 
8
 
! Отговори
Ддд преди 2 години
Във всеки ветеринарен кабинет трябва да отворят офиси на фирма за бързи кредити да може да теглиш и платиш
65
0
 
0
 
! Отговори
:-D преди 2 години
До бай Вълчо от Хисара - Абе нищо не е станало ! Ти сега зарaди такава дреболия да не вземеш да спрeш пиенето - Утре като се напиеш пак може пък и да ги уцелиш ?!
64
1
 
1
 
! Отговори
Лелеее преди 2 години
До Анонимен 69 - Ти съвсем ме обърка сега ! Така като те чета и не знам какво да избера - Да стана ветеринар ( в случай че искам домашен любимец ) или педиатър ( в случай че искам деца ) , и като сложим и гинекологичните проблеми на любовниците и тя стана една ....?! Май ще е най-добре да си седя в къщи и да си гледам телевизията - То пък тогава трябва да стана телевизионен техник - Еб..си и живота ?!
63
0
 
4
 
! Отговори
:-D преди 2 години
Какво нещо е живота в България - цветен и динамичен - За два дни се родиха три нови звезди в родния щоубизнес : Един никому неизвестен уличен музикант , който за часове стана по-известен и ухажван от самият Анди Гарсия , и едни които си "отвлекли" кучето , за да не платят на ветеринаря или за да не го бият защото им искал пари , а според някой коментиращи тук , ветеринарите трябва да работят без пари , а само за да отърват боя !!!
62
0
 
0
 
! Отговори
Коткар преди 2 години
До Анонимен 59 - важан роля - Първите 2г. са важни ! Ако имунната система е силна сама се преборва с вируса и всичко е наред ! Другото което е много важно това е хигиената на пядъка в тоалетната - Препоръчително е да се почиства веднага щом забележите че котката ходи в тоалетната , за да се избегне разпространението на заразата !!
61
0
 
0
 
! Отговори
Коткар преди 2 години
До Анонимен - И вторият може да те еизлъгал и да е избързал с ефтаназията - Зависи какви са били симптомите ! Имах такова преживяване с котарак който разви тумор на дебелото черво именно от корона ! Поечето котки се раждат с корона , това е чревен вирус който е доста заразен особено ако имаш повече котки - заразяват се в тоалетната , защото вирусът е в изпражненията ! По това време имах три котки , и всичките имаха , но характерното при този вирус е че имунната система на животното играе много
60
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Схемата е следната, за каквото и да сте отишли ви се казва "О много е лошо положението трябва спешно болнично лечение." Или "О не можете да си го вземете сега трябва да постои при нас иначе ще се влоши". И айоде пързалка 3 бона, 5 бона докато животното лежи упоено в клетка.Това е.В инвитро клиниките за хора е доста по- страшна и *** история, но най големите кинти са в болните деца.И там пада най голямото скубане.
59
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Яко си надуха цените ветеринарите, един кучешки *** вече е 90лв за ореглед плюс капки за нос, комюктивит - 150 кинта за първичен преглед, две седмици капки в очите и два контролни по 50лв и така нататък. Не съига, ме малцина са стопаните с чипирани и кастрирани кучета, ами като се изхвърлят така съвсем на черно ще минат хората. Те пак са учили, не ги подценавам лекарите, ама какви заплати се взимат у нас за 4200 сметка за ветеринар?!
58
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук се знае само едната страна на историята. Не е ясно какви процедури са правени на кучето. Иначе този казва,че кучето е било няколко месеца при него. 10 кг среден клас храна са ти към 60 лв. Отделно ако си смята по 10 лв на ден,че гледа кучето ето ти още 300 лв на месец. Те парите си вървят и се трупат. Това не е като на село да вържеш кучето в двора и да му хвърляш огризките от яденето.
57
3
 
12
 
! Отговори
ГАНЮ преди 2 години
Без пари съм го зимвал т'ва куче, чи кък ша му платя таквиз пари? Ня'ам толкоз пари, да не ми е айфона това, че кредити да му тегля да му плащам операциите? Освен т'ва лекарите трябва да са безплатни и за кучета и за хора! *** тия мискини търгаши ей кат тоз превърнаха професията в златна мина. НалЕ обича животните, за да стани лекар? М'чи сега вместо да са радва, чи помага пари ши иска. От дяк на дяк?
56
11
 
10
 
! Отговори
Ноби преди 2 години
тия ветеринари защо не си отворят кабинет в холивуд. имат късмет, че не са изяли боя. 4 бона ще ми поиска и ще му строша подезичната кост
55
9
 
16
 
! Отговори
Тъжната истина преди 2 години
По-скоро собствениците трябва да съдят ветринарите за отвличане с цел откуп.На повечето стопани домашните любимци са им като деца.Отново крадеца казва дръжте крадеца и за съжаление собствениците ще бъдат гонени от властите като похитители на собственото си "дете":( Надявам се да не съм прав.
54
9
 
12
 
! Отговори
BPA преди 2 години
Как точно ще дължиш на ветеринар токова пари за куче? Нещо не е наред. Ветеринарът да не е авио инженер, а приятелите с кучето.... майко, майко!Има много по-приятно неща в живота от тази *** история.
53
6
 
6
 
! Отговори
Д преди 2 години
Да не са 4200 турски лири?
52
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
4200 лева?! Как не ги е срам тия бе?! Какво му правиха на това куче?! Пластична операция ли?! Боже!
51
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мойто коте се разболя от котешки коронавирус и го занесох във ветеринарна клиника. Казаха ми да го оставя за една седмица за да му направят изследвания и да проведат някакво лечение. Много добре знаеха, че котешкият коронавирус не се лекува, но за да ми вземат парите защо да не ме излъжат. Отивам след една седмица и ми казват съжаляваме но няма подобрение, дължите 455 лв. Платих взех си котето и го занесох при друг лекар и ми каза, че за това заболяване няма лекарство и трябва да се ефтаназира.
50
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези докторчета там да бяха дарили тези 4 бона за лечението на бездомното куче или да го бяха приспали в противен случай, за съжаление такива са ни докторите.