Столичани откраднаха кучето си от ветеринар, дължали над 4 бона

По случая е започнало е разследване
9 дек 2021 16:00, Анисия Иванова
84

Куриозен случай в София. Стопани откраднаха кучето си от ветеринарна клиника в столицата, за да не платят голяма сума за лечение на животното.

Според ветеринаря хората му дължат повече от 4200 лв. Видеозапис показва как двама души влизат в медицинското заведение, взимат кучето и излизат, без да платят.

На врата се появява и трети мъж, който е маскиран. Служителите на клиниката са опитали да спрат нарушителите, но са изблъскани на вратата. По случая е започнало е разследване.

"Те започнаха да не плащат, задлъжняха, стигна се до към 4200 лева. А при опитите да комуникираме с тях, за да си изчистят сметките, се стигна до това, че идвайки уж да го видят, те просто го откраднаха", разказа д-р Димитър Яновски пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
5
 
! Отговори
Дядо от село преди 2 години
Бай Вълчо, значи няма гербер да не мирише!Ама след избори ухаят на ,,люляк,,.
48
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сърце са му имплантирали!
47
8
 
3
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисара преди 2 години
До пост 52 и 53/псевдо / Колкото и да крадеш постове, линкове ще си останеш един кучкар от Банкя и околностите. Миришеш на напика. н гербер след избори.
46
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ветеринарят с нежния гласец да обясни за какви процедури очаква да получи 4200 лева? Прецаквали са ме грозно в "много престижната клиника" до зоопарка, та ми е трудно да му съчувствам. Явно е задържал кучето като заложник и хората са си го взели след дълги спорове за дължимата сума.
45
4
 
10
 
! Отговори
иван преди 2 години
това е просто нелепо ,абсолютно всичкосметка 4200задържали са кучетопохитили са кучетоTWF на всичко което видяхме и чухме
44
17
 
11
 
! Отговори
Taню преди 2 години
Ега ти байгaнювските коментари... Някой върши специфична грижа и услуга, ти ше скатаеш да му платиш. Айде да не са били наясно, кое колко струва, ама родни тeрикaти...
43
4
 
6
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисара преди 2 години
Вчера да взема да напия като мотика и да объркам Спаска с коча Стойчо
42
7
 
4
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисара преди 2 години
И най аресвам да опъна козичката Спаска. Тя ми е утехата след дългия ден по баирите
41
4
 
24
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисара преди 2 години
Значи за кучета и котки може прокурор, а за прасета и блъсковци не може!Докога бре?
40
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
4200 лева ... да не са му присаждали мозък ? Хайде и тези ветеринари големи тарикати ...
39
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами правилно са направили хората. Отдавна в някои ветеринарни клиники има практика да се лекуват домашни любимци от несъществуващи болести и накрая да бъдат убивани, а стопаните да си плащат за дълго и скъпо лечение. Не знам при тези такъв ли е случаят, но е много вероятно, след като се е натрупала такава сума.
38
5
 
25
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисара преди 2 години
До Спокоен до 44 Правилно , взели са си кучето ! Тяхно си е . А да питаме Блъсковия Петю , кога ще плати 250 000 лв . наем + 5 000 000 млн. от КТБ.?
37
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
УшкаКакво е това 5000 Хил. Подиграват се с хората. Не само ще го открадна , но и ... И ако не го взема какво? Ще го държат за източване на кръв и лека полека ще умре. Как може такива ветеринари. Срамувайте се ...
36
7
 
12
 
! Отговори
Спокоен до 44 преди 2 години
Аха, ще ме задържат друг път. Най много до идване на полиция. Защото после става сложно за заведението и сметката ми от 32 лева, може да им струва 3200 лева обещетение за незаконно задържане. Трябва да се прави разлика между гражданско-правни претенции и такива които попадат под НПК.
35
9
 
9
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 2 години
Не знам за гръбначно същество ама във всяка кръчма ще те позадържат ако не плащаш сметката си. В клиниката не задържат кучето, а се опитват да задържат стопаните.
34
8
 
23
 
! Отговори
Спокоен преди 2 години
Вижте, тук опираме до момента, че е задържано против волята на стопаните му гръбначно същество. Това не ти е заложена във финансова къща вещ. При добри адвокати от страна на "крадците" на ветеринаря може да му се стъжни и тия 4200 лева ще са приказка. НПК третира гръбначните животни почти наравно с хората. А да си търсиш парите за определена услуга се случва по съвсем друг начин, а не да вземаш заложници.
33
7
 
30
 
! Отговори
Зайо Байо преди 2 години
Ужас, отвлечено куче и държано срещу искан откуп от 4 200 лева. Слава богу, заложника е спасен :)
32
8
 
32
 
! Отговори
до 39 преди 2 години
Дай, дай! Дай да видим ценоразписа! Дай и да видим колко данък е платил тоя с ценоразписа за последните 5 години. 4200 лева за лечение на куче!
31
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво се възмущавате за цената, клиниката си има ценоразпис! Човекът ясно казва, че за животинчето са полагани неколкократно медицински грижи, процедури, изследвания и т.нат., какви точно - отидете на място и питайте! Дано сте толкова мнителни и за други 4000 лв на нощ...питайте луксозната мyрва какво толкова "прави" на мутрата! Заинтересувайте се!
30
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви са Тея 4200лв за ветеринар??! Тоя сърдечна трансплантация ли му е правил?