Камион уби жена в София

Инцидентът е станал край Сточна гара
Обновена: 15 дек 2021 10:11 | 15 дек 2021 10:08, Нели Христова
24
Камион уби жена в София
Снимка: Pixabay

Камион блъсна и уби жена в София.

Инцидентът е станал в района на Сточна гара, на ул. „Козлодуй”, съобщава Нова телевизия.

Сигналът за инцидента е подаден в 08.54 ч., съобщиха от Спешна помощ и МВР. Загиналата е на видима възраст около 50 години.

Сигналът е подаден от шофьора на автомобила. Веднага на място пристига линейка, но жената вече е била починала. Проверяват се и причините за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Кон преди 2 години
Статията е безсъдържателна и показва незачитена на човешкия живот от страна на автора и. Би трябвало поне някакво описание на случилото се да напише, поне от уважение към жертвата. Журналистите ни нямат ли морален кодекс? Дали са ни като депутатите?
17
2
 
2
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
защо продължават да допускат камиони в градовете! тираджиите са достасмели докато слязат на земята!!!! поклон над жената
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера на пешеходната от едната страна спря колата и се чудя от другата ще спре ли и тя. Шофьора трябва да внимава все пак, никой не иска да става убиец.
15
1
 
18
 
! Отговори
КАЗАЛ РЕКЪЛ преди 2 години
Има няма пътека с предимство без предимство.Вечните спорове но една е истината за мен като пешеходец.Колата винаги се с предимство за мен по простата причина ,че не искам да си търся обувките през две пресечки ако имам тази възможност и като стане работота няма да ми е по-спокойно ,че някой бил виновен.ПАЗЕТЕ СЕ.ГЛЕДАЙТЕ С ТЕЗИ ОЧИ И МИСЛЕТЕ С ТЕЗИ ГЛАВИ
14
1
 
18
 
! Отговори
Да преди 2 години
До Анонимен 17 Забелязал съм, че повечето пешеходци много "нахакано" навлизат на пешеходните пътеки защото са с предимство. Така е, имат предимство, но има едно "но", а именно, че водачите също са хора и могат да сгрешат! За това не бързайте с пресичането, без да сте убедени, че е безопасно за вас! Все още не съм видял надгробна плоча с надпис "умрял с предимство"! Иначе Бог да прости жената!
13
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В БГ човешкия живот не е важен. На запад треперят, а тук нищо, няма една пешеходна пътека като за хора, шофьорите са господари на пътя и за човек рядко спират а като трябва да изакат някой го псуват после с часове. Простт народ, това е.
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо не е стана тъжен инцидент.Може камиона да не е виновен.Защо с обвинение пишете.Да у нас шофьорите не са добри,но не винаги шофьора е виновен.
11
3
 
13
 
! Отговори
Aman преди 2 години
Всеки ден се пише къде е станало убийство , как е станало , защо е станало .... Скапват настроението на народа !! Това нарочно се прави !!! Да направят отделен сайт само с такива новини и който желае да влиза там и да ги чете . Народа и без това е достатъчно травмиран !!!!!
10
0
 
13
 
! Отговори
И още нещо преди 2 години
Към статията има линкове за ключови думи, като едната от тях е "катасрофа", а не катасТрофа. А кажете какво е нивото на...
9
11
 
2
 
! Отговори
Живко от Варна преди 2 години
Човек за който се говорят предимно лоши неща, така е защото други хора искат той да е сам и да няма истински хубав живот - жена , кариера , пари и други неща ! Също така да бяма и официална социална среда и да е самотен и незначителен човек !
8
3
 
6
 
! Отговори
Шах преди 2 години
Камиона е арестуван . Няма да убива повече .
7
2
 
16
 
! Отговори
К преди 2 години
Бог да в прости женицата!
6
35
 
5
 
! Отговори
Филип преди 2 години
Това са новите реалности в Кирил Петкова България!
5
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 6Не само снимката е проблем. Преписване от друга медия, без грам изчакване да се разбере какво е станало. Това са списвачи, не журналисти.
4
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като нямате истинска снимка - не слагейте нищо! Такива камиони, като фотото, не се движат в БГ, а и покрай Сточна гара - също
3
20
 
8
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Всички турци,евреи и *** трябва да бъдат подложени на абсолютен натиск,за да напуснат територията на Народна Република България! Избиват ни за удоволствие и го правят,защото на бойното военно поле са абсолютни nyткu! Искам смъртно наказание за uзвергът убиец!!!!!!!!!!
2
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази пешеходна пътека точно там е на отвратително място. Минах през мястото на произшествието тази сутрин и бях сигурен, че се е случило нещо такова. Да почива в мир жената и дано я преместят тази пътека от това място.
1
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пишете я ковид,да има за крадене.