Болница „Лозенец” има нов директор

Радосвет Горнев е сменен от д-р Христо Стоянов
21 яну 2022 16:37, Ния Христова
6
Болница „Лозенец” има нов директор
Снимка: БГНЕС
Считано от 19 януари 2022 г. са направени промени в състава на Съвета на директорите на МБАЛ „Лозенец“ ЕАД. За нови членове на Съвета са определени д-р Христо Стоянов и Станимир Михайлов.
 
Назначенията са за срок до провеждането на конкурс, по реда на Закона на публичните предприятия.
 
Д-р Стоянов е избран от Съвета на директорите за изпълнителен директор на лечебното заведение. До момента той е заемал длъжността началник на спешно отделение и заместник-директор по медицинската дейност в болницата, съобщиха от здравното министерство.
 
Станимир Михайлов е независим член и председател на Съвета на директорите. По образование е финансист и има дългогодишен опит във финансови институции.
 
Представител на държавата е магистър-фармацевт Орлин Недев. Той е държавен експерт в Министерството на здравеопазването. 

6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
до 1 преди 3 месеца
За простосмъртните и обикновенните хора е Пирогов, болницата която никога не е спирала да работи и за 5 мин. Ако затвори щр умираме не по стълбите ами по улиците.
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Надявам се, че тези не използват кокаин
3
1
 
3
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 3 месеца
"Нова булка - нов късмет". Медицината ни е такава, защото назначенията са партийни
2
0
 
2
 
! Отговори
Мисли преди 3 месеца
Нов крадец и шмекер
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Лозенец пак си я пазят за свои хора. Когато попитах Бърза помощ не може ли да закараме болен там, тези с които говориха за места се изхилиха и отговориха подигравателно. Простосмъртните не могат да попаднат там..