Дълбоки кратери мъчат шофьори в квартал "Бояна"

На място има запушена тръба и се получава наводнение
Обновена: 28 яну 2022 14:14 | 28 яну 2022 14:03, Петя Славова
37
Дълбоки кратери мъчат шофьори в квартал "Бояна"
Снимка: Кадър, Нова тв

С истински кратери, дълбоки около половин метър, трябва да се справят шофьорите по оживена улица в столичния квартал "Бояна".

Хората затъват често и чупят брони и калници в "малките язовири", като пътните предизвикателства са се превърнали във всекидневие, а пътуващите стават участници в офроуд шофиране. Затънали автомобили трудно се измъкват, веднъж попаднали в ямите.

Общинари съдействат за изкарване на колите, но потърпевшите твърдят, че не издържат повече и са готови да вземат нещата в свои ръце.

"На мястото има запушена тръба и се получава наводнение. Веднага щом времето позволи, ще го оправим", обеща Кънчо Кънев, зам.-кмет на район "Витоша".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Боянапътями
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Затруднено ли е придвижването до сараите на ерДоган,или да бъдем спокойни?
28
0
 
6
 
! Отговори
Сус бе преди 2 години
На луната е още по-зле.
27
1
 
10
 
! Отговори
Гърдова глава преди 2 години
Е това са точно тия улици около сараите на тоя оня, виждаш зид 5 метра, а улицата не е черен, а кафяв път.
26
0
 
12
 
! Отговори
Е, това преди 2 години
все пак е ирония!В 90% от случаите, измъчените шофьори имат там къщи, построени именно поради наличието на такива дупки
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Върнете им Боко, он ше забрани кратерите.
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имат кратери, но за сметка на това в Бояна квадратчето почва от 2500? хахахахах умрете в тиняяя
23
5
 
7
 
! Отговори
420 преди 2 години
СЕЛЯНИТЕ ДА НЕ СЕ ОБАЖДАТ ,А ДА ХВАЩАТ ПЪТЯ И ДА СИ ХОДЯТ ПО РОДНИТЕ МЕСТА , НЕ ДА ПЪТУВАМ 1 ЧАС ЗА ДА ПРЕКОСЯ СОФИЯ И ВСЕКИ СЕЛСКИ ТАРИКАТ ДА СЕ БУТА ПО СВЕТОФАРИТЕ КАТО МУЛЕ ПРЕД МАЙКЯ СИ
22
2
 
2
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Боли *** фаро. Гледам някои даже се радват. Жената кара Q8, аз си карам GLS-а. А ей тъй за всеки случай съм си взел и една Тойотка Секвоя с която си ходя и на балкана. S-ката зимата не я карам. Малко чистачката и момчето за всичко бръмчат че трудно се стигало, ама да са опрааат. Който иска поршета моршета, да слиза по центъро.
21
3
 
10
 
! Отговори
Имали преди 2 години
2000 евро/кв, Клозета Европа, а столицата прилича на пакистанска тоалетна!
20
0
 
2
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
Малко са ми редактирани писанията няма лошо???...??.?
19
1
 
7
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Дупка,до дупка,а по средата пак дупка:(
18
1
 
7
 
! Отговори
tzveti8 преди 2 години
До РастатаИзвинявайте, но в Бояна, а и в другите "елитни" квартали на столицата също живеят простосмъртни, които не карат готини джипове, и са също толкова недоволни от дупките, по които си чупят трошките. А в Бояна данъците са космически, в замяна на което живущите там получават: липса на канализация, липса на детски градини, липса на контейнери за смет на места.
17
3
 
4
 
! Отговори
F преди 2 години
До 15Може да плащат данъци ама един квартал където има стотици хиляди живущи плаща повече данъци. А като бай новобогаташ си е правил къщата там е било ливада. Не може да очаква за малкия си данък да му се прави специално улица.
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Живея в квартала от както се помня.Този проблем е от години и само с отпушване на тръбата няма да се оправи.Вече е правено Движението там стана много голямо а за новото строителство да не говориме!Няма нито канализация нито осветление.
15
1
 
10
 
! Отговори
F преди 2 години
Айдеее у лево. Имате джипове. За 100 къщи няма да се притеснявам. Преди вас има квартали със стотици хиляди живущи и там също е лунен пейзаж.
14
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много мога да хейтя по крайните квартали и да обяснявам кое е и кое не е София, но при цените на имотите там и данъците които се плащат за да се живее там е смешно общините да се извиняват с "нямаме пари да оправим пътищата" имате пре-достатъчно пари ама като откраднете 85% от тях не ви достигат. Може би трябва да намалите кражбите до 40% и ще стигнат да оправите пътищата.
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За Г.аня критерия е да е над другите, ако ще да е до Черни Връх :) Скоро там ще се качат и ще реват, че няма тротоари и паркчета :)
12
0
 
16
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
Значи хората в Бояна нямат пари ли.. Аз когато живее св Павлово Бояна беше село и така си остана нищо че нямат канелизация. Нямат пари. Това са олигарсите. Както французи и Англичани живей добре и акай на улицата. Хахаха
11
1
 
19
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Така е в елитните квартали.
10
1
 
16
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
За хората, които не са от София или не са идвали скоро. Когато дойдете следващия път погледнете към планината внимателно. Ако не сте идвали ще паднете - както номер 4 е написал - буквално къщите на Витоша се качиха. Още малко на върха ще стигнат. Толкова са на високо, се виждат дори над високите сгради, които настроиха по южните квартали. Ми няма да ги съжалявам. Даже се радвам на нещастието им.