На проблемен участък в София: Задръстване, викове, ръкопашен бой

Helpbook: Поставете табела паркирането и спирането забранено
Обновена: 14 май 2022 12:01 | 14 май 2022 12:00, Анисия Иванова
81
На проблемен участък в София: Задръстване, викове, ръкопашен бой
Снимка: БГНЕС

В платформата на Helpbook.info получихме сигнал за проблемен участък на улица в район „Студентски“. Ето какво пише нашият потребител:

„Лесно е, когато си седите уютно по канцелариите, а хората се избиват по улиците на така обичаният и ужасен град София. Пиша ви относно един участък от улица „Георги Брадистилов“ от Арката на Техническия университет до кръстовището с бул.„Климент Охридски“. Улицата е тясна и се паркира от двете страни, което не позволява нормално разминаване на автомобилите. Тъй като работя в една от сградите там, всеки ден ставам свидетел или слушател на клаксони, скандали, викове, крясъци от минаващите шофьори.

Само в рамките на два дни тук стана бой между преминаващи автомобили, или по-точно неможещи да преминат от спрените и паркирани автомобили за офиса на Еконт, който е там и другите магазинчета в съседство. Чашата преля, когато преди 10 минути видях един господин да слиза от колата си, да крещи и заплаши шофьора на микробус, който беше пред него.

Отиде, отвори вратата и започна да бие шофьора, а нови автомобили се трупаха и трупаха, и стана адско задръстване. Ръкопашният бой продължи около 5 минути, след което биещият толкова силно тресна вратата на микробуса, че тя отскочи обратно. Шофьорът излезе от автомобила си с разбит нос. Знаете ли, уважаеми крепящи бюрата си, какъв стрес е това, дори когато си страничен наблюдател и ви призовавам да вземете мерки.

Толкова ли е трудно да поставите една табела паркирането и спирането забранено поне от тази страна, или да сложите някакви ограничителни колчета близо до бордюра? Моля, обърнете внимание на това, ако не искате хората да се изпотрепят и пребиват там. Ще дойде някой нервак с пистолет и в яда си ще застреля някой друг. Това ли трябва да се случи, за да обърнете внимание, или то вас това не ви засяга? Ако не ви се работи, моля освободете работното си място на някой, който ще си върши работата“.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: улицаСофияспорHelpbook
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
4
 
32
 
! Отговори
Това да беше преди 1 година
Такива са половината кръстовища в София. Това е една клоака, една мръдна дупка, която заслужава бомба да в унищожи. Никой не стои тук по желание, а е по принуда, защото в провинцията заплатите са на екзистенц минимума.
33
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Бачи Кико Имам аверчета в Софето и да, Студентски град се превърна в бардак, не че преди не беше...... :))) Много съм ги минал там, но си заслужаваше :))
32
1
 
12
 
! Отговори
американеца преди 1 година
тук някои пишат промяна дошла и т.н но то и преди така Фандъка нито дет.градини оправи нито улиците нито пракингите зане че си заминава и е пас
31
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шофират само пълните селяни, не го ли проумяхте? Мизерни презрени хорица, прекарващи половината си живот в търсене на паркомясто, нерви и псувни. Гнус ме е, че съжителствам с толкова смазани от живота безполезни индивиди.
30
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До УжасПросто ще се опитам да избегна катастрофа и ще отмина. А ако предизвика катастрофа или ме удари докато ме засича по друг начин се уреждат нещата-с КАТ и ще има ПТП. Боят е безмислен само животните си уреждат сметките чрез физическа саморазправа. А аз никога не засичам и никога не обръщам внимание,когато някой *** се прави на интересен. Не напразно нямам нито едно ПТП и никой досега не ми е налитал на бой и не ми е блъскал вратите на колата.
29
7
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
нали гласувате за герб сдс хаиде сега се биите ама по силно по тъпите крату-ни
28
0
 
59
 
! Отговори
Бачи Кико преди 1 година
За сефте отидох в Студ.град 2001 когато бях 1ви курс. Софиянец съм ни преди унито не бях ходил там. Още не беше започнало застрояването. Имаше две джумаи(закусвални) и три дискотеки. Последно като минах там преди 5г. не можах да го позная. Блок до блока, коли в градинките. Дискотеки и барове с лопата да ги ринеш, отвсякъде дъни чалгиия и дюнери и пица на парче през 5м. Все едно си в Бангладеш.Изобщо тече яко академична дейност.
27
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 24, ако беше пич нямаше да си губиш времето с учене, сега в София щеше да караш луксозна кола, никой да не те бара и да изкарваш 6 цифрена сума в евро без да си слуга на ***!
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 17Ти ако си мислиш, че украинците не знаят какво представляваме, значи жестоко се лъжеш :))) Просто сме по добра версия на рашките, не че няма изцепки в БГ, тука нон-стоп все некой се прави на тарикат :)))
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ужас - Супер, ама не си ***, па някой не само,ч е те засече, ами изкочи и започне да ти се кара, какво правиш? Ще му пуснеш малко валс да го кротнеш ли?
24
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До София - Прекарах 1 нощ в Студентски град в едно от общеживтията им, когато кандидатсвах. Беше лятото, когато нямаше толквоа дивотия. След тази нищ се отказах, да уча в България и заминах след верме за чужбина. Едно от най-дорбите решения в живота ми .. след това да уча информатика и математика, преди да се насоча във финансовия сектор. Не вярвам, че в Бъглария на 25, щях да изкарвам 6 цифрена годишна заплата в евро ...
23
0
 
31
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Случката описана в статията е типична за хора с просташки манталитет,характерен за страни от третия свят и Индия или за хора(ако може да се нарекат такива)произхождащи от такива места. Толкова по-зле ако българският народ се е превърнал в озлобен звяр,току що изкаран от клетката.Какъвто и да е проблемът никой няма право да крещи,обижда,бие,разбива нос,или треска врати на чужда собственост.Друг е въпросът,че институциите спят по различни случаи
22
1
 
3
 
! Отговори
Кочо преди 1 година
До АнонименВместо да етикира, да бяга далече от България. Никой не я канил тук.
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До София - Няма как да имаш кампус на 5 университета, на едно място, при положение, че някой от оуниверситетите са на по час пеша от там.
20
0
 
7
 
! Отговори
Хуан Нгуен преди 1 година
До Анонимен 1 Да де, но тук не е Ханой!
19
0
 
19
 
! Отговори
ам'чи тъй де преди 1 година
''Улицата е тясна и се паркира от двете страни..........''----Ами това е проблема!
18
0
 
23
 
! Отговори
F преди 1 година
Не е нужно да се слага и знак. По закон ако пречиш на движението си нарушител. Така че като си паркирал така че от двупосочна улицата става като еднопосочна, тогава идва полиция и те глобява. Лошото е че полицаите обичат на сянка да си гледат радара и друго не ги интересува.
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много сме зле българите.Бием се по улиците и затова украинците да се спасяват в друга държава.Ще вземе някой нервен да ги набие...
16
7
 
5
 
! Отговори
Читател преди 1 година
Най големите *** са у София.
15
1
 
40
 
! Отговори
София преди 1 година
Студентски е една от най-големите кочини в София, за жалост. Нещо, което можеше да бъде модерен университетски кампус, който да се дава за пример, се превърна в презастроена клоака пълна с автомобили, батки, ***, комплексари и всякаква друга ***, и пренебрежително малък процент учащи студенти. Които пък живеят в някакви порутени общежития заедно с хлeбарки, дървеници и секви други насекоми.