Гняв и възмущение след катастрофата, предизвикана от Семерджиев

Липсват санкции, смятат експерти
6 юли 2022 19:37, Петя Славова
79

Трагичната катастрофа, при която загинаха две млади момиче предизвика гняв и възмущение. Причината за такива инциденти е липсата на самосъзнание и ефективни санкции, смятат експерти. Редица общественици също изразиха своето възмущение.

Сигнали за среднощни гонки по булевард "Черни връх" постъпват често в общината, като основна причина за недоволството на жителите е шумът.

Още по темата

"На практика големите кръстовища, където инфраструктурата вече е изградена изглежда че повече привлича такива инциденти, на малките кръстовища има по-често се случват неща, но никога нямат такива фатални последици ", коментира пред  Bulgaria ON AIR зам-кметът на "Лозенец" Михал Сотиров.

Така само преди ден на кръстовището на булевард "Черни връх" и улица "Хенри Ибсен" се случи друг инцидент, на същото място, където преди две години загина и журналистът Милен Цветков.

Редица хора с гражданска позиция изразиха своето възмущение и гняв от тежката катастрофа в социалните мрежи.

"Аз лично също се притеснявам, четно казано, когато вървя като пешеходец по голям булевард или пресичам нощно време, когато светофарните уредби са изключени или просто движението е по-рехаво. Бил съм свидетел на всякакви неща, за съжаление, трябва да имаш очи и на гърба в София", зам. кметът на "Лозенец" Михал Сотиров.

Само за изминалата седмица над 200 души в цялата страна са загубили живота си при катастрофи. А тенденцията е през летния сезон жертвите да се увеличават.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защита за такива "същества" ??
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Киро ли го пусна като го хванаха с наркотици
36
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заспало е обществото и нищо не е в състояние да го събуди. 70% от хората са склонни да дадат подкуп за да им се размине . Каквото и да си говорим това няма да спре и още няма да е минало делото на този и ще чуем за поредното прокурорско или друго синче, пребило и убило някой. Всички сме виновни за това. Колко от вас са подавали сигнал до полицията за агресивни водачи? Колко от вас спазват правилата по пътищата? Затворени в собствените си черупки надявайки се , че на нас няма да се случи.
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 49 Анонимен Българина е невъзпитан, нахален,арогантен,крадлив и лъжлив и без емпатия . . . Не си прав! До 82 г. живях в НРБ и не беше така! Това което пишеш го приписвам за след 90-те г. разбира се с някои изключения, както винаги! Имахме къща и рядко сме заключвали освен, ако отидем в отпуск, по старому почивка! Това е новото общество т.н. дефинирани от OSF др. подобни!
34
1
 
6
 
! Отговори
Убавец преди 1 година
Жените са безумно привлечени и влюбени точно от такива мъжкари.
33
0
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
48 АЗ ПЪК КАЗВАМ ДА МАХНЕМ ПОДМЯНАТА БКП ДБ ОСТАВКА ИЗБОРИ ТЕЗИ СРУТИХА ОГРАБИХА РАЗРУШИХА ВСИЧКО ТУК ИЗБИВАТ БЪЛГАРИ ПО УЛИЦИТЕ А ПОДМЯНАТА КУПУВА ДЕПУТАТИ ОСТАВКА РАЗСЛЕДВАНЕ ИЗБОРИ
32
0
 
9
 
! Отговори
Америка преди 1 година
Нареждате спящи полицаи по булеварда- да видим дали ще хвърчат с висока скорост.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако се чудите защо не го извеждат - опъват го! В наемното му легло, за почивка го бият. Така и трябва - до края на дните му.
30
0
 
8
 
! Отговори
Без упойка преди 1 година
И като станат какво?Нищо,протестите не водят до нищо.Трагедията, е че ние унищожихме държавата си ,заменихме системата на взаимопомощ и братсво ,с една вълча система на омраза и безразличие към всичко друго.Всичко вече ще е палиативно.И Гешев и Бойко и Кирчо и Свирчо.ТБД вече е приключила,защото вече никой не вярва в нея!
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато не станат протестите като в Македония няма оправия.
28
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българина е невъзпитан,нахален,арогантен,крадлив и лъжлив и без емпатия.Това е проблема на България.Един Български професор лекувал и спасил хиляди Българи един ден ми каза: Няма по-нахално същество от Българина,гледате в очите и те лъже и не му трепва окото.Това е примирете се,няма да се оправим.Или приемате фактите или търсите друг вариянт в чужбина.
27
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И този няма да влезне в затвора.Бойко ще каже на Кешев да го пусне.
26
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако махнем Гешев от позицията главен прокурор,ако влезне в затвора и заедно с него всички мутри всичко ще се оправи.Но едва ли ще стане.Гените са ни проблема.Нямаме тези качествени гени,които да се преборят .Ние сами сме проблема,никой не ни е виновен.Склонни сме към самоунищожение.Никой не ни харесва,защото ние не се харесваме един друг.
25
1
 
2
 
! Отговори
ГУРУ преди 1 година
Освен това чисти българи има в затвора не повече от 2000 към днешна дата. Сами помислете какво трябва да направиш, за да те вкарат. Със сигурност минимумът е убийство.
24
0
 
7
 
! Отговори
ГУРУ преди 1 година
Този има висящо дело от 2013, което още продължава. За справка, в САЩ делата се подготвят понякога по две години, но когато започне, всичко се решава за два месеца и после айде у панделариума за няколко години.
23
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България е феодална държава на мутрите и мутресите.Разберете ,че след приватизацията нямате права.Права имат мутрите и мутресите чрез т нар правова държава.Тя е тяхна,а не ваша.Затова Костов е мразен от целокупния народ,но какво от това!Затова ще емигрирате,ще бягате ще се влачите по глупави протести,ще пишете из разни групи и толкоз.Излъгали са ни 1989.
22
4
 
9
 
! Отговори
Не искам миналото преди 1 година
По време на фашизма и по време на комунизма имаше големи изтъпления. Фашистите режеха главите на комунистите и ги даваха на бременните им жени. После комунистите много обичаха да убиват хора с бой с налъм. Е да имаше ред, но имаше безбожна жестокост. Единствено трябва днес да вкараме в затвора Гешев и Борисов, нищо повече.
21
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да отиват пред къщата на Костов.Той докара тая липса на държава,за да крадат всички тарикати.
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Живота на всяка мутра е скъп.Държавата си има мафия.Назад към социализмът
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едва ли ще има наказан и един от КАТ и МВР за вземане на подкупи и прикриване на този и доста други подобни, те са създадени точно от КАТ и МВР и корупцията там иначе няма как да виреят.