Два автобуса се удариха в София, 7 души са ранени

Сред пострадалите има и дете
28
Два автобуса се удариха в София, 7 души са ранени
Снимка: Забелязано в София/Kiril Peev

Два автобуса на градския транспорт се удариха на столичния булевард "Данаил Николаев". Инцидентът е станал около 11 ч. днес.

По първоначална информация седем души са леко пострадали, сред тях и дете.

Петима от тях са откарани към ИСУЛ, а двама – към "Пирогов". Все още не се знае състоянието им, тъй като минават прегледи.

Веднага на място са изпратени седем линийки, съобщиха за bTV от Спешна помощ. Има и екипи на пожарната.

Предполага се, че причината за катастрофата е, че на един от шофьорите му е прилошало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
Как можете да пишете някакви неща без да се знае дали не му прилошало в момента както се случва обикновено при лек инсулт?
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе щом са изпратили седем "линийки" ясно.. Той Сашето е вечно на някоя линийка, освен патологичната неграмотност, разбира се.
21
2
 
6
 
! Отговори
СофиянецЪ преди 1 година
Драги сeляни, гледайте си животните и не се занимайте с несвойствени за вас неща!
20
5
 
2
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 1 година
радевисти сър! Забавляват се!!!
19
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Семерджиев е виновен!
18
2
 
8
 
! Отговори
sofeto преди 1 година
Най голямото село на Балканите, Европа а можeби на Земята въобще... СОФИЯ-Гинес рекорди!
17
0
 
14
 
! Отговори
стоян преди 1 година
Във всички сфери и професии хората не достигат.За 30 години геноцид нацията се стопи тотално.И за капак няма осъден нито един политик,олигарх или магистрат.Крайно време е за организация която да избие и прочисти България от цялата корумпирана *** по високите етажи на властта.
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
София е ада на земята!
15
0
 
17
 
! Отговори
ДА преди 1 година
До Анонимен-"В София редовно си се минава на червено...."Грешка!В София редовно се минава на жълто!Щом светне жълто,вместо да се намали да се спре,се засилваш и минаваш със 200!Махнаха секундите от светофарите,че били незаконни,а те бяха супер!Преценяваш-минаваш или не!!
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми часни фирми шофьорите бачкат до припадък и отново е така . Неми дреме за скапана софия
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди смяна имат проверка на апарата за пиене. Мерят и кръвно. Преумората и напрежението, обаче си казват думата. Някога беше I ва категория труд.
12
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не иска да работи в градския. Няма хора. Случвало се е по 20 дена без почивка да се работи. Ако няма извънредни. Парите са колкото пазач на паркинг.
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Ватмани, шофьори на камиони, автобуси, таксита всички ежегодно да минават на психо тест" - в Япония всяка сутрин преди рацота им правят тестове за дрога и алкохол и им преглеждат пулс-температура да подсигурят, че са в добро състояние. Ама тук мързелите се разменят разгащени по спирките с цигара в уста. Когато една общност мисли с дебелото си черво и поставя личния си интерес и мързел пред здравето на хората около себе си, то се самопоглъща от своя егоцентризъм и спира да съществува като народ.
10
2
 
18
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
непрекъснато говорят по телефоните безполезни разговори които им отвличатвниманието освен това е тежък труд изисква много внимание много са изнервенинепрекъснато се карат с пътниците за дребни неща трябва на всеки 6 месецапсихически тест
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ватмани, шофьори на камиони, автобуси, таксита всички ежегодно да минават на психо тест и проверовъчен по Закона и правилника за движение.
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преумората си казва думата. Особено ако вечерта е ударил няколко питиета легнал е късно и е стнал в 4 сутринта. 30 години съм бил автобусен шофьор в градският. Никога не съм си позволявал да се напия да си легна късно и сутринта в 4 да се кача на автобуса. Това е равносилно на самоубииство с много жертви. А едно време автобуси тролейбуси и трамваи бяха препълнени. Нее като сега да се возят по 5 човека Едно време висяха на гроздове по вратите на автобусите и тролейбусите в пиковите часове.
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как нема да им прилошава пушат цигари и пият кафета като комини по цял ден. Бъргарите водят много вреден начин на живот не само за себе си, а и за околните. Такова нещо шофьор да ти пуши на главата и да се налива с енергийни напитки по цял ден го няма никъде по света. Да не говорим, че до преди няколщо години имаше и редовно смърдящи на алкохол. Нямат и трудова етика - на една от най-отговорните дръжности в държавата да, а редовно виждам недоспали дето мижат и едвам седят с отворени очи.
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В София редовно си се минава на червено защото няма нито един санкциониран и тук говорим за едно от най-сериозните нарушения често завършващо с фатални удари. Поради тази причина, ако сте първа кола се тръгва бавно и след като се огледате дали няма джигити минаващи на червено с 200 се минава през кръстовището.
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ватмани и шофьори на автобуси от градски транспорт са много "бързи и яростни". Постойте на кръстовище и следете как автобусите "хващат" светофарите навреме. Време е е в КАТ и МВР да хвърчат глави на високо ниво. Полседните няколко месеца наблюдавам тенденция масово автомобили да преминава няколко секунди след като е светнало червено вече. Поне мое мнение е, че е нещо ново сред джигитите в София.
4
6
 
12
 
! Отговори
да знаете преди 1 година
От ваксините е........действат вече.