Опашки от коли заради ремонта на тунела за "Люлин"

Шофьорите да използват основно бул. "Сливница"
29
Опашки от коли заради ремонта на тунела за "Люлин"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Въпреки че сме в разгара на отпускарския сезон, ремонтът на тунела за квартал „Люлин“ вече създава проблеми са шофьорите. От рано сутринта на място са се образували опашки от автомобили.

Ремонтът започна през изминалата седмица. От днес движението се осъществява само в едното платно, съобщи bTV.

Инж. Ангел Джоргов коментира, че указателни табели има и на двете кръстовища. Той посъветва хората да използват основно бул. Сливница.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: Люлинтунелремонт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
4
 
! Отговори
Ало преди 1 година
Отдавна има нужда от още поне един тунел от Люлин за София. Но общинарите са заети да сменят предимството на отдавна утвърдени улици и кръстовища, вместо да направят нов тунел. За съжаление специално за регулиране на транспорта в София ги избират по най-ниско IQ - махнаха мигащото зелено, въвеждат 30 км зони, където не можеш да се движиш с повече, сменят еднопосочни улици, слагат кабъри по платната за движение, последното е изрично забранено в една наредба, то транспортаджиите стоят над тези нещ
17
1
 
2
 
! Отговори
Човек преди 1 година
Хаоса продължава. Трябваше през тези години да се отворят новите булеварди планирани в северозападна София и след това да се затвори тунела. Но жадните за комисионни общински съветници не помислиха за това и одобриха булевардите Филип Кутев, Йерусалим, Тодор Каблешков за приоритетни. А сега бедните софиянци от тази част на София да празнуват по често рожденните си дни и да обслужват свещичките на тортата си. Бедняци не се оплаквайте, а идвайте в кварталите на Плевньо. Те са оправени.
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Сливница----Кое му е огромното на бул. "Сливница" как ще поеме движението от Люлин, Банкя, Перник, Модерно предградие, Божурище и т.н.???
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега е момента някой общински лентяй да покаже как с билет за време в това задръстване би стигнал от Люлин до центъра за половин час.
14
2
 
3
 
! Отговори
тъй де преди 1 година
до 20:Има доста метростанции, вярно е, но искат да сме маскирани като на маскенбал.........
13
0
 
3
 
! Отговори
хи-хи-хииии преди 1 година
Ааааа, не може да бъде!
12
2
 
3
 
! Отговори
Наков преди 1 година
До СливницаМисленето не се отдава на всеки...
11
19
 
3
 
! Отговори
Сливница преди 1 година
Имат огромен булевард наречен Сливница да се научат да карат по него. Кво се бутат в тоя тунел все не ги разбирам. И заради тия от Люлин винаги центъра е задръстен.
10
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Освен ако не вършиш работа (доставки и т.н) и ходиш за някакъв по- голям пазар или работата ти се намира на такова място, че трябва да ползваш повече от един транспорт, няма никакъв смисъл да си късаш нервите с шофиране в София. Има достатъчно метро странции и конвенционален градски транспорт. Не разбирам тези, които посточнно са в колити и си късат нервите и тези на другите. От Люлин до центъра с метро се стига за 10 мин, но Ganyo ще седи 1 час в задръстване, защото му е под достойнството
9
1
 
5
 
! Отговори
Архитект преди 1 година
До 180 000Повече са. Най-малко 200 000. Виж само колко нови блокове построиха. Зоната откъм западния парк се напълни с нови сгради, централаната част също. Повече от 1/10 от населението на София е в Люлин. Освен нов тунел трябва и метрото да продължи към бизнес зоната на Божурище. Някой ден... някой ден.
8
0
 
6
 
! Отговори
Люлин 10 преди 1 година
И бул. "Сливница" не е опция. Тази сутрин задръстването започваше от кръстовището на бул. "П. Дертлиев" и ул. "Майски ден" и се нормализираше чак след "Сливница" и " Константин Величков".
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Общинарите са за разстрел! Трябваше отдавна да направят втори тунел. Интензивността на движението нарастна много и единствения тунел не може да поеме движението. Ама трябва акъл. Само ако преброят броя на регистрираните коли в Люлин, една трета от тях да идват към центъра ще им светне лампата. Тази нова звезда Джортов да си понапрегне мозъка малко.
6
1
 
24
 
! Отговори
180 000 преди 1 година
хора живеят в Люлин. И имат само 2 булеварда към останалата част на града. В момента задади ремонт е само 1. От поне 15г се говори за тунел под Факултета в посока Овча Купел и нищо... В Столична община са ***...или.
5
2
 
6
 
! Отговори
До Виготура преди 1 година
Винаги си личат платените *** на промянат по едно и също нещо - нападат и обиждат безпочвено и са озлобени от изпуснатия кокал. Виготура - Тиготура и аз точно този вид промяна съсипва държавата, омраза, разделение, злоба, завист, наглост и лъжи - да ви пикам на промяната това нещо което сътворихте е по-лошо дори и от комунизма.
4
4
 
16
 
! Отговори
Состин преди 1 година
О да ви полибим у гражданите бе. Като гледам тук пишат некви комплексирани люде, дето София и Люлин са ги виждлли само на снимка.То щото в останалата част на столицата живея само израстнали в Бъкингамския дворец и каращи само чисто нови коли.
3
7
 
1
 
! Отговори
Pesho преди 1 година
Айде *** на София ще опищят орталъка заради малко задръствания!
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Га нь.овска работа триста метра тунел ще го ремонтират шест месеца, хората за това време прокопават нов.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В град Разлог и град Банско една италианска фабрика за пелети редовно изсипва тонове прахови частици във въздуха и горките животинки в планината не могат да дишат. Е и децата ни са непрекъснато болни и кашлят постоянно, но това кой го интересува?!?