Почина 16-годишното момиче, пострадало при ПТП-то край Панчарево

То беше с тежка черепно-мозъчна травма
Обновена: 9 сеп 2022 11:56 | 9 сеп 2022 11:56, Петя Славова
34
Почина 16-годишното момиче, пострадало при ПТП-то край Панчарево
Снимка: Bulgaria ON AIR

Почина 16-годишното момиче, пострадало при тежката катастрофа край Панчарево, съобщиха от УМБАЛ "Св. Анна" - София АД.

Детето е издъхнало в 11.23 часа, отбелязват от болничното заведение.

Още по темата

Припомняме, че тя беше хоспитализрана в КАИЛ (реанимация) с тежка черепно-мозъчна травма, тежка гръдно-коремна травма, фрактури на бедрени кости и ключица.

От болницата изразяват съболезнования на близките!

По-рано от УМБАЛ "Царица Йоанна – ИСУЛ" съобщиха, че пострадалото 18-годишно момче в същия пътен инцидент вече не е с опасност за живота и е контактен.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали сме големи, будни и учени. Защо не направим както на запад? Всички на площада и никой да не се прибира докато законите не се променят. Хиляди погубени животи заради наркомани, пияндета и разни безмозъчни смяташи се, че са над всичко! Колко още животи трябва да попилеем? Колко повече инвалиди? Все едно сме на война бе хора!
30
1
 
8
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 1 година
Нй-големите майтапчии в света са българските съдии, най-смешните вицове, присъдите които раздават. Много жалко за детето! Съболезнования на близките му !
29
0
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Я един протест пред болницата ,незабавно
28
0
 
10
 
! Отговори
до 28 преди 1 година
Господ реши да оцелея. След подобни катастрофи ако успееш да излезеш изобщо няма да ти е до разправии. Аз не можех да излеза и без това. Краката ми бяха премазани от таблото и волана. Едва дишах от колана. Само чувах човека от колата която ме удари как стенеше. Това в промеждутъците на моите викове. Чувството е ужасно ако сте в съзнание. Пазете се!
27
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до 9да а с такива състезатели като този в случая трябва да се постъпва по следния начин.ти си жив нали докато дойде полицията трябва бързичко да слезеш от колата и да отидеш да го доутрепеш ако е още жив преписваш го естествено на станалата катастофа, защото след като се измъкне ненаказано ще повтори и потрети а и правиш услуга на цялото общество
26
0
 
34
 
! Отговори
аз преди 1 година
Докато няма ефективни присъди за рецидивистите на пътя няма как да се оправим.
25
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма никакъв контрол и дисциплина в тая държава. Това е ключа към отбелязване и благоденствие на нацията.
24
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредния млад човек в и без това намаляващата ни държава си отиде. Жалко, съболезнования на близките му.
23
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спокойно може да се пишат тези жертви на сметката на системата на МВР ,както и тези на бул.Черни връх ,поредния безнаказан с 20 акта .Да почиват в мир децата !
22
0
 
21
 
! Отговори
от 13 преди 1 година
Карайте внимателно и се пазете. Нещата се случват за миг. После ако оцелеете възстановяването е месеци. Ще се радвате като малки деца когато отидете по естествена нужда сами. Жалко е но никой не мисли когато настъпва ***. Аз още не мога да се изкъпя сам. Със сигурност е голяма мъка, поредното дете неизживяло живота който тепърва му е предстоял. Крайно време е системните нарушители да лежат в затвора, да се свалят рег. номера и автомобили да се отнемат при сериозни нарушения.
21
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е резултат от 32 годишната примитивизация на младежта.Замислете се, защо трябва хората да се примитивизират?
20
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 15 Св. Ана не е виновна, че от години в България цялата съдебна система, Парламентът и МВР не си мърдат пръста да решат проблема. Гл прокурор каза, че виновно било безхаберието! Чие обаче? Какво стана със Семерджиев, убиецът на двете момичета? А убиецът на Милен Цветков? А хилядите убийци из страната, които се измъкват условно или с -2-3 г ефективно, пили, надрусани, без книжки или с купени??? Явно животът на българите не струва нищо.
19
4
 
9
 
! Отговори
До 12 преди 1 година
Не съм от никоя Семинария Словото Божие е достъпно за всички който искат да знаят къде отива душата на човека след смъртта пък и Господ Исус Христос препоръчва да се молим и да търсим Бога макар той да хлопа всеки ден на вратата ти и да иска да те спаси
18
2
 
18
 
! Отговори
До до 9 преди 1 година
Ужас. Сега разбирам, че загиналото момиче е било в задната кола. Не мога да си представя каква скорост е било това и очевидно дори не е пробвал да натисне спирачка.
17
0
 
50
 
! Отговори
А преди 1 година
През 80-те години във Франция са се избивали по пътищата и е била наричана авто-касапницата на Европа. След това вкарват драконовски мерки, като например над 0.2 промила алкохол в затвора за 3 месеца, над 0.5 промила в затвора за 6 месеца и т.н. И всичко това по бързата процедура. За 3 дни приключва процесът. Ако направиш ПТП с жертва употребявайки алкохол минимумът е 10 години. Глобите за превишена скорост стартират от 2000 евро. И така са намалили жервите по пътищата с над 60% за кратък срок.
16
0
 
48
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Абе да попитам какво стана със *отвлечения* семерджиев?!?! Или всяко чудо за три дни и адвокати и съдии са започнали акция "сметките се пълнят, а гошко е невинен".... Съболезнования на семействата чийто деца си отидоха без време....Светла им памет.
15
1
 
62
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 1 година
Ей затова трябва да скърбим и да жалим- че България загуби едно българско дете. А нашите мисиркккки ни надуват главата колко трЕбе да ни е жал за ангийската дърттофелница. Съболезнования на родителите. Светла И памет на девойката. Много много тъжно и нелепо.
14
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От СВ. Анна се излиза почти винаги с краката напред! Жалко за младото момиче :(
13
1
 
46
 
! Отговори
Алеко Константинов преди 1 година
Пияни, дрогирани и превишаващи ограниченията с над 50км./ч., ВЕДНАГА взатвора + конфискуване на автомобила.Истински драконовски мерки са необходими за да влезе *** в правия път.
12
1
 
70
 
! Отговори
до 9 преди 1 година
Да представяме си го. Аз лично преживях същото само преди няколко месеца. Един ме удари челно изпреварвайки своята колона и ме върна 10м назад и багажника също е смазан. В човека зад мен разбира се. Добре, че бях сам, жената и детето не бяха с мен. Сега съм още с патерици, пирон през половината крак и 6 винта. Такива трябва да бъдат в затвора до живот. Бог да го прости това момиче.