Спортен автомобил, каран с превишена скорост в ПТП-то на Околовръстното шосе

Шофьорът отказал тест за алкохол и наркотици
25 сеп 2022 09:45, Петя Славова
122
Спортен автомобил, каран с превишена скорост в ПТП-то на Околовръстното шосе
Снимка: БГНЕС

При тежката катастрофа, станала тази сутрин на Околовръстното шосе в София е загинал чуждестранен гражданин на около 36 години. Сред пострадалите е и 62-годишна френска гражданка.

Още по темата

ПТП-то е станало около 4.00 часа днес като са се сблъскали две коли и едната от тях се е обърнала по таван.

Оказа се, че единият автомобил е бил спортен и шофьорът му е карал с превишена скорост. Водачът е жив и е откаран в болница. Отказал е тест за алкохол и наркотици на място, предаде БНТ.

Френската гражданка е откарана в болница в тежко състояние. Жената е приета в реанимация с политравма.

Има няколко тежки фрактури и е с опасност за живота.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре де от къв зор ще блъскам тоя пред мен и то на магистрала.Между другото щом пострадалите са чужденци би трябвало да има възможност роя да го съдят в съответната чужда държава
42
0
 
16
 
! Отговори
Велински преди 1 година
незабавна промяна на НПК и ЗДвП, премахване на всички условни присъди, отказ от проба да бъде равносилно на положителен резултат, при смъртен случай без употреба на вещества да бъде квалифицирано като убийство по непредпазливост, а при употреба, като умишлено престъпление, на Столична община трябва да и бъде разрешено сама да инсталира камери и да глобява, явно кат е просто една бутафорна структура с криминални елементи в нея
41
0
 
18
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
КАТ е неспособен да наложи да се спазва ограничението на скоростта дори и на околовръстното на София.През нощта околовръстното е като писта от Формула 1.Скатават по бензиностанциите,вместо да контролират трафика.
40
0
 
32
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Гледах репортажи. Тоя ги застига и удря в средна лента. Пораженията са като от челен сблъсък. Карал е поне 150-180, да не кажа 200...Какво е това безумие? 100% надрусан и пиян, какъв да е с тази скорост в 4 сутринта неделя? И отказал проба? Има нещо тотално сбъркано у нас, и в хората, и в полицията, и в законите...Този е същия като ина на Черни Връх, без разлика!
39
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Убил човек, ама нали е с порше! Предложили са му тест за алкохол и наркотици, пък той отказал! През това време в др кола има човек, който той е убил! Що не са му предложили и кафенце и цигарка ушевите! Ако беше бедняк щяха и да го бият! Повръща ми се от тая държава вече!
38
8
 
11
 
! Отговори
Седераст преди 1 година
Алоу,мишкииии,човека е с Панамера за 250 бона...къдя сте тръгнали бре....
37
1
 
13
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 1 година
Не знам какъв е Закона , но е прикриване на Убийство - Прилича на хванат на място Убиец с Нож и той да си вземе ножа , да отказва Обиск . Разчитаме на Медиите да разкрият това Убийство - явно Полицаите са получили Заповед от Партиен Член (Партиец) , за спиране на Разследването .
36
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Убил човек и онези го питат дали е съгласен да даде тест за алкохол и наркотици? Що за малоумие, трябва да е задължително да му правят всякакви тестове в такъв случай, ако трябва и в *** му да проверяват.
35
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аман от нагли и празноглави австралопитеци.
34
0
 
8
 
! Отговори
До 45 преди 1 година
Номера няма да мине, съда ще му наложи тест, наркотиците излизат дни след това, виж за алкохола не знам
33
0
 
36
 
! Отговори
Pepe преди 1 година
Какво значи да убиеш човек и да откажеш тест за алкохол и наркотици??!?!? До кога ще продължава този произвол?
32
0
 
15
 
! Отговори
Чичо преди 1 година
Кажете де, кажете името на поредния "герой"?Докато законът е пожелателен, тези с Панамерите ще си правят каквото си искат.*** сега ще се започне едно разследване - бил ли е той самият в колата, или "няма доказателства".
31
0
 
18
 
! Отговори
Gxhdje преди 1 година
Кой е тоз скаапаняк? Защо отново мълчат? А ние като граждани защо не се събуди и да протестира е срещу системата?
30
4
 
14
 
! Отговори
чвор преди 1 година
Сурови закони! Това ще ни оправи! Всичко друго е прах в очите! И не ми казвайте, че и сега има закони! Рецидив с превишена скорост - отнемане на книжка,тежка парична глоба и съд! Удар на пешеходна пътека да се третира като опит за убийство с отнемане на книжка и тежка парична глоба! Такова безумие като описаното горе направо в пандиза с кръвнина доживот!
29
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До #37: в Швейцария има швейцарско законодателство. В България е брюкселско. Който и да дойде, ако не измени конституцията, ще е брюкселско.
28
0
 
34
 
! Отговори
Тцтц преди 1 година
Не мога д аси обясня какви са тези права на извършителя на дадено деяние да отказва тест за алкохол и наркотици.. а загиналия какви права има и може ли да се възползва от тях. Пак криво написани и криворазбрани права и ценности. Не трябва да има право на отказ от тест за алкохол и наркотици при катастрофа. Искаш не искаш ти правят тест. Какъв е този цирк, ако извършителя евентуално благоволи ..
27
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди 3-4 години в Швейцария конфискуваха кола за почти милион евро на шведски бизнесмен за това, че е карал с 200 км/ч и го глобиха допълнително с 160 000 евро и ако беше дошъл на съда щяха да го вкарат за 2 години зад шведски завеси (разбирай стоманени решетки, така му викат тука). Това е демокрация, а не балканска демонокрация! На 2.10.22 избирайте правилно! С тези досегашните (ПО, БСП, ГЕРП, ДБ) явно няма да стане затова ние семейно сме за Възраждане, каквито и да са!
26
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КАТ не могат да са на всеки метър. Докато няма смени в съдебната ни система, докато висши кадри в полиция, прокуратура и съд за кадри на ГЕРБ-СДС, промяна няма да има. Полицията дори да ги хване, арестува, те после с връзки си оправят нещатата.
25
0
 
4
 
! Отговори
Ясно преди 1 година
Абе интересно какво нередно има във думата чyкa че коректора ми я замени със звездички в предишното съобщение. Явно този коректор, макар и програма има мръсно подсъзнание.
24
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дошли чужденците, взели кола под наем, поразходили се в България, тръгнали към летището, за да си заминат и някакъв друсан австралопитек, дето най-вероятно за 5 стотинки стойност не е създал в живота си, ги утрепва. И това в страната с най-много полицай на глава. Контрол - нулев. Само пр акции на МВР.