Спортен автомобил, каран с превишена скорост в ПТП-то на Околовръстното шосе

Шофьорът отказал тест за алкохол и наркотици
25 сеп 2022 09:45, Петя Славова
122
Спортен автомобил, каран с превишена скорост в ПТП-то на Околовръстното шосе
Снимка: БГНЕС

При тежката катастрофа, станала тази сутрин на Околовръстното шосе в София е загинал чуждестранен гражданин на около 36 години. Сред пострадалите е и 62-годишна френска гражданка.

Още по темата

ПТП-то е станало около 4.00 часа днес като са се сблъскали две коли и едната от тях се е обърнала по таван.

Оказа се, че единият автомобил е бил спортен и шофьорът му е карал с превишена скорост. Водачът е жив и е откаран в болница. Отказал е тест за алкохол и наркотици на място, предаде БНТ.

Френската гражданка е откарана в болница в тежко състояние. Жената е приета в реанимация с политравма.

Има няколко тежки фрактури и е с опасност за живота.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На толкова истински катастрофи има близък план, точно на тази - няма! Пък и очевидци се намират, ама тук - няма!
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като не можете да карата - недейте. Сега и там ще сложат камери...
21
0
 
28
 
! Отговори
Всъщност преди 1 година
Има начин да се вземат проби, но трябва бърз и съвестен съдия, който да издаде разрешение веднага. В случая има образувано дело. Задържат за 24 този. Прокурора вкарва искане да се вземат образци за сравнително изследване принудително, тук като човека отказва в съда. Но трябва да има бързодействащ дежурен съдия, а не да мрънка че му развалят съня. Издава решение. Двама полицаи го водят в болница, държат го здраво, докато му вземат кръв. Правено е вече, но рядко.
20
0
 
30
 
! Отговори
It нърд преди 1 година
Пак ли ние ще плащаме сметка на тази мутра с Поршето-пак ли само тормоз от КАТ върху нас денонощни заради такива като тоя. Е вече едноне сигурно тази територия се напуска веднъж за винаги!
19
0
 
22
 
! Отговори
Време е преди 1 година
Време е тия с лъскавите возила да бъдат изработени. Проблемът е, че полицията ни вече е неподготвена и силно корумпирана. Но след 20 години в територията наречена България ще има само пенсионери
18
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От на Бойко внучетата пак?
17
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нарочно не дават проби за алкохол и наркотици. Утре в съда ще каже че колата е блокирала нещо, сама си е дала газ, ще кажат софтуерен проблем който накарал колата да ускори. Ще кажат че понеже не са взети проби, няма как да се докаже дали е пил или е бил дрогиран. Ще го глобят само за отказ за даване на проби за алкохол и наркотици и готово. Всичко това ще мине в съда защото те са закриляни.
16
0
 
31
 
! Отговори
До 28 преди 1 година
Пич, няма как да стане това. Винаги в България е имало равни и по-равни. Кокошката ще влезе твърдо в затвора, ама милионера ще си плати тук там и ще се измъкне някак. Евала на Токев, мъж с достойнство - направи простотията, но после си пое отговорността и си влезе да си излежи. А не като тия мамини синчета наркоманчета - отказват проби, бягат от ПТП и т.н.
15
2
 
42
 
! Отговори
Ник преди 1 година
Защо всеки дри ш льо има право да откаже кръвна проба и тест за дрога? Всички пишман политици да знаят, че не само аз, а всички други нормални граждани ще гласуват за този, който приеме задължителен затвор при отказ от даване на проба за алкохол и дрога. 2 години затвор задължително, ама не пробация, не условно. ТВЪРДО ЗАТВОР и тогава ще влезнат в час джигитите на пътя.
14
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Знаем за френските граждани, даже и възрастта им знаем и на къде са отивали! Но за дрогирането ЛАИНО не знаем нищо. Що ли днес?!
13
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия наркомани са закриляни на високо ниво. Въобще ни им пука за проверки КАТ МАТ. Не ги е страх въобще, щото дори полицая да му вземе книжката, след 10 дена ще си я получи обратно, даже ще му се извинят.
12
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аман от гнусни наркомани!
11
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Със сегашната всебоще действаща ГРОБ-ДПС съдебна система, колкото повече пари имаш и колкото повече си откраднал, толкова по малка е вероятността да бъдеш съден.
10
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Макрон е сега ако е мъж с топки ще ни прасне едни санкции и ще ни постави под наблюдение докато не се пребори войната на пътя и не се спрат тия наркомани. Дано да има отзвук във Франция.
9
7
 
8
 
! Отговори
МВР УБИВА преди 1 година
МВР е извадило всички досиета със сексуалният живот(компромати), личният живот, на Българите, България се превърна ад!МВР ни бъркат в мозъците!В България е ад!
8
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КАТ не могат да са на всеки метър. Докато няма смени в съдебната ни система, докато висши кадри в полиция, прокуратура и съд за кадри на ГЕРБ-ДПС, промяна няма да има. Полицията дори да ги хване, арестува, те после с връзки си оправят нещатата.
7
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отказваш тест - 2 години си бе книжка и там няква глоба. Боли го наркомана, утре пак ще кара и ще плаща на Ушев решвети като го спрат. Съдебната ни система и полицията ни са за закриване и изриване от до.
6
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спортния автомобил Порше Панамера Турбо S блъска отзад нормално движещия се автомобил, където е и загиналия. Още един невинен умря заради пияница и наркоман с пари, закрилян от съдебната ни система.
5
3
 
9
 
! Отговори
Не точно преди 1 година
До Анонимен 5. Показва, че има спешна нужда от отварянето на лудниците и принудително настаняване на луди хора там. А не да ми ги наричат с термина голям или дете със специални нужди. Закриха или ограничиха настаняването на болни хора и резултата е видим. Пълно е с такива.
4
3
 
38
 
! Отговори
Писта София преди 1 година
Тук е индиански резерват, без правила и закони. Чужденците идват като на сафари или на рали Дакар.