Къде няма да има вода в София утре?

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването
8 ное 2022 09:43, Анисия Иванова
0
Къде няма да има вода в София утре?
Снимка: Софийска вода

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Хладилника“ и с. Световрачене утре, 9 ноември, съобщиха от дружеството.

На 9 ноември 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на водомер на ул. „Кишинев “, кв. „Хладилника“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Кишинев“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Банат“, бул. „Черни връх“ от бул. „Никола Й. Вапцаров“ до ул. „Хенрик Ибсен“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кишинев“ на кръстовището с ул. „Рилски езера“.

На 9 ноември 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на редуктор за налягане на ПС Локорско се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Световрачене - ул. „Синчец" от ул. „Околовръстен път " до ул. „Железопътна" и ул. „Пунга".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Синчец“ на кръстовището с ул. „Пунга“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари