Коледен Базар в парк "Възраждане" през декември

Разнообразни забавления очакват гостите
28 ное 2022 15:43, Александър Попов
0
Коледен Базар в парк "Възраждане" през декември

Първото издание на Коледен Базар - София ще зарадва малки и големи с много  празнично настроение. Събитието ще се проведе в дните от 9 до 28 декември в парк „Възраждане” в столицата.

Всички жители и гости на града ще могат да се потопят в приказна и уютна атмосфера, благодарение на красиво декорираните коледни щандове, изпълнени с изобилие от вкусна храна, сладки изкушения, греяно вино и хендмейд подаръци.

Посетителите ще имат възможността да разгледат и най-атрактивния макет в България, пресъздаващ сцена от Рождество Христово. “Представлява къщичка с битова визия, в която са поставени ръчно изработени от вълна и толкова реалистични фигурите на Иисус, Йосиф и Мария”, разказва организатора Стоян Венев, който от 2015 година създава коледни базари във Варна и други градове в страната.

“Наблягаме на детайлите и изящната декорация, за да можем максимално да пресъздадем празничната атмосфера, а по този начин и да предадем у хората  коледния дух”, казва още Венев, който има опит и като участник в берлинския коледен базар, от където всъщност се амбицира да създава такива събития и в родната си страна.

Дядо Коледа също няма да подмине приказният Коледен Базар - София в парк „Възраждане”. Той ще очаква малки и големи в специален фото кът, за да се снима с тях за спомен. Развлекателната програма с тематични изпълнения на сцената също няма да липсва. Гост изпълнителите ще внесат още повече вълшебен дух и поводи за усмивки и веселие, а най-малките гости ще могат да се забавляват в обособения за целта детски кът с атракциони и с множество забавни игри с награди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: софияколеден базар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари