10 коли и 2 камиона се удариха на Околовръстното шосе

Има един пострадал
Обновена: 5 дек 2022 09:57 | 5 дек 2022 09:57, Нели Христова
32

Тежка верижна катастрофа е станала на Околовръстното шосе в София. Ударили са се 10 коли и 2 камиона в участъка от "Черни връх" към „Симеоновско шосе“.

На място има пожарникари, които помагат да се освободят хора от ламарините.

По първоначална информация има един пострадал.

Временно е затворено движението на автомобили по СОП- Южната дъга в отсечката от пътен възел "Бояна" до пътен възел "Симеоновско шосе", посока "Симеоновско шосе".

Гражданите могат да използват алтернативи за придвижване като бул. "България" и бул. "Черни връх", посочват от Столичната община.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
0
 
! Отговори
Питам преди 1 година
Рекорд. Коя е причината ? Мъгла или дим от запалени стърнища ?
21
4
 
1
 
! Отговори
Do Kamiona преди 1 година
До КамионаКолега, изкарай си ръчичките и спри да си дръгляш гъзеца и да се чешаш по празната шофЕрска глава. Катастрофата е предизвикана от агресивно каращ шофЕр на камион, считащ се за безсмъртен.
20
0
 
2
 
! Отговори
Кратко за преди 1 година
Българския шофьор - ***. Агресивен ***. И ахмак.
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
едни си цъкат у фейсбук докато карат, други са като на състезание, трети шарат от лента в лента, четвърти не знат какво е мигач, пети ти се завират у багажника и тн
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Околовръстното строено в последните години е пример как не трябва да се прави такъв път. Отделно, че са наслагали безумно ниски ограничения на скоростта, които никой не спазва. Ако го спазва, става опасен, а ако всички го спазват Околовръстното ще е вечно задръстено с коли движещи се колони, спирайки и тръгвайки в продължение на километри
17
2
 
7
 
! Отговори
Камиона преди 1 година
Колеги водачи на леки или други автомобили, моля като решите да карате с 40 - 50 по околовръстното, Северната или Южна дъги, да го правите в крайна дясна, а не в средната лента (защото имате "право"), после да спазвате дистанция и зиме и лете, особено през зимата, а също да знаете, че мигачите не са вредни за автомобила ... ;)
16
1
 
1
 
! Отговори
E60 M 675 к.с тунинг преди 1 година
Ем ... Случва му се...
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алооо "софянцити" вас училели ве са ко е туй дистанция, А? Дистанциятаааааааааааааа!
14
0
 
1
 
! Отговори
КОТЮ преди 1 година
До ВладоТъй де
13
1
 
1
 
! Отговори
коптор преди 1 година
До АнонименТук си прав . Изключително злобни *** нагли което автоматично значи прости!
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цялото околовръстно е в кал от самосвалите,но на белчинската рабфаколожка това не й пречи. А и няма как да й пречи ,при условие че като дете се е радвала на лукс варосани бордюри и играла с дърдонки.
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки който е минавал от там знае, че там се е ляла велика Енженерна мисъл и е измислила едно от най-безумните вливания и излизане от околовръстното. Там, Сточна гара, Лъвов Мост, левия завой на Подуяне от Мадрид към Ситняково и от Ситняково в посока Ботеврградско и не на последно място левия завой от Евлоги на Орлов Мост. Това са все места където се трепят постоянно. Ама никой не се интересува къде се случват масово катастрофите и да вземе да оправи кръстовищата.
10
1
 
1
 
! Отговори
Смех преди 1 година
Нека се удрят ,беКолите сега са евтини.....!
9
0
 
2
 
! Отговори
muy преди 1 година
като гледам някои от тях вече са разцъкват из мобилето
8
1
 
1
 
! Отговори
Гост преди 1 година
точно там не добре измислено завиващите към Симеоновско се нареждат в крайната лента, което е предпоставка за такива ПТП
7
1
 
2
 
! Отговори
.. преди 1 година
кой крив кой прав. в долните мниения има по- малко иситина във всяко, но и редовно ми се случва точно на околомръсното да ме изпреварват камиони като този на снимката, които превозват пръст с над 100 км ч. така че не е ясно кой крив кой прав, но е факт, че масово не могат да шофират хората, а пък и газ и комплекси раздават, та ето
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Там, тарикаатите за Черни връх, за да изпреварят всчики за локалното се престрояват от крайна лява в последния момент за влизане в локалното. Знаят непралгичните точки. Никакви превантивки мерки от КАТ. Дори пред очите им извършват нарушени и.....нищо. Същото е и за Дружба и летището по Цариградско.
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече да те е страх с това околовръстно. Гледам го един мерцедес, влиза в локалното и кара с 120 км. Друго БМВ мина покрай мен точно както ферари минава покрай спрял автомобил. Въобще, навъдили са се едни синчета и дъщерички, дето грам шамари не са яли, злобни, нахални и с усещане за безнаказаност. Ще взема да сформирам отряд за наказание на такива. И не ми се сърдете, че така говоря за вас, такива сте и можете единствено да се поправите, друга опция нямате
4
0
 
2
 
! Отговори
Dtrumppp преди 1 година
Погледнете сте кви сте бре- всичко можещите бг idiots10 koli! Това е било без никаква дистанция..
3
0
 
3
 
! Отговори
Владо преди 1 година
До Анонимен 2 - само от тежкотоварните камиони ще е. Нали ги виждам всяка сутрин, как карат "****рите". Един такъв е достатъчен за подобна катастрофа. Аз камион да минава от крайна дясна в крайна лява лента със 120 до сега не съм виждал. За да си шофьор трябва да си търпелив и спокоен. На две линии от сутринта не става!