В критично състояние е момичето, блъснато от кола в София

Стабилно е състоянието на детето, блъснато от трамвай в столицата
13 яну 2023 15:00, Йоана Цонева
17
В критично състояние е момичето, блъснато от кола в София
Снимка: БГНЕС

Детето, което пострада сериозно при пътен инцидент на столичния булевард "Константин Величков" снощи, е в крайно тежко състояние. Това съобщиха от УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов".

Реанимационните екипи се борят за живота му.

Още по темата
Припомняме, че след 18 ч. вчера 10-годишното момиче бе блъснато от кола, докато е пресичало булеварда, вследствие на което получи множество травми, като беше съобщено, че е в кома.

От спешната болница в София информират също, че е стабилно състоянието на детето, което беше блъснато от трамвай на кръстовището на бул. "Никола Мушанов" и ул. "Добротич" в столицата вчера сутринта. За момента то остава в "Пирогов" за наблюдение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе я журналята вместо да но занимавате с ромчетата камикадзета, кажете какво стана с малолетните индийчета от миналата седмица дето за половин шише ракия убиха по особено жесток начин оня пенсионер у Видинско?!?! Забравихте ли го случая или БХК ви наложи вето по темата?!?! Там пак бяха невинни нали?!? Щото цитирам една от "родата" - "Той им продал некачествена ракия и не искал да им върне парите, та затуй се скарали и малко са го убили, ама иначе са много добри деца"
12
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едното убито от баща му Шафьор, другото в Бургас "колабира" щото баща му ходил по частни болници(баща му Банго не ще в държавна), третото си играело на химик да пробва какво ще стане ако запали туба с бензин, а вчера това пресичало булевард с 4ри ленти и 2 трамвайни линии..... И междудругото ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ.Ако бяха БГ деца сега щяха да съдят родителите им, ама нали са от ОНЕПРАВДАНИТЕ, та ще им плащаме обезщетения докато бият доктори и шофьори.
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредната сиииииганска драма.... Вчера беше кола, а днес трамвай.... Е трамвай ако не видиш то по добре не излизай от вкъщи. Утре очаквам и самолет да сгази някое ромче на бул.България например, щото те там редовно кацат.
10
1
 
14
 
! Отговори
Напоследък преди 1 година
Инцидентите са само с роми.Самокатастрофирали във Враца, подпалили се в Благоевград , неправилно пресичащи.не знам
9
1
 
13
 
! Отговори
Да преди 1 година
Пак ли роми?
8
0
 
11
 
! Отговори
Чик чок преди 1 година
Последно? В критично или в стабилно състояние е ? В заглавието и подзаглавието има оксиморон. Едното казва едно, в другото точно противоположното. Ей такива са днешните журнаГля и техните редактори и всякакви всичколози.
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трафика се увеличи много през годините, а и децата лесно се расейват. Шофьорите трябва да ги пазим!
6
4
 
15
 
! Отговори
пешеходец преди 1 година
На всяка пешеходна пътека и светофар могат да се видят хора които пресичат като самоубийци. Не се оглеждат, не изчакват колите за които не е възможно да спрат, говорят си по телефоните, напълно безотговорни към собствения си живот.
5
1
 
14
 
! Отговори
Възмутен преди 1 година
Сериозно ли пак сгн е драмата?Сигурно се е хвърлило под колата за изнудване за пари!Абе тия докога ще ни лазят по нервите!?Трябва Путин да дойде и поне 50% денацификация!
4
2
 
33
 
! Отговори
Фактите преди 1 година
Ромчето НЕ пресече на пешеходна пътека. Освен това шофьорът беше пребит от подивялата тумба, което се спестява от медиите. За него има ли информация?
3
1
 
28
 
! Отговори
ДА преди 1 година
Стегната ,правилна инфорвация,бравос!По всички медии се коментира,но в краткия вариант.А ,че ци-га-нето е пресичало булеварда където е сварило и че тълпата роднини е пребила шофьора,за когото е викана втора линейка-това само свидетелите ли го видяха или са ви наредили да пишете кщратката версия!?Да ви питам все пак-как е шофьора!?Добре ли е!?Щото той ще го отнесе!!
2
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
от пешеходеца по-нагло създание НЯМА
1
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тук е ад на пътищата .Неграмотни същества ,които не знаят знаците и книжките са подарък правят мазало по пътищата и убиват хората .Ако се води статистиката от 1995 г на миукаши същества по пътищата очите ще озкочат да повтарям миукащи същества