Фандъкова ще трябва да реши кой да е новият кмет на район "Красно село"

Бившият кмет Росина Станиславова бе отстранена
16 мар 2023 19:22, Йоана Цонева
11
Фандъкова ще трябва да реши кой да е новият кмет на район "Красно село"
Снимка: БГНЕС

Столичният общински съвет реши градоначалникът на София Йорданка Фандъкова да определи кой ще изпълнява длъжността кмет на столичния район "Красно село" до 6 април след отстраняването на уличената в конфликт на интереси Росина Станиславова. Решението беше взето 41 от гласовете на съветниците, съобщи БНР.

Фандъкова трябва да избере един от заместниците на Станиславова - Николай Веселинов и Веселин Кирев. Третият зам.-кмет на района Албена Белянова е била отстранена от работа днес от изпълняващия длъжността кмет на "Красно село" Николай Веселинов.

Още по темата
Над 3 часа продължиха дебатите в зала при второто заседание на Столичния общински за избора на кмет на район "Красно село", след неуспешния опит преди седмица. Бяха предложени общо 5 имена, от които две са на общински съветници. Нито един от номинираните обаче не събра необходимите гласове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
6
 
! Отговори
обикновен преди 1 година
Нека пак да гласуват "на инат" и срещу ГЕРБ т.н синя прогресивна десница.Некадърни и със самочувствие.Резултатът беше отчайващ - Станиславова.И какво, разграничили се били. Е и ?!? Никога Красно село не е бил толкова мръсен и западнал квартал.Пак гласувайте за същите тъпоумници и ще тънете в мизерия. Ама демократично някак ще е ...
4
2
 
6
 
! Отговори
Михаил преди 1 година
Според мен трябва да стане всичко прозрачно и да има официален търг с наддаване за поста кмет на Красно село. Иначе само Юрдана ще облажи пари в голям хубав непрозрачен плик.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Росина Станиславова беше издигната от Демократична България.
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Там само индиец може да е.
1
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
е па некой ш0п ще да е!