"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. "Обеля" 2

Ограничението е за 24 март, петък
23 мар 2023 09:05, Красимир Ангелов
0
"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в  част от ж.к. "Обеля" 2

На 24 март (петък) 2023 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни работи по ул. „Илия Георгов“, ж.к. „Обеля“ 2 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Илия Георгов“ от ул. 2 до ул. 106.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси: ул. „Илия Георгов“ до бл. 245 .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството
(www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари