Затворени улици в центъра на София заради колоездачна обиколка

Стартът на мероприятието е на 27 август
4
Затворени улици в центъра на София заради колоездачна обиколка
Снимка: БГНЕС

Променя се движението в центъра на София от 26 до 31 август заради провеждане на международната колоездачна обиколка на България, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, на следните места:

- от 22:00 ч. на 25 август до 20:30 ч. на 26 август на паркингите на пл. „Св. Александър Невски”;

- от 7:00 до 10:00 часа на 27 август на моста пред Национален стадион „Васил Левски“.

Забранява се влизането в двете посоки на пътни превозни средства с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, на следните места:

- от 16:00 до 20:30 часа на 26 август по: ул. „Оборище” между бул. „Васил Левски” и ул. „Г. С. Раковски”; ул. „11-ти август” между ул. „Московска” и пл. „Св. Александър Невски”; ул. „Дунав” между ул. „Московска” и пл. „Св. Александър Невски”; ул. „15-ти ноември” между бул. „Цар Освободител” и пл. „Св. Александър Невски”; ул. „Московска“ между ул. „11-ти август“ и ул. „Дунав“.

- от 8:15 до 9:30 часа на 27 авгуск по ул. „Ген. Гурко“ в участъка между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „Васил Левски“, с изключение на колите на обществения транспорт.

Стартът на мероприятието е от 9:15 до 12:30 часа на 27 август на ул. „Ген. Гурко“ при бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ по маршрут бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, бул. „Цариградско шосе“ , бул. „Ситняково“, бул. „М. Еминеску“, бул. „Мадрид“, бул. „Ботевградско шосе“, изход от София.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: софияцентър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Щеше да в хубаво да има и новина за самото състезание, та дано пък се покажат повече хора по улиците, да се популяризират подобни прояви. По света хората използват колоездачните състезания да си рекламират държавите за туризъм. В последните години Турция, Хърватия, Словения дръпнаха много в това отношение. При нас в големите градове и особено София, почти няма зрители по шосетата
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Няма да са затворени улиците цяла седмица. От 26 до 31 август е продължителността на цялото състезание, което се провежда по пътищата на страната. В София има само пролог около Александър Невски, това ще е единия ден, вероятно 26 и на следващия ден 27 от София тръгва първия етап.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До ужасТ - Да, така си е. Поне имаг благоразумието, да го провеждат, когато почти всички са във ваканция и повечето офиси са затворени.
1
1
 
1
 
! Отговори
ужасТ преди 8 месеца
еййййй , пак неудобства за новософиянците .