Кметът Терзиев издирва кой поставя руски знамена в София

Появиха се по стълбове на "Цариградско шосе"
2 мар 2024 14:18, Петър Бойчев
611
Кметът Терзиев издирва кой поставя руски знамена в София
СНИМКА: Facebook/Васил Терзиев

Получихме сигнал за поставени руски знамена на стълбове на "Цариградско шосе". Екипите на СО реагираха на сигналите веднага и започнаха отстраняването им. За това съобщи кметът на София Васил Терзиев в своя фейсбук профил.

"Продължава проверката по Южната дъга. Извършва се проверка на записите от камерите на Центъра по видеонаблюдение, за да се установят фактите и извършителите, и да се предприемат съответните действия", пише още Терзиев.

Сигнали за забелязани нарушения могат да бъдат подадени в Контактния център на Столична община.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


611
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
447
0
 
1
 
! Отговори
Кон преди 1 месец
Защо кметът не се захване с нещо по-смислено, например да търси кой копае дупки по платната за МПС, по тротоарите?
446
2
 
9
 
! Отговори
Клаату преди 1 месец
Добре че са Руснаците за да ни има и да не веем фесове ....
445
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Повдигнете обвинения за не регламентирано издигане на външна номенклатура, това само Възраждане си го позволяват, докога ще бъдат безнаказани?
444
2
 
9
 
! Отговори
Azz преди 1 месец
От както е седнал на кметския стол само с глупости се занимава....на места падналите дървета още стоят,ама кмета хукнал знамена да сваля....
443
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кмета е тиктокърче, вместо съвестно да си изпълнява задълженията по закон. прави само някакви смешни акцийки с нашите пари.
442
2
 
7
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 месец
Сигурно са възрастни ХОРА !ОБИЧАЩИ ИСТОРИЯТА !!!Кмете , съобразявай се с Тях и Им имай уважението !Не се бъркай в Техните слънчеви идеали !По-скоро давай отчет какво си свършил , защото си избран и от такива гласоподаватели ... .Не ги карай да съжаляват !
441
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да не е червеният пират,който задържаха?хип,хоп!
440
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
да пробват да инсталират някъде укропитешко знаме, ако тоя удобно настанения не разследва значи работи по схемата всичко против русия за евроатл. кеш.
439
2
 
15
 
! Отговори
АДЕМОВ преди 1 месец
Това не е престъпление !?Аз имам много приятели чужденци .Не мога да не харесвам Техните НАЦИОНАЛНИ ЗНАМЕНА !А пък тоя тръгнал да разследва.Объркал си е професията .Да беше станал полицай ,та да Ни отърве от престъпниците !
438
2
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
както се веят украински баираци така ще се веят и руските кметът всичко е свършилсега ще издирва лицето поставило знамената защо не спре високите кули коитоще се строят в софия и ще ни замърсят въздуха стига с това застрояване садетедървета искаме кислород а не бетон
437
12
 
3
 
! Отговори
д-р Преображенски преди 1 месец
Какво е русофилията? Характерова особеност, личен житейски избор, особен вид псевдорелигиозна вяра или някакво психично отклонение? Може би има нещо общо между всичките изброени, а разликата е в интензитета? И все пак, да се самоунижаваш с развяване на чужди знамена -- и в същото време да се представяш за български патриот, показва сериозно личностно разстройство. Биполярно...
436
11
 
1
 
! Отговори
Лили Петрова преди 1 месец
Кметът да обследва кой произвежда тези знамена. По-лесно е. И да вземе съответните строги мерки.
435
2
 
16
 
! Отговори
Някой си преди 1 месец
Кмете, не ти е това работата .Има къде,къде по-важни неща да оправяш в столицата - разбити улици и т.н. .Хората ще бъдат доволни !Извинявай за подсещането .
434
7
 
15
 
! Отговори
Учете история преди 1 месец
А между там минаха се 10 години и днес всекий разумен българин, всеки патриот, който милее за бълг. Независимост и народност, като гледа какво вършат в България и навън руссите, иде да даде право на немците и ингилизите, да признае, че техните уверения са биле и прави и уместни... Едно време турците душаха бълг. Свобода и народност, днес същото дело искат да вършат нашите братя освободители. Едно време всяко зло за българете идеше от Ц-град, днес иде от Петербург..."(Стефан Стамболов, Дневник, 6 декември 1886 г., /71, 106-108/)
433
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
РУСКИТЕ ФАШИСТИ В НЮРНБЕРГ!
432
6
 
1
 
! Отговори
НАДЯВАЙТЕ СЕ преди 1 месец
Как кой ? Мисля че е той , и за това никой няма да бъде разкрит !
431
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Митрофанова за какво е в БГ?
430
10
 
11
 
! Отговори
Гадняр преди 1 месец
Шипка е повод за национална гордост. Там нашите опълченци и хайдутски чети обръщат хода на войната и на историята. В София руснаците са влезли много по-лесно. Чакал ги е тогавашния Терзиев ага и местните чорбаджии с богата софра и молба да не им пипат имането. Така че в София да си слагат руски знамена. На Шипка само българското и самарското знаме могат да се явят.
429
3
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Честит празник на Русия, защото на днешния ден преди 146г е победила Турция. В предварителния договор са описани земите и репарациите, които Турция трябва да плати и компенсира на Русия. В договора се дава независимост на Сърбия.. В договора се дава независимост на Румъния.. В договора се дава независимост на Черна гора. И в една от точките 16 на договора е включена ,,частична автономия на България" от 66.
428
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да се върне паметника на Червената армия на мястото му!